Детето иска да спи при баба си.

• 1 112
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте.От известно време, 3годишната ми дъщеря,постоянно иска да спи при баба си.Понеже сме в една къща,и всеки ден слиза при нея.Аз нямам нищо против по принцип,но не иска даже да се качи да се изкъпе,да измие зъбки и не знам.Дали е само период и ще отмине?

# 1
И аз обичах

# 2
И аз обичах да ходя да спя в баба и дядо. Еххх...
Сложете една четка за зъби и при баба. За къпането ще се разберете. Спокойно, детето ви обича, просто с баба си има други отношения.

# 3
Нека ходи детето - като стане на 13 надали ще иска при баба, а и си е чиста отмора за родителите.
Относно хигиената - както се разберете с бабата, все пак и тя дете е отгледала.

# 4
Това е чудесно, аз все още страдам, че нашето малко вече не иска да спи при баба си 🙂

# 5
  • София
И защо да отминава да имаш близка връзка с баба си? Всъщност не виждам нищо притеснително ако детето прекарва повече време по принцип, да иска да е и с нея вечерно време.

# 6
Период е, ще отмине. Голямо богатство е да си имате такава баба, която детето обича. Нека се порадва на общуването с нея, а и вие малко да си починете и да поживеете като "младоженци". Simple Smile

# 7
  • София
Четка, паста за зъби при бабата. Вероятно жената има и баня. Нищо лошо няма да има силна връзка с баба си и дядо си. Моите деца също имат силна връзка с баба си и дядо си. Децата имат любов за всеки един. Не ги лишавайте от контакт.

# 8
Развалихте темата. Сега как да се оплаче от лошата свекърва.

# 9
  • София
Има си отделна тема да се оплачеш от маминка 😁

# 10
  • София
Развалихте темата. Сега как да се оплаче от лошата свекърва.
То, аз не съм и много млада, де, ама се чудя какво толкова делят с тези свекърви, а понякога и с тъщите?! Преди време бях зачела темата за свекърите, ама такива дребнави неща- защо се обадила или пък защо НЕ се е обадила, защо казала това, а не онова, не дала пари или дала, ама НЕ достатъчно, пък какъв подарък донесла. Или имат прекалено много свободно време младите снахи, или са супер нетолерантни. Никога не ми е правило впечатление кой какво казал, рекъл, донесъл или не донесъл. Децата са наши, ние с ММ решаваме за тях, живеем отделно, и изобщо не ни пука, кой какво прави. Връзката с бабите и дядовците е налице. Не виждам някаква драма в тези отношения. Но, може би е от възрастта, не знам.
Дали щяло да отмине, че спяло детето при баба си?! Е, не, няма да отмине. Ще спи до 30 годишно в леглото на бабата. Първо детето расте, после бабата, да е жива и здрава, няма да е вечна. Дайте им малко радост на тези баби. И, ако не отмине, какво? Ще се карат, къде да спи детето? Значи бабата се държи добре с него, за да я иска. И като чуя "в една къща", направо ме втриса. Хем живеят при бабата вероятно, хем пък и детето да не ѝ дават.

# 11
Аз бих дала моето, ама то не ще 😁 Споделете тайната на бабата, да подшушна на моите, да го омагьосват 😁

# 12
  • София
Аз бих дала моето, ама то не ще 😁 Споделете тайната на бабата, да подшушна на моите, да го омагьосват 😁
Sweat Smile Sweat Smile
От опит, няма тайна. С моите така бяхме "залепени", че си викам, направо на сватбите им ще се разделим.....евентуално. Постепенно се отделиха и стават все по-самостоятелни. Тийнът даже е прекалено самостоятелен.😁

# 13
Естествено, че е период. Като стане тийн няма да иска да спи нито при вас, нито при баба. Децата обичат да ходят при бабите, тъй като ги глезят. Ако има телевизор на разположение още по-добре😄. Няма лошо да ходи. Тъкмо ще имате време за усамотение.

Общи условия

Активация на акаунт