Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 139
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Alaskata, аз съм от провинцията, освен това от години ходя при едно момиче, зъболекар, която прави всичко много добре, няколко пъти съм и "изневерила" с дерматолог и резултатът не е ок. Включително преди 20 дни сложих Алюзиенс при дерматолог, нито от продукта съм доволна, нито от начина на поставяне.

# 676
Моля, препоръчайте ми клиника и лекар за Дженезис, не мога да се гледам вече с розацеята, през този сезон ми се активира и направо не ми се излиза вече в този вид. Имам лош опит с клиниката на Денкова, заради който за доста години се бях отказала от процедури, но събрах смелост пак да рискувам. Сега обаче ми се иска да е при истински професионалисти, за да не ми навредят повече, отколкото да ми помогнат, както се случи преди. Чета, че Дерма Акт е най-често споменавана клиника, дали да се насоча към нея? А кой лекар е специалист с тези лазери?

# 677
Може ли някой да даде сайт или координати на тази Ванеска при която ходите ??

# 678
Моля, препоръчайте ми клиника и лекар за Дженезис, не мога да се гледам вече с розацеята, през този сезон ми се активира и направо не ми се излиза вече в този вид. Имам лош опит с клиниката на Денкова, заради който за доста години се бях отказала от процедури, но събрах смелост пак да рискувам. Сега обаче ми се иска да е при истински професионалисти, за да не ми навредят повече, отколкото да ми помогнат, както се случи преди. Чета, че Дерма Акт е най-често споменавана клиника, дали да се насоча към нея? А кой лекар е специалист с тези лазери?
Здравейте, от Денкова ли не сте доволна конкретно или от клиниката?

# 679
Аз пък отлагам все ботокса. Последно сложих миналото лято Юни месец. На 38 съм и вместо ботокс правя 3 процедури PRP с хиалурон, когато поотпусне. Не ми се иска повече от веднъж в годината да правя ботокс.
И като цяло гледам да не прекалявам с процедурите. Освен ботокс правя и мезотерапия след лятото за хидратация.
++ това забелязвам значително подобрение във вида на кожата ми откакто пия NAD добавка.

# 680
Има нещо с тази NAD, но трябва да си постоянен.

# 681
Здравейте, от Денкова ли не сте доволна конкретно или от клиниката?
От клиниката, една млада лекарка ми съсипа лицето с химичен пилинг. Разбира се, тя може и да не работи вече при Денкова, но аз винаги ще имам отрицателно мнение за процедурите там.

# 682
  • София
И аз отлагам слагането на ботокс, минаха 7 месеца и вече ме пусна, но ще задържа до юни, при Георгиевски слагам. Искам да пробвам и в долната част на лицето, но той ми отказва.

Кристина може ли да разкажеш за  NAD малко повече, от къде я купуваш, колко време я приемаш и какъв ефект виждаш. Обмислям и аз да поръчам, но си е скъпа и освен от тези на Денкова не съм виждала на друга марка.

# 683
Теди, в Iherb виж за НАД.И аз отлагам ботокса за юни, хем подарък за мен, хем искам да слагам на около 10м.-12м.

# 684
Аз слагах в средата на януари ботокс гневна и чело при Каляшева и вече почти съм в изходна позиция.

# 685
Аз NAD бих подкожно. Направих един цикъл само, заедно с още един пептид за кожа. Трудно ми е да преценя ползата, но имах две операции в същия период и бия/пия сто неща.

# 686
...при Георгиевски слагам. Искам да пробвам и в долната част на лицето, но той ми отказва.
Теди, а каза ли причината за отказ?

# 687
Пия за сега този НАД https://revita.bg/shop/kletachno-obnovyavane-nikotinamid-ribozid … 0-mg-x-90-kapsuli

Др. Денкова ме дразни с продуктите си. Само копира съставки и информация и пуска някакви недоказани продукти. Къде и е лабораторията? От къде идват съставките? Кой тества нейните продукти?  Тя не е ли обикновен дерматолог? Защо се прави на много учена все едно тя разработва всичко?
Така като гледам сайта и все едно препакетира евтини продукти в скъпи опаковки. Също цените на вносните и нейните са еднакви, количеството горе долу също.

# 688
Говорих с дерматоложката, при която водя дъщеря ми какво е подходящо за мен за освежаване и подмладяване както по захлаждане на бръчките по челото и около очите и тя ми препоръча полинуклеотиди. Чували ли сте за това? Някой има ли опит?

# 689
Имайте предвид, че хиалуроновите филъри не се разграждат напълно, а също така се случва и да мигрират. Преди време се твърдеше, че се разграждат изцяло.

Здравейте, аз отново с въпрос! Blush На 46 г съм и бих искала да повлияя на отпускане на лицето в долната му част, както и върху шията. От известно време проучвам какви процедури/филъри/бустери да си направя, за да освежа положението към момента. Разбира се имам притеснения от страничните ефекти и за това ми се ще да действам по-разумно и внимателно. Бих се радвала да ме посъветвате от вашия опит.
Това, с което бих искала да стартирам е апаратна процедура, например Хайфу или Радиочестотен лифтинг, за да подготвя кожата си. След това бих поставила хиалуронов филър, тъй като до колкото се запознах, след 6-8 месеца се разгражда напълно от организма. Идеята е да видя как бих изглеждала и евентуално след пълното разграждане на ХК, което разбрах, че е много важно, да поставя Елансе, който е по-дълготпаен и действа колагеностимулиращо. Някой следвал ли е тези стъпки, какъв ефект да очаквам, какво бихте ме посъветвали. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт