Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 148
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лично мнение: Ако бях на 50, бих пропуснала скинбустерите, защото те са за по-млада кожа. Да, няма да нвредят, но няма да повдигнат. А и по протокол трябва да сложите поне 2. После- апаратни- поне 4 хифу, но според мен също няма да видите ефекта, който очаквате. Бих преминала направо към това, което и друг беше писал- скулптра, за филъра- по-добре направете консултация с доверен лекар- нека посъветва дали скулптра или друг такъв тип би работил за вас или направо да преминете към филъри. Но запишете само консултация- да си имате време и псокойно да говорите. Пак от личен опит, понеже аз няколко пъти го правих, докато бодат или съм си записала друг час, и разпитвам кое е подходящо има ли нужда и тн  казват, но заучено, просто отгоре отгоре. После записах час само за консултация и си говорихме надълго и широко с лекаря и спокойно питах за всичко, което ме вълнува, а и си записах.

# 661
Аз също съм на мнение, че апаратните процедури и скинбустерите са за по-младите.
За 50+ е тежката артилерия...

# 662
Записала съм консултация при д-р Ванеска, но се ориеантирам и какво да я питам. Информацията е доста и си трябва време да се запозная и асимилирам нещата. Все пак става въпрос за лицето и не бих искала нещо да се обърка необратимо. Благодаря ви за информацията от опит, тя си е най-ценна, въпреки, че нещата са и доста индивдуални. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 663
Аз също мисля, че скинбустерът е за по-млада кожа. Просто останах с впечатление, че вече сте го записали и ако е така, за мен е излишно да се отменя поставянето и отделно да се коментира. Според мен е по-логично да се направи отделна цялостна скин чек консултация и програма.

Но всеки си разсъждава от неговата камбанария, може би защото за мен ботокс и скинбустер са нещо периодично и няма какво да им обсъждам Simple Smile

# 664
Благодаря ви за мненията,заплатил съм пакета ,но ще запиша час за 7-8,, и да запиша и час за преглед  Иска ми се един лекар да ми изготви протокол и да извърши процедурата ,Георгиевски или Трендафилова?

# 665
Трендафилова

# 666
Да попитам за ефективна процедура за двойна брадичка?

# 667
Здравейте  януари бях с тежка инфекция и оток заради мъдрец, пих АБ около 2 седмици след което се подложих на операция за превахването му на 13.02. Бях на 2 контролни прегледа всичко е ок. Но от страната, на която беше отока, ми остана едно висене на кожата сякаш имам двойна брадичка. От другата страна съм ок. Говорих със стоматолога каза, че проблемът не е стоматологичен, но е резултат от него и с подходящи процедури кожата ще се прибере с времето. Какви процедури бихте ми препоръчали? Говорих с позната козметичка и ми препоръча масажи за лице. На почти 41г съм

# 668
Ще се повторя,но Волайт за кожа 50+ е гола вОда, толкова слаба е,че не видях разлика при дъщеря ми, която няма 30,камо ли при мен 50+.
Най-доволна съм от Хармоника .
Ботокс слагам на цяло лице,вкл. по линията на челюстта.

# 669
И никой не си прави темпорална област+малко над веждите...
Там съм най зле.
Ботокс по долна челюст лифтира леко, правила съм много пъти + платизма.
За под брадичка обмислям някакъв липолитик, но все чета, че няма ефект.
За под брадичка мъъъъничък, едва забележим ефект от Морфеус.
И то след чак третия!!!
Някакви пресни впечатления от Скулпра?

# 670
Впечатления не мога да споделя още, но съм си самоназначила Скулптра другия месец, с опция за още 2 (съответно през 6 седмици).
Отделно съм за ботокс отново, само че този път искам и долна част + в основата на носа, защото при усмивка ми пада върха.
От Морфеус засега се отказах. Остава ми само да измисля, дали си струва Дженезис за розацеята ми...
За протокола - 41г.

# 671
Дженезис си струва определено много за лечение на розацея. Правя от много години, над 10г. Хубавото е че се води добре и при леки бръчици, малки петна, свива много порите. Не очаквайте чудеса от един, два пъти. Има си протокол - 6 пъти през 20 дни и след това поддръжка. Аз лично съм много доволна, виждам и усещам резултат, чудя се как другите казват, че не виждат ефект. За розацеята супер много помага при мен Скинорен (азелаинова кселина 20%, която също допълнително изчиства кожата от малки несъвършенства). Тези двете неща, крема и лазера в комбина за мен правят чудеса  Simple Smile

# 672
Скрит текст:
Дженезис си струва определено много за лечение на розацея. Правя от много години, над 10г. Хубавото е че се води добре и при леки бръчици, малки петна, свива много порите. Не очаквайте чудеса от един, два пъти. Има си протокол - 6 пъти през 20 дни и след това поддръжка. Аз лично съм много доволна, виждам и усещам резултат, чудя се как другите казват, че не виждат ефект. За розацеята супер много помага при мен Скинорен (азелаинова кселина 20%, която също допълнително изчиства кожата от малки несъвършенства). Тези двете неща, крема и лазера в комбина за мен правят чудеса  Simple Smile
*Hellena*, много благодаря за включването относно Дженезис, за Скинорен също си отбелязвам). Само ме смущава частта с "правя го от години", т.е., аз съм готова да направя 6 процедури, или колкото се налагат първоначално, а после се прави подръжка? През какъв период? И също бихте ли споделила къде го правите?

# 673
Bitter_Sweet, ще видите резултати веднага след като завършите целия курс, след това се прави през 3-4 до 6 месеца по една поддържаща процедура (при мен на максимална скорост). Не съм от София. Дженезис има в почти всеки малко по-голям град.

# 674
@malika  и @Maya_Alexandrova, бихтехли споделили при кого слагате ботокс в долна част на лицето за лифтиране?

Общи условия

Активация на акаунт