Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 160
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Коремът много трудно се повлиява и от тренировки, там най-късно се виждат резултатите Wink
Криолиполизата има ефект, но и недостатъци. Човек трябва да си прецени.

# 646
Пускала съм моите многократно:
След поставяне, последващ период, след 6+ месеца:
Скрит текст:

Д-р Чилингирова в Дерма акт:

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 00:00 от ДХ3

# 647
Още един глас за д-р Чилингирова, нямам снимки но съм обиколила доста лекари преди да попадна на нея.

# 648
Бихте ли споделили координати на тази Ванеса при която ходите

# 649
  • София
ДХЗ, а вдигаш ли си някак веждите, много ми харесва колко е опънато окото Simple Smile

За корема- аз ходя на Venus Legacy- паласки и корем, бях спряла, че се бях ядосала нещо, ама така и така ъсм платила- карам 6 процедури. При мен има ефект. Малък, но има. Лекарката се кълне него, не знам, естествено трябва поддръжка, по малко спорт, здравословно хранене (аз ги нямам много много), но като че са ми по-широки панталоните (винаги ми е бил проблемна зона).

Днес напраавих втория Пико лазер, този път, понеже като ме питаха как беше след първия, казах - никак, го пусна на по-силно. Боля. И после боля. И още понаболява, ама екстра- дано поне тоя път има ефект малко...Питах морфеусът боли ли повече- една идея. Значи ще го издържа, ако един ден имам енди излишни пари пак Grinning

# 650
Вдигам си ги с мимиката😀, иначе имам паднал клепач.За ботокс съм на снимката вероятно, затова ги вдигам.

# 651
ДХЗ, а вдигаш ли си някак веждите, много ми харесва колко е опънато окото Simple Smile

За корема- аз ходя на Venus Legacy- паласки и корем, бях спряла, че се бях ядосала нещо, ама така и така ъсм платила- карам 6 процедури. При мен има ефект. Малък, но има. Лекарката се кълне него, не знам, естествено трябва поддръжка, по малко спорт, здравословно хранене (аз ги нямам много много), но като че са ми по-широки панталоните (винаги ми е бил проблемна зона).

Днес напраавих втория Пико лазер, този път, понеже като ме питаха как беше след първия, казах - никак, го пусна на по-силно. Боля. И после боля. И още понаболява, ама екстра- дано поне тоя път има ефект малко...Питах морфеусът боли ли повече- една идея. Значи ще го издържа, ако един ден имам енди излишни пари пак Grinning
Леле.. щом след Пико лазер няма ефект аз не знам какво съм си въобразявала за Лазер Geneisis. Напълно безполезен.

# 652
Здравейте, аз отново с въпрос! Blush На 46 г съм и бих искала да повлияя на отпускане на лицето в долната му част, както и върху шията. От известно време проучвам какви процедури/филъри/бустери да си направя, за да освежа положението към момента. Разбира се имам притеснения от страничните ефекти и за това ми се ще да действам по-разумно и внимателно. Бих се радвала да ме посъветвате от вашия опит.
Това, с което бих искала да стартирам е апаратна процедура, например Хайфу или Радиочестотен лифтинг, за да подготвя кожата си. След това бих поставила хиалуронов филър, тъй като до колкото се запознах, след 6-8 месеца се разгражда напълно от организма. Идеята е да видя как бих изглеждала и евентуално след пълното разграждане на ХК, което разбрах, че е много важно, да поставя Елансе, който е по-дълготпаен и действа колагеностимулиращо. Някой следвал ли е тези стъпки, какъв ефект да очаквам, какво бихте ме посъветвали. Благодаря!

# 653
За апаратните опитайте, но те май са поредица, с една няма да стане, освен ако вече няма ново поколение някакво.
На Ваше място бих пробвала с биоревитализиращи филъри: Радиес, Хармоника, Скулптра, Ленисна, и след като се види колко ще дръпне кожата, мак тогава тук-таме хуалуронови филъри ако има нужда.

# 654
Благодаря ви, ДХЗ,
биоревитализиращите филъри са ХK+добавени витамини, аминокиселини и антиоксиданти, ако правилно разбирам, и също се разграждат напълно от организма, нали така? А, каква е разликата със скин бустерите?

# 655
Здравейте,чудесна тема с много полезна инфопмация,имам нужда от съвета ви.Предстои мих процедура поставяне на  Ботулинов токсин (3 зони) + 1ml Скинбустер Juvederm Volite®, за ботокса ясно ,но за скинбустера  къде е най добре да се поставии,/имам изразени назобиални бръчки от млада🙂на 50г и съм поставяла миналата година септември ботокс в три зони,декември мезотерапии/ .
Тъй като имам притеснения,подходяща ли е за мен процедурата, да  запиша ли отделно час за преглед за консултация с лекар или направо час  за процедурата. .Септември месец бях при д-р Георгиевски за ботокс -3 зони,много бързо боцна ,като попитах какво би било добре да направя,измрънка за филър,но какъв, колко,нищо.,но ми се вижда,че над едната вежда има подутина...да не е липом...преди месец на крака имах голям и го махнах....и затова са ми притесненията...и при кой лекар в дерма акт да запиша ...май дълго стана.

# 656
Аз съм писала вече, че за мен Георгиевски доста бързо боде и малко ги претупва работите, но има и много добри впечатления от него.

Аз лично не виждам нужда от специална консултация за един Volite. Убожданията са главно в бузите и в долната една трета, но всичко лесно може да се комуникира с лекаря и по време на поставянето.

# 657
Благодаря ви, ДХЗ,
биоревитализиращите филъри са ХK+добавени витамини, аминокиселини и антиоксиданти, ако правилно разбирам, и също се разграждат напълно от организма, нали така? А, каква е разликата със скин бустерите?
Не, имат в състава формула, която спомага образуването на нов колаген.

# 658
Добре де, за долна част на лице само един отзив имам за Хил Клиник. Толкова хора препоръчаха Трендафилова и никой ли не цъка ботокс в долна част при нея? Grinning

# 659
Добре де, за долна част на лице само един отзив имам за Хил Клиник. Толкова хора препоръчаха Трендафилова и никой ли не цъка ботокс в долна част при нея? Grinning

Хил Клиник каква процедура предлагат за долна част на лице? И кой лекар?

Доколко разбирам тази част се третира най-трудно. Аз имам положителен личен опит от PB Serum, но и там има какво да се желае. Пак зависи от годините и състоянието на кожата. Друг сравнително положителен опит имам от HIFU. Една процедура направих преди три седмици и има малък ефект, а разбирам, че ефектът се разгръща във времето, не веднага. Ще правя още една след четири - пет седмици някъде и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт