Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 135
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Говорих с дерматоложката, при която водя дъщеря ми какво е подходящо за мен за освежаване и подмладяване както по захлаждане на бръчките по челото и около очите и тя ми препоръча полинуклеотиди. Чували ли сте за това? Някой има ли опит?
Мдам…Чували сме.За около очи се препоръчва.За чело..не знам какво ще излезе.

# 691
  • София
Според него, можело да ми се изкриви лицето, не ми обясни много-просто категорично ми отказа.

Имам торбички под очите от мигрирал филър, които ужасно ме дразнят. Знам, че ако успея да сваля 2,3 кг. и те няма да се виждат.

# 692
Ами по принцип ботоск не се слага в долната част на лицето. Това че някой го прави, не значи че така е подадено от производител.
Да може да се изкриви лицето, да има свличане на едната страна на устната и прочее.
Това е риск и на мен лично ми прави добро впечатление че Георгиевски е отказал.
Има си протоколи къде се слага ботокс.
Бях качила едно видео при онзи Ева ли как беше от господарите, там гостуващия лекар обясни много подробно и точно къде и защо не се слагат ботокс и филъри.
Ние може да сме видяли, прочели и да искаме от лекарят ни много неща, той е този, който ако не е търгаш, да ни предпази от нас самите. Ако е професионалист и си държи на името.
Каляшева ми е отказала много неща, филър под очи и други, за което съм и благодарна.
Когато започнах да чета и мисля повече, сега самата аз ме бих си рискувала здравето и зрението, но на оня акъл.

# 693
И на мен са ми отказвали ботокс в челюст при Денкова. Обяснението беше, че има по-добри методи. Не в имало критика към други колеги, просто че те не препоръчват.

# 694
Говорих с дерматоложката, при която водя дъщеря ми какво е подходящо за мен за освежаване и подмладяване както по захлаждане на бръчките по челото и около очите и тя ми препоръча полинуклеотиди. Чували ли сте за това? Някой има ли опит?
Аз слагах, но само веднъж. Много време имах синини от убожданията и реших, че няма как втори път да си го причиня. Ефект не видях, освен много леко освежаване. Иначе ми показаха снимки на други клиенти и имаше осезаема разлика преди и след.

# 695
  • София
Аз NAD бих подкожно. Направих един цикъл само, заедно с още един пептид за кожа. Трудно ми е да преценя ползата, но имах две операции в същия период и бия/пия сто неща.

Бихте ли дали повече инфо. В къщи или в клиника? Кой продукт си бихте?

# 696
Вкъщи, сама, но аз бия всичко подкожно и мускулно сама - https://dtspharmacybg.com/products/nad-nicotinamide?_pos=1&_psq=Nad&_ss=e&_v=1.0

Имат и комбинация Glutathione, NAD+ & Resveratrol, която не съм пробвала, но ми е в списъка.

# 697
Oiuss, много ти благодаря за тази информация за ХК филърите. Относно миграцията им, имаш предвид това че биха могли да се изместят в някаква непредвидена посока ли? А, биорегенериращите филъри разграждат ли се и имали същата опасност от миграция при тях?

ДХЗ, изглеждаш перфектно, не знам точната ти възраст, но ако искаш може да я споделиш. Наистина си много свежа и за това би ми било интересно да разкажеш как се поддържаш и какво слагаш, от какво си най-доволна и в кои зони. Това само, ако нямаш против разбира се!

Благодаря Ви момичета!
Flowers Hibiscus

# 698
Благодаря.🌹Момичетата знаят какви ги върша, не крия:).На 48г ставам след месец.На 36г сложих линеарни мезоконци, после, до 42г не съм правила нищо.Започнах с ботокс на чело, ХК филъри в назолабиални, скули, устни,брадичка скинбустъри в слъзната долина имам, поставени веднъж.Имам няколко Радиеса, СО2 лазери.Последните 2г. съм слагала ботокс на 6+ месеца и филър в брадичката, 0,6 в устните и Хармоника две ампули, но чакам още да се развие и ще дам отзиви.
Като козметика ползвам серуми с активни съставки: вит Ц, пептиди, серамиди, бакучиол, ретиноиди,
И имам добър ген, не на последно място.Нямам бръчки засега, но кожата иска да ходи към петите.😀

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:35 от ДХ3

# 699
Кога сложи Хармоника, ДХЗ?

Жаки, как си след Скулптрата? Има ли видима промяна или още чакаш да се развие.
Аз обмислям Скулптра, но разбрах, че трябва да мине поне 12 месечен период от поставянето на Хармоника.
Много ми е зле вече контура по челюстта, нямам и никакъв обем в средната част. Май ще си трябват  филъри.

# 700
Уф, кога беше, през март по някое време.Юни чакам да видя нещо различно.

# 701
  • София
Може ли някой да даде сайт или координати на тази Ванеска при която ходите ??
Е отворете гугъл и напишете. Тя си е самостоятелна, има контакти и всичко.

# 702
Хелена, аз лично имам промяна от Скулптра, но моето лице е слабо и можеше да понесе малко обем, защото въпреки твърденията че от нея няма изобщо обем, при мен има, но леко и ми стои добре.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:58 от JACKLIN*

# 703
Малее, много хубава и млада! Страхотен резултат, Жаки!
Всъщност е нормално да има лек обем, защото реално Скулптра възстановява изгубения такъв с годините.
Много добре се е получило!

Ох, така ме е яд, че я сложих тази Хармоника и сега трябва да чакам за Скулптра. Нямам търпение зимата да я започна. Simple Smile

# 704
Леле, Жаки, красавица си голяма. Heart Eyes Но аз отпреди съм те виждала.
Сподели как поддържаш този хубав тен.
Напоследък ми излизат реклами на автобронзанти, но имам кофти опит с един, от който станах оранжева и на петна.

ДХ3 и Канари също Heart Eyes
Момичета, само хубавици в тази тема сте се събрали.

Общи условия

Активация на акаунт