Пъзели 69

• 26 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Нейта страхотен е, разделяш ли се с него?
За отмора през уикенда "Нощния пазител на гората" Black sea 500 части

# 286
Малко шаренки яйчица и от мен, да съм тематична както никога Satisfied

Colored Eggs
Nova Puzzle

Ако има желаещи мога да го пусна като пътуващ.
Пъзелът е без оригинална кутия, но аз съм му намерила и съм разпечатала снимка за тези, които обичат да гледат картинката.
Много приятен и лек за редене. Не обичам гланц, но на тази марка хич не ми пречи.

# 287
  • Варна
Интересни са тези ичица, ако искаш пусни ги да пътуват, а то ще си проличи дали има желаещи да ги наредят. Лично аз ще се запиша, благодаря.

# 288
  • София
И аз съм от желаещите за пътуващ. Simple Smile Харесва ми Simple Smile

# 289
Много са ярки яйцата, харесват ми:)

# 290
Добавила съм яйчицата в пътуващи, може да се записвате. Relaxed

# 291
  • София
Ади благодаря за шаренийката и аз се записах Simple Smile
Аз мисля да добавя и заека като пътуващ заедно с медузите да си правят компания Simple Smile

# 292
  • София
Ади благодаря за шаренийката и аз се записах Simple Smile
Аз мисля да добавя и заека като пътуващ заедно с медузите да си правят компания Simple Smile
Че то и Пеперудата и Фламингото добавете.

# 293
  • София
Ей сега ще ги добавя и ще се и запиша Simple Smile
Добавила съм от солото моите и на Мими пъзелите, направих колонки да се отбелязвамеи не се страхувайте да се записвате. Качеството е тегаво и затова няма смисъл да се купува нов поне според мен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 14:26 от евето

# 294
  • Тополовград

Ravensburger 500 части.

# 295
Вчера се разтоварих с този Black Sea:

Трябва да си оставят само Lite серията. От нея не се е случвало да имам лош пъзел. От Premium серията пък не се е случвало да имам такъв без забележки и като добавка - редят се по-трудно, защото ушичките са по-еднотипни. Че и ги кръстили Премиум, да внушават, че им е по-тежкарската серия...много са заблудени.

# 296
  • Варна
Едни симпатични неделни катеричоци на Касторланд, 500 части. Малкият ми син беше силно впечатлен от тях и веднага нареди неговата любима плюшка ( катерицата от " Ледена епоха") до тях. Този стана неговият пъзел.😄❤️

# 297
Black sea, 1000 части🐱
Отново големи благодарности на Happy❤️ Страхотен пъзел, шарената коса и блуза се оказаха не особено лесни:)

# 298
Glenridding - Falcon 1000

# 299
И аз бих искала да се запиша за пътуващите пъзели от Пъзелмания, ако ме приемете разбира се.
Знам, че не е задължително да пускам пъзел за пътуващ, но бих искала да предложа нещо:

Много лесен и приятен за редене.

Общи условия

Активация на акаунт