Пъзели 69

• 26 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте на всички!
Искам да благодаря на всички в групата ни. Смятам, че сме едно голямо семейство.
     От тази група имам вече безценни приятелства. Много се радвам как хора обединени от любимо хоби си помагат и подкрепят.
     Споменавам, че търся накой пъзел и не го намирам. Скоро вече ми е намерен, доставен и освен това и като подарък го получавам.
     Или получавам по вайбър снимка от някоя група за пъзели, че някой продава от пъзелите които харесвам. Даже ми ги взимат вместо мене и ми ги носят.
     В групата за Будапеща писах, че ще събирам информация (ще ходим на Европейско за пъзели). Получих съобщение от член на нашата група, че ще ми прати информация. Не само, че получих инфо, а всичко необходимо за престоя ни в Будапеща, което е и съобразено и с мястото на състезанието, транспорт, храна и примерни маршрути.
Добротата която получавам от вас, ме вдъхновява и аз да бъда още по-добър човек.
Нямам търпение да имаме скоро обща среща за редене. Тези срещи много ме зареждат Nature Sunny

# 301
Една красота с една липса

# 302
Не мога да не се съглася с Мимок на 100%, прекрасни приятелства и аз изградих, надявам се да се видим и с повече от вас на живо.
Кога бихте имали време да се разберем за общо редене, да се видим , да си поприказваме и да наредим нещо заедно.
Идват празници и затова да сондирам мнение. Аз лично уикенда след Великден ще пътувам това е 26, 27 април. Какво ще кажете в началото на май.
От мен един подранил пролетен, великденски Зайко

И да покажа един опит за арт витраж с матиране с пясъкоструйка.

# 303
Schmidt 1000 ч, много красив и приятен за редене. Както се казва "сам се реди".

# 304
Като видях катеричките на floren и не издържах и направих поръчка в Озон. Да не ги занимавам за един пъзел добавих енотите на Чери и лисицата на Castorland, ама то имаше и някакви намелени и реших да пробвам и тази марка:

Та, ето ги наредени катеричките:

И един Schmidt от 1000части със Снежанка

Качих в таблицата с пътуващи пъзели Ravensburger-a с кемпера, ако има желаежи 🙂

# 305
Много лесен и приятен Schmidt

# 306
  • София
От новите Трефл, хареса ми

Иначе подготвям една поръчка от озон, сърбят ме ръцете за някои

# 307
Grace in Motion
Cherry Pazzi , 1000

Такава нежност излъчва този пъзел, беше истинско удоволствие за редене от първото до последното парченце.

# 308
Красота!
Аз редя шарен Ravensburger от Делта:)

# 309
  • София
Пиано с цветя, Heye, 1000 части

# 310
И готов - Ravensburger, 1000 части🪡

# 311
Много красив Шмид! На снимката излиза доста блед, но реално са хванали чудесно golden hour цветовете.

Приходи ми се в Рим.Heart

# 312
Енотчето на Чери:

Много лесно и приятно 🙂

# 313

Един приятен смарт кът от мен. Отначало тръгна много трудно, но после му хванах "цаката".

# 314

Общи условия

Активация на акаунт