Пъзели 69

• 26 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Bobbyy99, благодаря за пътуващия пъзел, който пусна, хареса ми. Вече дори се записах.

А аз тъкмо навреме завърших този и вече съм на великденска вълна, благодарение на Аделка.

# 316
Timeless Treasures - Cherry Pazzi 1000

# 317
Castorland- Мечтите на лисичето

# 318
Честита Цветница!                                                                                                  Един изпълнен с красота пъзел на Galison  . Artisanal Eggs /500 части. Великденски яйца -пъстри и интересни.Носят празнично настроение и чудесна украса за предстоящия празник.
    [/list]

# 319
    • София
    Честита Цветница!

Без да искам съм тематична.

Юнски цветя, автор Алберт Уилямс, Castorland, 1000 части

# 320
    Първия ми Castorland

# 321
    Revensburger 500 ч с 2 липси

# 322
    The Dog Walker
    Ravensburger, 1000

# 323
    • София
    Аз имах ползотворен уикенд

Видях се с Боби и нейния пътуващ е в мен и с Весето и тя ми даде от пъзел мания пъзели та празниците ще имам какво да се забавлявам.

# 324

Записвам се и аз с Cherry Pazi 1000 части с две липсващи, които детето скри някъде Joy

# 325
    • София, България
    Дъщеря ми на 4-5 години имаше такъв период. Харесваше си 1-2 най-красиви за нея части и си ги криеше и.... после забравяше къде са и обръщахме цялата къща, а те можеха да са навсякъде, от ъгъла зад вратата до вътре в някоя калъфка на възглавница.Joy ( но помнеше, че ги е скрила де)

# 326
    • София
    Джо не изглежда такава палавница Simple Smile

# 327
    • София, България
    О, тя без лоши чувства, искаше да ги върне винаги, но не знаеше вече къде са. Дълго време след този период за всяко временно изгубено парче скачаше и викаше -Не съм аз! Не съм аз!!!

# 328
    • София
    Право е детето - не е то. Аз чакам втора година да измъкнеш едно временно изгубено парче изпод дивана в Павел баня,  да се успокоя, че не съм го изгубила аз. Чакам си, де Grinning

# 329
    • Варна
    Мацки, по това време бе трябваше ли да има някакво намаление в озон или аз бъркам? Нещо за Великден, някой и друг промо код, това онова... Плюнча се тука по няколко пъзела и се чудя дали, ако изчакам, ще вземат да свършват...

Общи условия

Активация на акаунт