Пъзели 69

• 22 921
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
Блу, не знаех, че може да си триеш поста, мислех че само модератор може. Simple Smile

gurgolina, така е. Пъзелите са за удоволствие и ако ги редя под напрежение няма да ми е кеф.

evencee, това с ножицата лично го изпробвах тази седмица.
Скрит текст:
Изгубих си една обица в нас. Обърнах къщата да я търся, два пъти прерових коша за боклук, децата лазеха по килима да я търсят, защото им казах, че който ми я намери ще му напиша бележка по семейни причини за 3 дни Grinning...иии няма я. В отчаянието си отворих ножицата и без майтап на другия ден я намерих там, където вече бях ровила два пъти.  

Поръчах си тези пъзели на Анатолиан.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 07:28 от vox

# 46
Страхотни са, Vox. Особено последният - само не ми харесва, че е квадратен.

# 47
Да ти кажа и на мен това не ми харесва, но след като го мисля от няколко дни реших да го взема.

# 48
  • София
Вирджински бухал, Castorland, 500 части

# 49
Леле, каква е таз чернилка, АЕ? Страхотия. Scream

Е как каква - предизвикателство JoyJoyJoy

# 50
Разкошен бухльо!
Аз съм отворила един Равенс, ама си си седи сортиран, наблягам на четенето на книжки за разтуха.

# 51
Vox, можеш самa да си триеш мнения, ако след тях няма публикувано ново и е в рaмките на няколко, не помня колко, минути.
Красиви пъзели си си избрала. Дамата с жълтата шапка ми е фаворит. Приятно редене!

А ето го и момичето в червена рокля и без лице, което е на Анатолиан и явно от от същата колекция, която Vox си е купила и което сложих и изтрих онази вечер. Редила съм го, когато пишех в темата, така че съм го показвала. Спомням си, че когато го редих и гледах най-дребните детайли на елементите  с лупа, си личеше как са наслагвани слоевете на колажа.

Тук е на дневна светлина, но е на място, където светлината е по-оскъдна. На изкуствено осветление цветовете са по-красиви, но снимката ще е с отблясък.

Не съм редила квадратен пъзел и ми се реди. Имам в кошницата един такъв Галисън с пролетни цветя и може би ще го поръчам. Ще го броя и за пролетно-великденски, и за квадратен.

# 52
От големите квадратни пъзели съм редила тези:
Скрит текст:

Не ги харесвам, защото не ми се събират в папката, в която редя и става сложно да търся друго място, на което да не пречи да стои опънат филца със седмици или трябва да се препирам да редя бързо Simple Smile

Сега се сетих, че всъщност съм имала един Анатолиан, но още не съм го редила точно защото е квадратен, а пък и него специално искам, като го наредя да го закача някъде и да си го въртя според сезона. В нас няма такова място!

# 53
  • София
Аз точно този дето vox показа си го бях купила два пъти и единия замина тук пътуващ и последния да си го сложи в рамка. Моят още не е реден и освен и аз да го сложа в рамка и да го въртим в кабинета Simple Smile

# 54
  • Тополовград
И моите аристократки

# 55
Моят е залепен и стои на интериорна врата на стъклото, просто защото и аз нямам място вече къде. Тъкмо скрива отзад изгледа към великата голяма купчина, че някои хора у нас да нямат много поглед натам.

# 56
  • Варна
И аз го имам този квадратния със сезоните! Чакам по-топло време за да го наредя на кухненската маса, че кухнята ми е северна и там само лятото редя, а този специално не ми се събира на дъската Simple Smile

# 57
Аз точно този дето vox показа си го бях купила два пъти ....

еве, много ще да ти е харесал, щом си го купила два пъти Grinning

HighSpeed, моята кухня пък е западна и лятото се влиза само до обяд Grinning

# 58
  • София
Аз точно този дето vox показа си го бях купила два пъти ....
еве, много ще да ти е харесал, щом си го купила два пъти Grinning
Вече проверявам преди да поръчам дори от Озон, защото тук там поръчвам от Комсед, от Амазон, от някое другарче. Гледам да имам актуални снимки на стелажа в гаража.

Не е пъзел ама ще покажа новото попълнение в нашето семейство. Надявам се да се разбират с пъзелите Simple Smile

# 59
  • София
Е-ха, страхотно попълнение, честито!

Общи условия

Активация на акаунт