Пъзели 69

• 22 922
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
На мен не да ми от любимите марки. Имам 2-3 Анатолиан-а, но трябва адски много да ми хареса картинката за да го купя. Много са ми гланцирани. Принципно това не ме дразни чак толкова много, но като се случи да сбъркам някоя част, после при изваждането й понякога ръбчетата леко се олющват.

# 31
  • Варна
Пфу, голяма съм Муйка .Animal Chicken
Писала съм за Анатолиан, а то се отнася за Арт пъзел. Сори, дами, но съм извинена, старост-нерадост.Blush Имам спомен, че редих и Анатолиан, но ми е пълна мъгла, за да пиша впечатления.

# 32
  • Варна
Имам купен Анатолиан, но още не съм го редила. Надявам се да ми хареса. Един с кактуси.
Влязла съм в серия и така и не стигам до пъзели. Имам почнат един със сгради и нещо не мога да ги наместя. Едвам мърда. По 5-6 парченца два пъти седмично. Този е 1000 части и май пак ще се върна на 500. Те поне стават бързо и дайстват удовлетворяващо.

# 33
  • Тополовград
Аз наредих този 1000 части. И пак  с лоша снимка.

# 34
  • Варна
Ехаа, аз се възхитих как си го вдигнала тоя Анатолиан. Да не са изкарали някаква нова сглобка?! Ако ще се освобождаваш от него се нареждам. Шест имам наредени и 3 парчета заедно не мога да вдигна. Ако не им харесвах изображенията един нямаше да купя. Покритието им е здраво, но за мен са хлабави и лъскави, същински Д-тойс без обли ръбчета.
...

Положението беше на косъм. Без малко да се наложи да пълзя, да събирам и броя части. Smiley

За теб е пъзела, когато си в готовност ми напиши данни за доставка. Само моля да не е до края на тази седмица, че няма да имам никаква възможност да отида до спедиторска фирма.  Другата седмица става да действаме, тогава ще съм по- свободна. 🙂

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 10:42 от floren

# 35
Два Анатолиан с по 500 елемента съм редила и двата са ми на стената. Ни гланц, ни сглобка са ме подразнили, но то за 500 части и с хубава и лесна картинка не остава време да му се подразниш за нещо на пъзела. Нямам спомени и за много прахоляк, какъвто определено вече забелязвам у някои Равенси.
Това жирафчето с майка му от Анатолиан, редено миналата година, със сигурност съм го показвала, но ми е сред най-любимите пъзели. Тук вече е лакиран и има допълнително гланц. Изобщо, бих редила от марката, стига да си харесам нещо.

# 36
  • София
Обсъждате Anatolia, аз точно приключих един, първият ми на тази марка. Редя го от миналата седмица, че го правя в работата. Очаквах да е сглобката на другите турски пъзели, но ми е различна, не е например като на Black sea lite, Gold, Nova.

1960 година, Anatolia, 500 части

# 37
Глас за Анатолиан и от мен Simple Smile Редила съм няколко техни и усещането ми е за "стабилни" парченца. Ако лекият гланц не те дразни, то няма какво да не ти хареса. Щях да съм наредила и повече, но трудно си харесвам картинка. Имам само един техен чакащ.
Трихилядникът (Истанбул), който редихме дружно също беше на Анатолиан. Не чух някой да коментира недостатъци. Освен картинката Joy
Сега отивам да си взема пратката от Озон 😋 Отдавна не бях поръчвала, та съм с чиста съвест ☺️

# 38
  • София
Да взема да се запиша и аз в темата, нищо че не съм редила от понеделник. Аз Анатолиан май само Истамбул съм редила и затова си мълча. Там картинката беше ужас.

# 39
  • Fairbanks, Alaska
След 1 година и 4 месеца, творческата криза приключи:

За съжаление с 1 липса. Малко прашен, отне ми около 28 часа да го наредя.

# 40
Grafika, 1000

Най-накрая преборен! Със сигурност най- трудния, който съм правила. Нямам търпение да почна нещо друго - всичко ще ми се види много лесно вече Grinning

Между другото, спомням си че бях обещала на някоя от вас да и дам назаем да пробва някой от пъзелите с галактики, но не съм сигурна дали не ставаше въпрос за някой от другите (на Enjoy). Както и не помня вече кой питаше. Ако някой се сеща - да каже. Този ще бъде разделен на доста части, но още не съм решила в колко пликчета точно... Wink

# 41
Блу, къде изчезна поста ти от вчера?  Сигурна съм, че лайкнах една твоя публикация с два пъзела. Единият е на същите жирафи, които сега си показала и един с момиче  без лице. Или съм в паралелна реалност:)

gurgolina, блазя ти! Искам и аз да редя пъзели на работата.  

Natael-1485, с фалстарт започваш новия сезон. Огледа ли на всички възможни и невъзможни места?
Ако трябва отваряй ножицата.  Wink

Скрит текст:
Нали знаете за ритуала...

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 18:50 от vox

# 42
Леле, каква е таз чернилка, АЕ? Страхотия. Scream
Ще го пробвам това с ножицата. Имам подредителната мания, но буквално си крия нещата от себе си.
Мисля, че и аз видях момиче без лице от поста с жирафите.
Усеща се, че времето се затопли - цяла седмица стоя на една рамка и не мога да се наканя за пълнежа.

# 43
  • София
vox, не е оферта. Все си на тръни , не може да се отпуснеш, защото все пак си на работа. А пък се случи да нямаме много такава в момента, хората ми ги пускам да си ходят, ама аз не мога, че все за нещо се сеща шефа да попита, а пък е такава скука време не минава Blush

# 44
Блу, къде изчезна поста ти от вчера?  Сигурна съм, че лайкнах една твоя публикация с два пъзела. Единият е на същите жирафи, които сега си показала и един с момиче  без лице. Или съм в паралелна реалност:)
Кога пък успя да го видиш?Simple Smile Пишех от телефон снощи и нещо не можах да махна полетата около снимките. Като видях как изглежда в темата опитах да редактирам, но не успях и просто си изтрих поста, максимум минута да се е виждал. Да, имаше и момиче в червена рокля без лице. Сутринта вече пуснах снимката от лаптопа. Не си в паралелна реалност, много бърза си била.

Общи условия

Активация на акаунт