Пъзели 69

• 25 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Този е много готин и аз съм го редила, ама сякаш по-малко части Simple Smile

# 601
Сега като се замислих се сетих, че май бях взела от някой един такъв Smile
Отворих таблиците, 1500 е моя, не помня от кого съм го взела.
То пак добре, че тогава съм си ги записвала, напоследък не записвам и почвам да забравям. Обаче много учудващо попривърших загадките, които са горе в спалнята. Ще трябва да слизам скоро долу да видя какво е останало, но и там има поне 1-2 големи кашона Joy

Trip to the Tip!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 602
Great flowers 1000 the unemployed philosophers guild

Този ми беше зает за редене, колаж от цветя взети от картини на различни художници, ултра лесен беше. Към него има и карта, кое цвете от кого е рисувано.

Един пътуващ цирк от 500

Един веселяк на Трефл

Освен това, благодарение на Бухтичка и при мен загадките са в изобилие, но не ги качвам, че вече ги виждате при нея.

# 603
  • Варна
Аз си напазарувах скромно от озон.

# 604
Labrador fishing - Schmidt 1000

Това да имаш най-яката сглобка и изведнъж да паднеш дотам, че да не могат да се вдигнат 3 парчета заедно ... Close Щях да взема още един от серията, но чак ме е яд да гледам как го съсипаха Шмида. Все по-новите стават все по-зле.

# 605
  • София
Бухтич, нещо ми се върти че аз го редих и позле замина към теб, но не помня от кой Simple Smile

# 606
  • Варна
Аз също съм разочарована от Шмид напоследък и купувам само заради картинките. На мен пък са ми твърде хартиени, склонни да се разслояват и трудно се разглобяват. Последното вероятно е плюс за много хора, но за мен е мъчение.

# 607
  • София
От мен един Блубърд

И една нова придобивка от фейса

# 608
Знаех си, че ти си го грабнала:) като го видях, се сетих за теб:)

# 609
  • гр. София
Еве, може ли да споделиш повече за този Trefl и 3д ефекта?

# 610
  • София
Ще се опитам тези дни да го отворя и започна и ще дам отзиви.
Знаех си, че ти си го грабнала:) като го видях, се сетих за теб:)
Рядко успявам във фейса да хвана нещо ама са попадения Simple Smile този дори е фабрично запечатан

# 611
  • София
Eurographics, A Dog's Life, 500 части

# 612
Аз да продължавам с моите

1997-2007 The Secret is Out!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 613
  • София
Много съм разочарована от Озон...
Отворих един пъзел и се оказа с две липсващи части. Отговарят бавно, предлагат 5 лв. компенсация. Аз не искам пари, искам си цял пъзел. Да съм се свържела с Равенсбургер...
Ако от книгата ми липсват няколко страници, на издателството ли да пиша? До скоро можеха да пращат пъзел, за да си намеря частите.
Преди месец пък в кутията имаше друг пъзел, а не този, който съм купила.
Сега имам чувството, че си пиша с бот, а не с човек.

# 614
  • Варна
elita, то реално си пишеш с бот. До такива заключения и аз достигнах. За мен реален човек не би отговарял по такъв начин, някак механично, автоматизирано . Преди известно време по даден казус с пишех с този бот и си помислих, че явно е изкуствен интелект със зададени параметри и просто си отговаря според указанията. Беше изнервящо преживяване. 🙂

Здравейте, няма да се включвам с нареден пъзел, защото нямам такъв, по скоро ще се включа с тази Едука, която подарявам. Някои ако я иска моля да пише тук/ лично- няма значение. Малко съжалявам, че не я разделих на няколко пликчета за по- лесно редене, а я прибрах както си беше. Лесно върви до тъмните треви долу, ей това беше мъката която на мен ми събра очите, но то и аз не харесвам особено тревички. 😄
Предполагам първо тук, че Вас ви чувствам по- близки. Пък ако никои не го иска този пъзел, по- нататък ще го пусна за подаряване в пъзел групата. 🫠
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт