Пъзели 69

• 25 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
От чата писаха да чакам отговор на и-мейл. Там си контактувам с тях по казуса. Обаче... и там пишат точно като бот, въпреки че има имена отдолу и позиция на пишещия. Явно политиката им е вече такава, но... не е към добро, за съжаление.

# 616
Ако все пак се свържеш с Равенсбургер могат да ти изпратят нов пъзел. Да, доста по-лесно беше през озон, но май бяха единствените с такава политика и явно не е имало как да я задържат. В крайна сметка и официалния им дистрибутор за България не си позволява да го прави.

# 617
  • София
Floren хареса ми тази Едука Simple Smile ама не знам кога ще стигна да го наредя. Ако друг не го хареса мога да го взема Simple Smile
Комуникацията с Равенс е лесна, аз помолих приятелка с немски да им пише и за 2-3 седмици имах нов пъзел.

# 618
  • София
Добре че са пъзелите от 500 части, че да успявам вечер да редя.
Dixit, Приключенията на дракончето

# 619
Коледно малко Joy

Season's Greetings
1000 части
Schmidt

# 620
И аз имам 2 коледни, които може скоро да стигна за редене 😁
Този заминал ли е вече нанякъде и как беше като трудност?

# 621
Този не е мой, беше назаем. Малко по-труден ми беше от очакваното, но нищо извънредно.
Иначе го редих през март, просто сега качвам Joy

# 622
  • София
Ще пиша на Равенсбургер за липсващите части.
И на мен ми се реди Коледен пъзел, малко за разхлаждане Simple Smile
Ще взема да извадя някой, имам 4-5 такива нередени.

# 623
  • Варна
Floren хареса ми тази Едука Simple Smile ама не знам кога ще стигна да го наредя. Ако друг не го хареса мога да го взема Simple Smile
...

Здравей, напиши ми данни за доставка, за да ти го изпратя. Аз го подарявам, така че цялото време е твое, когато го наредиш - тогава. След това го предаваш нататък или както решиш. 🙂🍀

# 624
  • София
Благодаря, сега ще ти драсна. После ще го пусна ако има и друг желаещ.

# 625
Clementoni, 1000 части🧩

# 626
  • София
Момичета, от Озон са ми дали линк за Равенсбургер в Англия...
https://www.ravensburger.co.uk/en-GB/service/replacement-parts
Който е минал по този път, на този сайт ли им писахте? Очаквах да е немски...
Гледам, че и има .de и .com

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 21:13 от elita

# 627
  • София
Аз писах на немския, защото все пак са немска компания.
service@ravensburger.de

На този имейл съм си комуникирала с тях. Първоначално през форма за контакт и след това на този имейл.

# 628
Момичета издирвам да купя този пъзел. Правих индивидуална поръчка за него при един много препоръчван във FB господин ,но за съжаление  олекнах с немалко пари а резултатът не е добър. Това е любимата ми картина . Бил е наличен в пъзел мания но вече не. Ако някой го засече някъде моля да ми каже.

Като видях този пъзел се сетих, че някой го търсеше. Дано Mishkonti прочете.
https://www.ozone.bg/product/pazel-ks-games-ot-1000-chasti-leydi-godiva/

Имам го вече. Купен от Пъзелмания. Беше изчерпан доста време, но го заредиха отново.
Това е първият  ми пъзел на тази марка.Взех и още един от музейната им колекция .Определено ми харесва. Добра сглобка. Частите нямат гланц и са грапави отгоре. Като го наредя ще покажа. Затруднява ме наметалото а и времето е малко. Дано го завърша скоро.

# 629
Clementoni, 1000 части🧩

Общи условия

Активация на акаунт