Пъзели 69

• 26 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
Подстрекателка на пъзелозависими Joy

# 436
  • София
Желязна съм, само 5-6 сложих в любими и нито един  в кошницата Simple Smile

# 437
  • Варна
Ооо флорен изглежда ужас. Пишете на Трефл или ако е купуван от озон на тях.

От Озон е закупен пъзела.  Последно като проверявах при тях големите пъзели този беше изчерпан. Предполагам ще пишем на Озон като магазин/ доставчик и на Трефъл като производител. Като ровех в сайта на Трефъл гледам, че до 3 липси ги изпращат. В нашия случай предполагам ще ни изпратят нов пъзел, което в момента мен лично не ме устройва. Този конкретен пъзел ми се " отреди" макар все още да си играем с него. И да получа нов такъв пъзел едва ли ще го започна отново. Трябва много да ме убеждават, че да склоня да извърша такъв подвиг. 🙂

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 10:26 от floren

# 438
  • София
Флорен, ако ви се занимава редете да видите какво ще стане и тогава им пишете да видите какво ще кажат. Аз така на Клементони имах много липси, но беше спрян от производство и ми пратиха съвсем различен.

# 439
  • Варна
Видях ги аз намаленията в озон. Сърбят ме ръцете ама засега се озаптявам. Ако до заплата още важи намалението, може и да взема нещо.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:52 от HighSpeed

# 440
Аз си поръчах няколко малки по 500 части за почивката и 1 от 1000 за вкъщи:)

# 441
  • Русе
Поръчах и аз. Само време за редене да намеря.Трихилядника отдавна го искам ,нямаше как да пропусна офертата

# 442
  • София
Зори, супер са. Точно за тези двата на Heye и аз се колебая.

# 443
  • Варна
Горещата градска, я цъкни на вайбъра или на ЛС какво си взела? Знам те, че продаваш всичко после, а имаме доста сходни вкусове.

# 444
Chevron Rainbow
500 части
Olé Puzzles

Аз пък точно вчера поръчах преди намалението Smile Както и да е, с кода цените ми идват почти същите. Само един ме изкушава малко в момента заради добрата цена, но не ми се занимава да пускам нова поръчка.

# 445
Прекрасна марка Otter House./ Дъблин,Ирландия Пъзелът е по картина на худ.Pollyanna Pickering.                      Качеството е  перфектно.Майска нощ с макове и  сова ,                                       Watching & Waiting "500 ч./

# 446
  • Варна
Все така не стигам до редене, но сутринта имах 74 пъзела в количката. Част вече се изчерпаха, от някои се отказах, но все още са 33 и сега чакам да ми мине.
Иска ми се да имаше как само да ги редя. Ама...

# 447
  • София
Hot Summer🌊, редно е на всички са се похвалиш какво си поръчала Wink
Иначе аз скоро поръчвах и май сега ще пропусна

# 448
Похвал😁
100те части са за дъщеря ми:) Поръчката утре ще е в мен, много са бързи.

# 449
  • София
Лисичката е готина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт