Пъзели 69

• 25 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
От тези филмчета нито едно не съм гледала.
Е кааак Smile Червената панда е много на почит вкъщи Satisfied Даже преди масовата Стич мания Кари искаше да й купя плюшена Мей и аз намери в Дисни стор-а голяма. Но имаше и Стич голям и тя тогава избра Стича Joy

Аз слизах в мазата и се оказа, че почти съм привършила загадките Flushed Вече си мислех, че завинаги само това ще редя Joy Обаче като видях поредното ретро на Греъм Томпсън в стара кутия ми призля и просто не можах. Аз по принцип ако имам два пъзела и единия ми харесва повече ще си го оставя за после, а първо ще наредя по-неприятния. Имах горе и една друга загадка, за която Ади ми каза, че е хубава и по принцип първо щях на наредя ретрото, но вече толкова са ми втръснали, че не можах и отворих новата. Ще го боря после това чудо, дано не е ужасно.

Grabbing A Quick Bite!
1000 части
Jumbo

Един от малкото на Пол Гибс и малко по-приятен за редене.

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 706
  • София
Аз си редя каквото ми харесва и затова сега се захванах с многохилядниците, защото до октомври няма състезания. Ако успея да отметна имам 3 назаем (от 6000 и 2 от 13500) да ги наредя за да  ги върна и един съм обещала за редене 13500 да го отметна и него. Добре че са в торбички по 1500 и за ден се редят Simple Smile

# 707
Cherry pazzi, 1000 части 🍊🍋

# 708
  Юли-време за сладолед и пъзели.

# 709
Жива да не бях, има нови Фалкони. Даже си харесах един.

True Love
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Споменавала ли съм, че мразя Греъм Томпсън Satisfied

# 710
  • София
Ели за първи път чуваме че мразиш Греъм Томпсън JoyJoyJoy
ще взема да разгледам какво има, от европейското не съм си купила нито един пъзел Simple Smile

# 711
Еее, този е от яките на Греъм Томпсън.
Даже си спомням, че не ме подразни и това, че е от старите. Всъщност като се замисля май само два-три негови са ми опъвали нервите до степен да искам да погледна решението, но в крайна сметка не го направих де Smiley

От новите фалкони само един харесах и аз. Надявам се следващото зареждане да са загадки, че отдавна не са пускали, а има доста интересни нови.

# 712
Почти няма негов, който да не ми опъва нервите. Този не беше от най-гадните, в началото даже добре тръгна, но после и той ме изнерви.
Всъщност май най-лесния негов го наредих миналата седмица, но ми беше крайно озадачаващ. Като стигна да го покажа след 3 месеца ще видите Satisfied

А нови загадки хем искам, хем....ако може да почакат още малко да взема малко въздух почивка Joy

# 713
  • София
Ха единия Фалкон хич не е нов за нас Simple Smile нали го редихме на маратона. Сега зяпам да видя какво има ново.

# 714
Четири са от маратона Smiley Единия и аз не го бях видяла, но сега го намерих.

От новите фалкони само един харесах и аз.
Кучетата ли Satisfied И ателието ми допада.

# 715
Кучетата ли Satisfied И ателието ми допада.

Значи са два . Ателието сложих в любими, кучетата не ги бях забелязала, сега като прочетох върнах да ги огледам пак и чак се чудя как съм ги пропуснала.

Иначе, да, четири са от маратона, но май никой от тях не ми харесва Satisfied

# 716
  • София
Като се загледах да повечче са от маратона, а едните кучета съм ги редила ама освен да са били на Ади

# 717
Ще има нови загадки, не се притеснявайте Joy Отдавна са регнати, просто още не са описани Animal See No Evil Предполагам скоро ще им дойде редът, та "Stay tuned" Joy
Nature Sparkles  От мен пътуващите скъпоценни създания Nature Sparkles

# 718
  • София
Чаено парти, Ravensburger, 500 части

# 719
Алиса в страната на чудесата Cobble hill.1000 части.

Общи условия

Активация на акаунт