Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо виждам стари публикации на страница във Facebook, а новите им публикации излизат в моя фийд?
Какво да правя, ако профилът ми е хакнат и не мога да получа достъп до него?
Какво се случва, ако добавя приятел в „Ограничен“ във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо виждам стари публикации на страница във Facebook, а новите им публикации излизат в моя фийд?
Тази ситуация може да се дължи на настройки на страницата или профила ви. Възможно е страницата да не е актуализирана, а алгоритъмът на Facebook да показва новини в потока на потребителите, независимо от актуализацията на самата страница. Препоръчва се да проверите настройките и да изчистите кеша на браузъра.
-
Какво да правя, ако профилът ми е хакнат и не мога да получа достъп до него?
Ако подозирате, че профилът ви е хакнат, незабавно сменете паролата си, ако все още имате достъп. Ако не можете да получите достъп, опитайте да следвате инструкциите за възстановяване, предоставени от платформата. Следвайте процеса за потвърждаване на самоличността си и, ако е възможно, се свържете с поддръжката на Facebook за допълнителна помощ.
-
Какво се случва, ако добавя приятел в „Ограничен“ във Facebook?
-
Как мога да се свържа с поддръжката на Facebook, за да съобщя, че профилът ми е бил хакнат?
-
Как мога да публикувам анонимно в група на Facebook?