Мъж БЛИЗНАЦИ !

• 1 862
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Somewhere far away
Планетите и звездите ако имаха някакъв шанс да играят роля в характера на хората, то този живот щеше да едно прекрасно, подредено и предначертано изживяване. каквото не е .

# 16
  • Телиш/Плевен
Съпруга ми е зодия  Близнак, сериозен от ден едно при запознаването ни. След 27г. е същият.
п.п. В първата ти тема през юли 2023г. пак си на 28г., не остаряваш изобщо.
И ние сме почти толкова години заедно.  Със сериозни намерения още от самото начало.
Моят годеник е същата зодия, изключително сериозен и отговорен е, такъв беше и когато се запознахме преди близо пет години.

Не мисля, че причината за поведението му е в зодията. Всичко друго вече са го казали преди мен.

# 17
  • София
На описаната ситуация съответства един лаф на Божинката: "Иска ми се, но нямам желание".

# 18
На описаната ситуация съответства един лаф на Божинката: "Иска ми се, но нямам желание".

Божинката да не си приписва чужди цитати Grinning

# 19
  • София/Севлиево
И аз живея с мъж Близнаци почти 21 години и смея да кажа,че е един от най-сериозните и отговорни хора, които някога съм срещала...

# 20
  • пустинята Гоби
Лафът с искането е на този господин -

# 21
Близначка съм със съпруг близнак.

За нас от наблюдения по мен и ММ, мога да заключа, че сме хора, които много ценят собственото си, самостоятелно време, което е отделено само за нас, без партньор/приятели, т.н. Това е едно на ръка, но пък друго е, че и когато много обичаме един човек, не искаме да сме отделени от него и се наслаждаваме на всяка минута заедно, търсим вниманието, контакта. Даже можем да станем леко обсебващи. Оттук ми светва червената лампичка за твоята ситуация.

На нас не са ни интересни хора, които не са интригуващи, с които не можеш да завържеш хубав, ако ще и философски разговор, да нямаш интелектуални интереси, да не си амбициозен. Може би той просто не може да си пасне добре с теб поради тези евентуални причини (евентуални дебело подчертано, т.к. не те познавам), надявам се не се засегнеш, просто знаеш, че има хора, с които не се получава на духовно ниво. Вие хубаво си говорите, но за какво, ако мога да попитам? Едно е да си плямпате глупости като на кафе, друго е да вникнете във вътрешния свят на другия. Може да те използва само за секс, докато си намери правилната дама за него.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 21:56 от B.u.n.n.y

# 22
Друго се сетих. Близнаците изглеждат повърхностни понякога, обаче не са. Grinning
И по същата причина не обичат леко и повърхностно поведение.
Не е така, както изглежда е при тях.
Може да се диви, на някой небостъргач, но си мечтае за скромна къщичка с трева пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт