Отговори
# 225
Добро утро!

# 226
Здравейте, момичета!

"Винаги има очарование от перспективата за нов ден, нов опит.
Може би някаква магия ни чака някъде, скътана в тази сутрин."

Желая ви една хубава история днес, нека да е много искрена и позитивна!
Здраве, обич и доброта за всички вас, момичета!

# 227

Следобедна почерпка за тонус

# 228
Феми, благодаря за почерпката.
Днес нямам никакво време да следя маминия дали ще пусне нещо, но се надявам вие да реагирате ако реши да ни изненада.
Продължавам да съм на вълна "Шампион" и така ще бъде докато излъчват епизодите.
Удоволствие е да се гледа сериала с български дублаж.
Друго си е да разбираш и осмисляш диалозите.

# 229
Май още не са ме достигнали 🥹

# 230

Heart Eyes ..не ми харесва дългото отсъствие

# 231

Heart Eyes ..не ми харесва дългото отсъствие
Софи, Толга ако и след Рамазана не обяви участие в нов проект, съвсем ще ме обезсърчи да се интересувам от него.
Сега се успокоявам с "Моят шампион", но докога...

Диди, не зная до кой епизод си стигнала ти, с дублаж върви 5-ти турски епизод.

# 232
Тия сцени са ми много любими. Heart
Гледах си ги...

# 233
Здравейте, момичета!

"В живота е много важно да се радваш на малкото, което имаш.
В крайна сметка това е безкрайно повече от нищо."
Джъстин Гордър

Да започнем деня си с много настроение, чаша кафе и красиви емоции!
Усмихнато и цветно да е днес!

27 март - Световен ден на театъра

Световният ден на театъра се отбелязва от 1962 г. по инициатива на Международния театрален институт. Датата е 27 март, защото на този ден се открива сезона на “Театър на нациите”.
От този ден, всяка година, един от начините на отбелязване на празника е изтъкнат артист да отправи своето годишно послание. За първи път през 1962 г. това прави Жан Кокто (френски поет, писател, дизайнер, художник, скулптор и режисьор).
Театърът е едно от най-древните измежду 7-те изкуства. Разпространено е във всички култури на света и има свой универсален език. Театърът има несравнимо органично присъствие сред нас, има тази непосредствена комуникация, която въздейства интуитивно и каквито форми да приема, ще има своето място в живота ни.
Посланието на Световния ден на театъра обикновено се превежда на над 50 езика, разпространява се по медии и се чете преди постановка, ако така реши съответният театър.

Айшегюл Гюнай

Въпреки че е позната на българските зрители с поддържащите роли на Ниран от "Изгубени години" и Султан в "Щастливи заедно", Айшегюл Гюнай е преди всичко театрална актриса.

Истинската слава идва при нея едва след пенсионирането й от Държавния театър в Бурса през 2015-а. Звездният й шанс настъпва с образа на властната и непоколебима майка на Иджлял в "Сега и завинаги". Ролята на матриарх на фамилията Козан я превръща в една от най-популярните актриси в турския шоу бизнес.

# 234
Тази актриса е голяма работа сега май играе в сериала на Бурак Дениз последно в Херджаи я гледах.Който си може си го може в Лалето не можех да я дишам и Йер Гьок.

# 235
Така е добра е актрисата ама повече и се отдават гаднярските роли .

# 236
Феме който може си го може! Такива актриси и актьори са като училище за по младите.

# 237
Ново от сторито на Толга:

Стана ми любопитно на какво събитие е бил нашичкият и намерих това:
Pavilion Erbil започва строителството в началото на 2022 г. и превръща повече от 170 хектара земя в луксозен жилищен и търговски район с една от най-големите в света изкуствени лагуни и търговски центрове в Близкия изток.

# 238
Ооооо ,  били сме на събитие по бизнес работа .

# 239
Ооооо,  били сме на събитие по бизнес работа.
Феми, Толга си ходи по бизнес срещи, урежда си инвестиционни проекти, а ние го чакаме да се снима в продукции в тези смутни времена.
Да не е луд... качествени сериали се нулират, хубавите продукции не се оценяват. Изобщо, сбъркана е рейтинговата система в Турция.
Да мести продуцентската си компания в Албания, там поне ще му се радват всички. Тачат си албанския зет.

Общи условия

Активация на акаунт