Отговори
# 75
Joy Ха-ха,ЕМИ* ша са задавя от смях,
вместо Амине пишеш - Съпругата на президента*
и до нея  - Грозника с фес*..
имаше някъде колажи на двамата
опаковани в чаршафи, дано ги намеря..
Joy Joy
Софиии, за "президента" само хубаво или нищо, че лошо ни се пише.
Любопитна съм за колажите. Не съм ги виждала и ще стискам палци да ги намериш и постнеш в темата.
Да сложа и аз красивия ни Шампион, че мисълта за забрадката ме изнервя.

# 76
Отивам да захапвам 6 еп ,че две вечери не съм гледала , а от петък почвам работа отново на дижурство.

# 77
# 78
Здравейте, момичета!

"Пролет е дума от шест букви, но има толкова много вяра в нея. Все пак пролетта е време на нови планове и надежди. Тези три месеца са създадени за вдъхновение, влюбване и добро настроение."

Прегърнете възможностите, които носи този понеделник, усмихнете се и направете деня си прекрасен!
Обичливо и споделено да ви е!

Приятно ми е, че "Моят шампион" по Dizi набира инерция. Все по-често се пише за сериала, но заглавия от този вид направо стряскат.
Да, заглавието трябва да привлича читателите, да буди интерес, ама поне да е свързано с текста, а не да стряска четящите.
Как е възможно да се пускат статии с подобни заглавия:

Толгахан Сайъшман губи съпругата си

Автор: Труд news
01.03.2025 10:30
Турската поредица "Моят шампион" започва на 5 март и ще се излъчва всеки делник от 21:30 ч. по Dizi. Главните роли в драмата са поверени на Толгахан Сайъшман, Йълдъз Чааръ Атиксой, Ердал Йозячълар.
Фърат (Толгахан Сайъшман) е млад и опитен боксьор и се бори да спечели трофея, за който винаги е мечтал. В същата нощ обаче съпругата му умира, докато ражда сина им. Преди да издъхне Ейлюл има предсмъртно желание - Фърат да се откаже от бокса и да държи детето далеч от този спорт.

След време Фърат и синът му Гюнеш се местят в Истанбул и започват да се борят, опитвайки се да свикнат с големия мегаполис. Оказва се, че Гюнеш има рядка болест и Фърат започва да търси различни лекари в опит да спаси детето си. Така баща и син срещат доктор Суна (Йълдъз Чааръ Атиксой), която предлага лечение, както и покриване на всички болнични разходи. Но животът удря отново още по-силно и се оказва, че чудесата не траят дълго.

# 79
Седя и се чудя ако Чааръ е с дълга коса и облечена перфо дали бих искала пак да ги гледам с Толгахан - Да.
Много добро партньорство ако се абстрахирам от всички лелски одежди. Толга да помисли по въпроса. Малкия фъндък пораснал сигурно няма ли някаква снимка инстаграм да го видим бе?

# 80
Привет ,следобедно и благодаря за споделеното.  🌺
Аз съм навън по задачи и времето е супер сега си хапвам че огладнях.

# 81

Не знам колко е точен превода,
че Толга не се снимал вече в сериали защото
не можел да вижда децата си, а те са най-важните
 затова е и най-добрия баща
Thinking
https://www.instagram.com/p/DHBjIL2oygm/?hl=bg*

# 82
Не знам колко е точен превода,
че Толга не се снимал вече в сериали защото
не можел да вижда децата си, а те са най-важните
 затова е и най-добрия баща
Thinking
https://www.instagram.com/p/DHBjIL2oygm/?hl=bg*
Софи, колко е точен превода само Диди може да ни каже, след като изгледа интервюто.
"В това ново интервю Толга разкрива, че не може да участва в сериали, защото не може да вижда децата си и за него децата са по-важни."😍
Че за кой баща децата не са важни?! Ядосах се.
Ако така е казал наш Толга да вземем да го цаним за бавачка и да не си мечтаем за нови проекти.
Каква хубава нова тема ще ни се получи - до забрадената Амине ще сложим бавачката Толга.
Лика прилика ще са си.

Отивам да търся IG на Емир/Гюнеш, а после ще помисля и за колажи на нашите любимци-предатели.
И да ви се оплача - от часове нямам Х. При вас как е?!
Само аз ли съм карък днес?!

# 83
Аз мисля че бях го пускала и гледала и май точно това споменах.Мисля че става въпрос при интервюто при Арман
И веднага правя съпоставка с един друг актьор който за мен е добър актьор - Сарп Левендоулу беше споменал че повече обича сърфа ако има деца ще трябва да забрави за сърфа което звучи адски егоистично от страни но има актьори които не искат деца и обичат себе си повече.
Всеки различно децата са предтекст но изискват жертви неговите не са на три вече все пак.Така че по скоро бъркоча в сектора не го тегли да снима за тв и е дал политически отговор мисля.😏

# 84

ДИДИ* благодаря за пояснението Hands V

# 85
Ето го и Emir Özyakışır:

10 август 2024 г.

23 август 2023 г.

14 март 2023 г.

И да се насочваме към следващия епизод на "Моят шампион", който върви в момента на Dizi:

# 86
Пораснал е ама в лице същия сладур оййй Heart

# 87
Моят шампион - Епизод 4 (БГ Аудио)
 ➡ https://playtube.tv/v/wXraMX
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 88
Моят шампион - Епизод 4 (БГ Аудио)
 ➡ https://playtube.tv/v/wXraMX
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Thunder @ EVILS, благодаря ви, че качвате епизодите в playtube.tv.
И преди да изчезна, за да изгледам епизода, ще ви припомня какво съм писала за "Шампион" при първото гледане на сериала с руска озвучка.

Баща и син - привлечени и поласкани от дружелюбието на Суна. Гюнеш е отгледан от баща си и не познава майчината ласка. За него Суна е олицетворение на майката, която се грижи безответно за своята рожба. За него Суна е и лекарят, и приятелката, която успява винаги да го насърчи, развесели и приласкае така, както го прави бащата. За малкото слънце това е жената, която нахлува в живота им, без да го искат, но се усеща копнежът на малкия за майчина ласка. Гюнеш искрено обиква тази мила лекарка и чувствата им са взаимни. Суна се привързва към болното дете.

За Фърат първата среща с тази жена е неприятна и отваря старите му рани. Суна е сестрата на Некдет, за чиято смърт Шампионът се обвинява години наред. Не е предполагал, че отново ще се сблъска с този тежък момент от миналото. Но трябва да търпи заслужените според него упреци на тази жена, кипяща от гняв и неприязън към убиеца на брат й. Фърат няма избор - заради лечението на Гюнеш е принуден да понесе цялата тежест на създалата се ситуация. Трябва да се моли, да убеждава и настоява детето му да бъде лекувано. Цената е висока. Суна е заслепена от своята ярост и си отмъщава, отделяйки детето от обичния му баща. Страданието е непоносимо, но Фърат трябва да понесе всичката тежест на раменете си. И ако Суна непрекъснато го напада, Фърат отговаря с мълчание и уважение към лекарката, в чийто ръце е животът на Гюнеш.

Суна бавно и полека осъзнава грешката си, разкрива истинското лице на годеника си и вижда истината в дълбоките и искрени очи на Фърат. Гневът отстъпва място на привличането и желанието да помогне на двамата. В компанията на Фърат и Гюнеш тя се чувства спокойна, приятно й е и неусетно любовта към детето се прехвърля и към бащата.

Фърат е дълбоко благодарен на Суна за всичко, което прави, лекувайки Гюнеш. Дълбоката признателност започва да се трансформира  в харесване и привличане. Но заради детето. Детето и отношението на тази жена към него са в основата на техните взаимоотношения. Фърат се чувства задължен и желае по всякакъв начин да помогне на Суна да преодолее трудностите около излязлата наяве истина.

Приятно е в компанията на Суна. Фърат я търси, когато синът му вдига температура. Фърат се съветва с нея и усеща, че чувствата започват да избуяват. Вижда, че симпатията е взаимна и това още повече го насърчава.

Наистина блестяща игра на Йълдъз  Атиксой, но химия няма, няма я тръпката, която обикновено приковава към екрана. Липсва магнетизмът и желанието за развитие на тази любов се изпарява.  (говоря за себе си като зрител)

Любовна история, която върви между другото. Просто, за да доизгради характера на Шампиона - да покаже, че може да е непобедим не само на ринга, но и в личния си живот.

# 89

Hearts

Joy "И аз те обичам, доктор!"

Общи условия

Активация на акаунт