Отговори
# 660

Страхотни неща около семейство Сайъшман.

Така е щастлив със семейството прекарват си страхотно в Дубай и от статията, която Емито е споделила се разбира, че ще има нови творчески проекти.

# 661
Епизод 47 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/de55I5
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Да сложа поредната порция с нашия левент и страхотен боксьор - Фърат Бюлюкбаши Кавказ.

# 662

Тия двамата са голям паралел на Али и Дерин по същия начин дори се гледат ФърСун

# 663
Епизод 48 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/AwKfL2
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 664
Здравейте, момичета!

"Ако не създадем наш собствен план за живота, шансовете ни да попаднем на чужди планове са много големи. А познайте какво са планирали другите за вас? НЕ МНОГО."
Джим Рон

Не се колебайте - планирайте, мечтайте, обичайте и се забавлявайте!
Усмихнат и безгрижен съботен ден ви пожелавам!

10 май - Световен ден на физическата активност

Световната здравна организация обявява 10 май за Световен ден на физическата активност с решение на 55-та Световна здравна асамблея през 2002 г., посветен на инициативата “Движението – това е здраве”.
Основната цел е насърчаване на физическата активност сред всички групи от населението и отговорност на всеки за  утвърждаване на здравословен начин на живот, който включва ежедневна физическа активност, чрез физически упражнения и спорт да се ограничи действието на рисковите за здравето фактори – тютюнопушене, нездравословно хранене, стрес и социална изолация.
Физическата активност притежава изключително мощен оздравителен потенциал, който продължава да бъде неизползван за голяма част от населението в съвременния свят.

# 665
# 666

Привет в дъждовният уикенд. Мързеливо и лежерно е имаме нужда от кофеин и тонус и витамини и сладки изкушения и усмивки.

# 667
Феми, при нас все още слънце грее, та не е зле да поизляза малко, пък после да вали колкото иска.
Ама първо да разходя Суде и Езги, че скоро не съм ги споменавала. А като се върна ще наблегна на "Шампиона", че в днешния ден само той ми е спортиста.

# 668
При нас вятър има. Ама аз от дни навън не съм излизала
Едни в Дубай други по Италия трети работят...
Добре сме ние имаме сведения за любимците от всеки кът на света.

# 669

И на морето до преди малко валя, сега спря, но духа вятър, не е за разходки. Както каза Феми, да наблегнем на сладките изкушения.

# 670
Цвети, почерпките от теб са истинско изкушение - само се облизвам и преглъщам около тях. Ако изпратиш и някоя рецепта - ще ти бъда благодарна.
При нас обаче не заваля, но и температурата не се вдигна над 15°, беше приятно за разходка.
Най-после Алмеда се престраши и пусна едно видео от РД на Ефехан,
но за съжаление Толгахан никъде не се мярка.

# 671
Ех , Цвети 🌼 тия арт вкуснотийки с шам фъстък са голяма красота. И коктейла как освежава и аз си правя такъв с лимонче вкъщи натурален вит С.

# 672
Много неща от Алмеда има Толгахан пусна сторита ,но ги оставям на патронесата
Всичко е нейно право...

# 673
Диди, "патронесата" няма да се разсърди ако я отмениш в пускането.
Аз още умувам как да изглежда новата ни тема, ама само с гледане не става. Трябва да се захвана и да я направя, че да не летуваме в старата.
Ето го сторито на Толга по случай Деня на майката, който се отбелязва в Турция на 10 май.
"Честит празник на майката на най-чистата любов и най-безкрайното търпение..." ❤️

И от новата аерогара в Тирана:

Доволно количество видеа и снимки е пуснала Алмеда от РД на Ефехан и Алина.

Скрит текст:

# 674

Общи условия

Активация на акаунт