Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

"Винаги прави добро. Благодарен бъди към малкото, а останалото ще те изненада"
 Марк Твен

Пожелавам ви чудесен ден, изпълнен с много слънце, обич и доброта!

# 676
# 677
# 678
Ново стори от Толга:
и "Майка на годината" 🏆💕

Стори и от Амине:
"Вземах твоя пример във всяка стъпка по пътя да стана майка моя единствена и неповторима майка достатъчно ми е да мога да се грижа за дъщерите си така както ти се грижиш за мен ❤️👶🏻
Радвам се, че си моя майка, радвам се, че бях твоя дъщеря и се надявам да бъда толкова страхотна майка, колкото ти на моите момичета 🤞🏻
Обичам те толкова много, честит ден на майката" 🌹

# 679
# 680
Здравейте, момичета!

"Щастието в живота се състои от малки частици – малките, скоро забравени благодеяния на целувка или усмивка, мил поглед или сърдечен комплимент."
Самюел Тейлър Колридж

Приятен понеделник и още по-приятна седмица желая на всички!
Бъдете здрави!

Епизод 48 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/AwKfL2
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

„Шампион”

Резюме

Какви документи са скрити в сейфа на Тансел?
Фърат променя  решението си за бягство и решава да се качи на ринга в двубой с Ратко. Тази ситуация престава да бъде лична и придобива всенароден характер. И за да не може Дервиш да открадне Гюнеш, Фърат го скрива на сигурно място.
Суна разказва на Фърат за капана, заложен от Тансел. Научил за хитрините на Тансел, Фърат иска от Дервиш да вземе пистолета и да му го донесе, а в замяна ще влезе на ринга с Ратко.
Въпреки всичко, треньорът Яман не иска Фърат да се качи на ринга, защото има риск Фърат да загуби лявото си око в битката.
Несли убеждава Шайн да напусне залата на Тансел. Шайн обсъжда този момент с Тансел. Тенсел поставя условие: „Последният двубой в клетката и вие сте свободни!”
Полицията измисля план за залавяне на Дервиш, но за това Фърат трябва да издържи  битката до последно.
Тансел пренася пистолета от банката в офиса. Като научават за това, Кадо и Керем тайно си проправят път до кабинета му, но пистолет там няма. Но там намират документи, които шокират двамата и те веднага се обаждат на Зафер.

# 681
Да точно този епизод го гледах миналата вечер случайно до тук ли са?

# 682
Да точно този епизод го гледах миналата вечер случайно до тук ли са?
Да, Диди, но дадоха и срещата на Кавкас и Ратко. Беше зрелищен боксов мач. Препълнена зала, развети турски знамена и непрекъснати скандирания в подкрепа на Фърат.
Жалко, че по това време пандемията се развихри с пълна сила и останалите боксови срещи не бяха толкова емоционални. Липсваше публика, а пришитите кадри не можаха да постигнат този ефект.

# 683
Много се пенеше този добре се е получило 👏

# 684
Хайде и малко фотки към гифките:

# 685
https://www.instagram.com/stories/muhabironline/3631041308814129726/

Ново Толгахан от профила на Акиф

# 686

magazinkuryesi
Tolgahan Sayışman, който участва в поканата на Magazine Kuryesi "Здравей лято", организирана в Galliard Brasserie под основното спонсорство на İDA Ş, отговаря на въпросите на журналисти. Ето как известното име отговорило на въпросите "отпуснахте ли си почивка от актьорството".

Диди, ще ти бъда благодарна ако преведеш интервюто - 1 минута е.
Много ми е любопитно дали казва нещо за нов проект.

# 687

Еми по късно ще го погледна сега само го пускам ,че съм върнала Капките да гледа баба ми.

Поредни награди за Ариен

https://www.instagram.com/stories/tolgahansayisman/

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 23:12 от x BlackRose x the guardian team :)

# 688
Браво на маминия красавец.
Да печели още награди и да продължава да се снима, че ни липсва на екран!

# 689
Репортера пита Толга какво помни като разказ пред журналистите и той казва ,че навремето е бил много в прожекторите особено 2010 и след нея.Сега се старае да е по предпазлив и да далеч от камерите.Казва ,че може би и работата му е влияела не иска да говори за миналото си.Поздравяват го за втора награда относно Ариен.Какво ще кажел относно това,че е седнал на продуцентския престол.
-Това ме прави щастлив.Не е само за мен вземаме я екипно.Проекта е награден и затова я вземам.Това наистина ме радва и мотивира за предстоящите ми проекти.Подготвяме и продължението както и нови проекти.Дай боже с това ще сме заети в последно време.Добре а в новия ви проект ще участвате ли отново?
Не.Аз се занимавам с търговски дейности извън страната.Особено последната година и това е важен етап в живота ми.Понеже оставам и дълго време вземам и семейството си със себе си поне по този начин и те си почиват.В идващата година продукцията ще направи нови проекти
Ще бъда инвеститор ,но няма да играя аз защото в момента няма това време.
Можем ли да кажем ,че сте си дали почивка от актьорството г-н Толгахан?
- Вече да.Да дадох си почивка ,но така я дадох защото е много трудно да извършвам професията си на актьор на екрана.Нямам това време пък и останалите неща с които се занимавам изискват много време.Затова нямам това време което да го отделя.Ако се случи да е нещо дигитално или някой филмов проект ще имам възможност ,но всъщност този процес ще стане ясен за мен лятото как ще постъпя и какво ще правя...
Каквото се случи лятото ще реши дали ще затворя тефтера за телевизията и екрана.

Еми кърпички направо да ти давам....

Общи условия

Активация на акаунт