Отговори
# 690

Репортера пита Толга какво помни като разказ пред журналистите и той казва ,че навремето е бил много в прожекторите особено 2010 и след нея.Сега се старае да е по предпазлив и да далеч от камерите.Казва ,че може би и работата му е влияела не иска да говори за миналото си.Поздравяват го за втора награда относно Ариен.Какво ще кажел относно това,че е седнал на продуцентския престол.
-Това ме прави щастлив.Не е само за мен вземаме я екипно.Проекта е награден и затова я вземам.Това наистина ме радва и мотивира за предстоящите ми проекти.Подготвяме и продължението както и нови проекти.Дай боже с това ще сме заети в последно време.Добре а в новия ви проект ще участвате ли отново?
Не.Аз се занимавам с търговски дейности извън страната.Особено последната година и това е важен етап в живота ми.Понеже оставам и дълго време вземам и семейството си със себе си поне по този начин и те си почиват.В идващата година продукцията ще направи нови проекти
Ще бъда инвеститор ,но няма да играя аз защото в момента няма това време.
Можем ли да кажем ,че сте си дали почивка от актьорството г-н Толгахан?
- Вече да.Да дадох си почивка ,но така я дадох защото е много трудно да извършвам професията си на актьор на екрана.Нямам това време пък и останалите неща с които се занимавам изискват много време.Затова нямам това време което да го отделя.Ако се случи да е нещо дигитално или някой филмов проект ще имам възможност ,но всъщност този процес ще стане ясен за мен лятото как ще постъпя и какво ще правя...
Каквото се случи лятото ще реши дали ще затворя тефтера за телевизията и екрана.

Еми кърпички направо да ти давам....
Диди, благодаря за превода.
Кърпички обаче не ми трябват - аз си познавам Толгето. През лятото ще цъфне в някой дигитален проект или филм, пък и сезон 2 на „Arjen” подготвя.
Ще стискам палци работата му като инвеститор да върви добре, за да го видим на екран.
Ако ли не - вместо сериали ще следим инвестициите му и ще го аплодираме.

# 691
# 692
Здравейте, момичета!

"Всички добри неща отиват при този, който ги очаква!
Не си пожелавайте, а вярвайте."

Нека денят ви е ведър и позитивен, изпълнен с много усмивки, красота и късмет!

Ново от Суде:

Ново от Езги:

И нашият красив инвеститор:

# 693
# 694
Софи, усмихна ме точно преди да стана от компютъра, че задачки ме гонят.
Но си представих Амине президентша, Толга кмет на Истанбул.
Кой е като нас. Връзки навсякъде - мегаполиса ще бъде наш.

# 695
Епизод 49 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/2OIWP6
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 696
Здравейтееее , новости е имало и награда.  Честито!
Емито Blush си го познава най добре маминият:wink:
Да си продуцент в тая дизи криза не е лесно и актьор също.
Знаем че отдавна Толга си има бизнес и  инвестира.  Money

# 697
Ще ходим на спа в някой хотел мисля../🫠

# 698
Ще ходим на спа в някой хотел мисля../🫠
Ще ходим и на спа, Диди, ще обикаляме заедно с Толгето света, но няма да го оставим.
Маминият каза, че няма да участва в телевизионни проекти, а журналистите такива гръмки заглавия са сложили, че краката ми се подкосиха, помислих си, че нещо лошо се е случило.

Тъжни новини от Толгахан Сайъшман до неговите фенове! „Мога да затворя книгата за телевизията“

Лоши новини дойдоха за феновете му от Толгахан Сайъшман, който си направи име с успешната си актьорска игра и красива фигура. Известният актьор направи искрени изявления пред пресата по покана, на която присъства. Толгахан Сайъшман също направи изявления относно плана си за кариера в речта си. Ето подробностите…

Селиме Албайрак
13 май 2025 г.
Толгахан Сайъшман, който се появи пред публиката с успешни сериали като “Lale Devri”, “Yer Gök Aşk”, “Asla Vazgeçmem” и “Siyah İnci”, изпрати тъжни новини за феновете си. Толгахан Сайъшман, който си е изградил име с успешната си актьорска игра и красива фигура, отговори на въпроси на представители на пресата по покана, на която присъства снощи. Известният актьор направи искрени изявления пред пресата, а също така говори за плановете си за кариера. Ето важната стъпка, която Толгахан Сайъшман е направил в кариерата си…

ТЪЖНИ НОВИНИ ОТ ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ЗА НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ!
Толгахан Сайъшман, който си е изградил име с успешната си актьорска игра и привлекателност, продължава да бъде в дневния ред на списанията и с личния си живот. Сайъшман, който продължава щастливата си връзка с Алмеда Абази, която спечели конкурса „Мис Глоуб Вселена“ през 2008 г., се ожени през 2017 г. Двойката, чийто брак е в новините от 2017 г., има син на име „Ефехан“, роден през 2019 г.

Докато известната двойка, която посрещна сина си Ефехан, беше развълнувана да стане родители за първи път, дъщеря им „Алина“ се роди през 2021 г. Забележителният брак на Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, които сега се справят с отговорността да бъдат родители, продължава с пълна сила. Двойката често е в новините заради личния си живот, както и заради успеха си в кариерата. Двойката, която също активно използва профилите си в социалните мрежи, е обичана от своите последователи. Двойката, която е следена с голям интерес, получи новини от Сайъшман, които ще разстроят феновете им. Вижте какво каза известният актьор за кариерата си...

„МОГА ДА ЗАТВОРЯ ТЕЛЕВИЗИОННАТА КНИГА“
Толгахан Сайъшман, който си е изградил име с успешната си актьорска игра и красива фигура, отговори на въпросите на представителите на пресата на място след специална покана, на която присъства снощи. Известният актьор направи искрени изявления пред пресата, а също така говори за плановете си за кариера.

Говорейки за решението си да си вземе почивка от актьорската кариера, Толгахан Сайъшман заяви, че интересът му към актьорството продължава, но не може да отдели време за телевизионни проекти поради натоварения си график. Сайъшман продължи речта си със следните думи:
„Актьорството по телевизията е много взискателно и трудно, особено защото постоянно пътувам поради търговските си дейности. Ето защо не мога да отделя достатъчно време за актьорско майсторство. Въпреки че има моменти, когато мога да отделя време за дигитални проекти или филми, не мога да намеря време за телевизионни проекти. Ще реша какво да правя в края на това лято. В зависимост от тези развития, може да затворя телевизионната си книга.“

# 699
# 700

И още нещо ново, което ми направи впечатление:

Ново/Ново!
Толгахан Сайъшман беше домакин на финалистите от Klass Model Türkiye!

Един от най-обичаните турски актьори и председател на борда на Han Film Production, Толгахан Сайъшман, беше домакин на финалистите от Klass Model Turkey 2024 в своя Han Medya&Yapım, под ръководството на председателя на борда на директорите на Klass Media Muammer Kapucuoğlu.
Споделяйки анекдоти от собствените си приключения като модел и актьор, Толгахан Сайъшман вдъхновява млади таланти.
Толгахан Сайъшман, един от обичаните турски актьори и харизматичното лице на екраните, продължава да дава пример с актьорската си игра, както и с историята на успеха си в кариерата. Толгахан Сайъшман, под ръководството на председателя на борда на Klass Media Муамер Капукуоглу, беше домакин на финалистите от Klass Model Türkiye 2024 в собствената си медийна компания Han Medya&Yapım.
Толгахан Сайъшман, който направи силен старт на кариерата си с конкурса „Най-добър модел на Турция“ през 2005 г., където спечели първо място, даде важни съвети на финалистите за това какво ги очаква както по време на състезанието, така и след него. Докато споделяше своя опит през годините, Сайъшман подчерта, че тайната да останеш в света на красотата и моделството се крие не само във физическите характеристики, но и в дисциплината, решителността и характера.
В срещата, която се проведе в топла и приятелска атмосфера, Сайъшман разговаря дълго с финалистите. Споделяйки вълнението на младите модели, докато говореше за повратните точки в собствената си кариера, успешният актьор каза: „Такива състезания са само началото. Истинският въпрос е колко решителни, трудолюбиви и оригинални ще бъдете по този път. Вашата цел не трябва да бъде само модният подиум, но и изграждането на солидна идентичност.“

Председателят на борда на Klass Media Муамер Капуджуоглу заяви, че подобни специални срещи са чудесен източник на вдъхновение за финалистите и каза: „Да се ​​вслушаме в опита на имена като Толгахан Сайъшман, чиито кариери успешно са се развили от моделство до актьорско майсторство, е изключително ценно за нашите млади таланти. Като Klass Model Turkey, ние искаме те да навлязат в този сектор с твърди стъпки.“    

# 701
Интересно инфо и снимки сте споделили и донесли. 🥰

# 702
Да почерпя малко е тъй

# 703

Heart Eyes красив и талантлив актьор + успешен бизнесмен,
предпочитам да продължи с артистичната кариера и
да направи още 2/3 сериала докато е младолик..

# 704
Heart Eyes красив и талантлив актьор + успешен бизнесмен,
предпочитам да продължи с артистичната кариера и
да направи още 2/3 сериала докато е младолик..

Софи, и аз за това се моля.
Да продължи да участва в романтични и екшън продукции сега, а като остарее да си дундурка внуците.
Не бих го гледала като оплешивял чичка, баща и дядо на екран.

Общи условия

Активация на акаунт