-Това ме прави щастлив.Не е само за мен вземаме я екипно.Проекта е награден и затова я вземам.Това наистина ме радва и мотивира за предстоящите ми проекти.Подготвяме и продължението както и нови проекти.Дай боже с това ще сме заети в последно време.Добре а в новия ви проект ще участвате ли отново?
Не.Аз се занимавам с търговски дейности извън страната.Особено последната година и това е важен етап в живота ми.Понеже оставам и дълго време вземам и семейството си със себе си поне по този начин и те си почиват.В идващата година продукцията ще направи нови проекти
Ще бъда инвеститор ,но няма да играя аз защото в момента няма това време.
Можем ли да кажем ,че сте си дали почивка от актьорството г-н Толгахан?
- Вече да.Да дадох си почивка ,но така я дадох защото е много трудно да извършвам професията си на актьор на екрана.Нямам това време пък и останалите неща с които се занимавам изискват много време.Затова нямам това време което да го отделя.Ако се случи да е нещо дигитално или някой филмов проект ще имам възможност ,но всъщност този процес ще стане ясен за мен лятото как ще постъпя и какво ще правя...
Каквото се случи лятото ще реши дали ще затворя тефтера за телевизията и екрана.
Еми кърпички направо да ти давам....

Кърпички обаче не ми трябват - аз си познавам Толгето. През лятото ще цъфне в някой дигитален проект или филм, пък и сезон 2 на „Arjen” подготвя.
Ще стискам палци работата му като инвеститор да върви добре, за да го видим на екран.
Ако ли не - вместо сериали ще следим инвестициите му и ще го аплодираме.