Почивка на язовир

• 807
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, споделете къде сте доволни от нощувки край някой язовир, главно разглеждам яз. Въча и Доспат, може да е къща за гости или хотел няма значение.

Харесах си Комплекс “Чилингира” и “При бат Гена”, но срещам доста негативни отзиви, така че съм в търсене.

# 1
  • Русе
Тази година бяхме в комплекс Романтика в Сърница.Разположен е на брега на яз. Доспат,има и ресторант в самия комплекс и храната е много вкусна. Има бунгала,къщи и хотелска част.Голям паркинг,басейн, зала за игри, джакузи.Останахме много доволни.

# 2
https://rodopi-iva.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%B2%D0%B8%D0% … 0%B5%D0%BB%D0%B0/

Тук. Особено подходящо е за спортуващи с каяци, бордове и прочее.

# 3
  • София
Чилингира не, Романтика да, Оазис също.

Огледайте се и за язовир Кърджали, прекрасно място

# 4
  • София/Севлиево
+1 за Романтика и от мен, въпреки че само се разходихме там,а бяхме на палатка в началото на язовир Доспат.Имаме обаче приятели от Севлиево, които повече от 10 години ходят в Романтика и са повече от доволни(то ако не бяха едва ли биха били толкова път всяка година)...

# 5
Момичета, като разглеждам много ми харесва комплекс Романтика 😀, малко ни е далечко обаче май си заслужава разходката.

# 6
  • София
Била съм в комплекс Романтика, супер добре си изкарах, препоръчвам. По спомени завоите дотам не бяха най-приятното изживяване, но си заслужават.

# 7
В Шугърфейм в Сърница е супер. Къщата е нова, чисто е и собствениците са много любезни!

# 8
Темата е интересна за мен. Записвам се да следя за предложения от ваша страна.
-Списъкът със семейни преживявания включва нощувка на палатка и почивка на язовир. Ако мога да съчетаят и двете, ще съм радостна. Децата още повече.

# 9
  • Варна
За първи път тази година бяхме в Комплекс язовир “Палици”, на 15 км от гр. Елена. Прекрасно място, основно за любители на риболова е. Има малък хотел, ресторант, бунгала от които директно се лови риба. Малък басейн, по скоро за деца. Еко пътеки има за разходки. Чисто, спокойно, храната в ресторанта - прясна и вкусна. Персонала много любезен и отзивчив. Отядохме си на риба - разнообразни варианти. Това беше една от най- спокойните ни почивки от последните години.
Скрит текст:

# 10
  • София
На яз. Доспат сме били във ВИП комплекс.
https://vipcomplex.bg/galeriya/
Изобщо не е ВИП, в прекия смисъл на думата, малко даже ориенталски стил, но ако все още управител е Реджеп и той готви, силно препоръчвам. Аз такова гостоприемство не бях срещала, а домашните му гозби са уникални. Да не говорим, че жена му ни носеше домашно сладко, кисело и прясно мляко, всяка сутрин. Дано е виж и здрав, че посещението ни беше отдавна.

Иначе за СИ България- яз. Цонево. Много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт