"Варна" 19 епизод

• 20 095
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Яяяяяяяяяяяя!То изпекло бе!  Party

# 106
Aз да кажа, че забелязах в окото на Теа малко кръвоизливче и се чудя какво да правя. И да звънна на педката...най-много утре да ме разходи до нея без особен смисъл. #Crazy

# 107
  • Варна
Според мен, наблюдавай я 2 дни и ако се влоши-бЕгай при педката. На Александър се е получавало такова, но отшумя бързо.

# 108
Здравейте момичета!Несъм ви забравила.

Искам да ви попитам,знаете ли някъде във Варна,козметично студио където поставят обици да работи в неделя?Защото тази неделя-25.03.2007г. се пада Богородица,и било много хубаво тогава да се пробиват уши.Че в този смисъл ви питам,защото искам да пробия на Криска ушките.

Ще съм ви много благодарна,ако ми кажете.

Приятна вечер!

Забравих да напиша и безревлива.

Чао и цунки на всички!

# 109
Стискайте ми палци утре  Tired
Ако докито е на смяна ще ми се правят две мини операцийки на копитцата ,че си мъкна проблемче от 5 месеца ooooh!

# 110
Всичко ще мине леко....ще видиш   bouquet

# 111
Дилянка стискам палци.....и на ръцете и на краката  GrinningДано всичко мине успешно.

# 112
ЧЕСТИТА РОЖБА НА Тони6а !!!
ЗДРАВ, СИЛЕН И УМЕН ДА РАСТЕ ЮНАК КАЛОЯН!!!

Мерси на всички за сърдечните думи,

Мама и Калоян се чувстват много добре и поздравяват всички във форума.  Hug

Татко

# 113
Хайде бе хора няма ли станали.Ние се дигнахме в 6,играхме до към 7 и чак тогава благоволихме да ядем.Сега спим и отивам да пийна едно кафенце на спокойствие/ако не се събудим/Честито ви слънце Joy.Дано се задържи слънчево и топло напук на всички синоптици hahaha.Лек ден на всички  bouquet

# 114
Здравейте, искам да попитам на какви матрачета спят вашите бебета и от къде сте ги купили , предстои ми такава покупка и искам да направя добър избор ?

# 115
бебе - в мойте ръце, манджа - Руло "Стефани" (ще имаме гости...) отлежава в продуктв вид поради  глезено наследство, мъж - посреща гостите и не знае какво е дереджето  Joy , а тоя малкия така ми се хили с глас, сякаш ми се подиграва, а като го оставя писва да реве  ooooh!
Киркорова, моля те! И ние сме ранобудни  Joy 6 най-късно 7 сме на крак и заспива към 9 евентуално.
Матрака ни е кокосов от Хипото.
Слънчев ден на всички! Май ще има разходки.

# 116
1.Да се отчетем - за една семица имаме прираст 230гр  Whistling Оставаме си на кърма  Grinning Обаче за тази седмица свикнахме като ревнем и хоп на цица и сега ще ми скъса нервичките, никак не иска да заспива #Cussing out Сега съм пратила майка ми и баща ми да я разхождат, щото само сълзи ми напират  Sad А и като се погледна в огледалото и #2gunfire #2gunfire #2gunfire
2. Дилянка, стискам палци  Hug
3. Бебка спи на пенолатексов матрак, доволна съм  Peace
4.  Ох имаше и още, но...
Много ми е мъчно, че не ми остава време за форума, много ми тежи, че компютърът ми е на горния етаж  ooooh!
Оплаках ви се и ми олекна Hug Hug Hug

# 117
Добър ви ден! Нашчо спа до 8,10, повтарям- 8,10 след като заспа по същото време снощи. От 3 дена се е научил да си пее и така се приспива. Сега види задълбочен диалог с играчките от шезлонга. Сутринта, след смяна на накърмени чаршафи, простиране, закуски и т.н.,  newsm44спринтирах до ц-ра да се срещна с г-жата по математика на баткото да ми каже ще става ли от него човек или да. Спринт и на връщане, за да сварим тати, че сме му забравили фейса и сега мятам къщата, че утре ще имаме гости за обяд. По въпросите - не знам какъв ни е матрака - татко го прави по поръчка в Т-во,че леглото ни е по-голямо от купешките. Нашия, откакто проака, също разрежда консистенцията на всяко следващо изхождане. Не е страшно. Ди, супер добре изхранваш. Май твоята мома най ни подхожда по килца. И Коко имаше такъв гладен период, но отшумя. Аз си мислех, че кърмата е малко, а то било от детето. Разхождай я, навън не се сещат за ядене. Дилянка, стискам палци! Обади се после! Гер4е, newsm03 весело посрещане! Ще се чуем в понеделник.   bouquet

# 118
Ива-бебе, да не би да си е търкала оченцето малката и да се е драснала? И Коко ми го сви този номер 2 пъти!

# 119
  • Варна
ооох чак сега ставаме с Лора. а още ми се спи.
тя заспа към 22 снощи и се събуди към 9, но  аз незнайно защо не можах да заспя до към 3, та сутринта я взех в леглото да папа и чак сега се дигнахме от там  Tired

Общи условия

Активация на акаунт