"Варна" 19 епизод

• 20 064
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Герче (свекиии) да си пускаш Скайпа, щото щи дърпам ушите. Ние сме на ортопеда от 18 ч. димек след вас. Та ще се видим там. Само незнам мъжо дали знае къде да ни води с малката.  Joy
Свао, скайпа ми е включен ама нета ти е крив. Аз те виждам онлайн. Като решиш драсни един ред или прозвъни и ще ти се покажа на линия  Heart Eyes  Пък да ти кажа и мойто мъж не знае де е тУва мястУ ама поназнайва улиците и ще ходим да я търсим. Кажи само ако знаеш Плюс ли се казва наистина клиниката или вече и недочувам?
Вержи, много е плакала Лорка! Мойто педи ми каза, че вече и от Пентаксима е чула да има реакции (зачервяване, подуване на ръчичката, явно и рев ... ) Дано вече е добре милата и да се наспите с тате ви Найден  Peace

# 91
Че ми е смотан днеска нета така си е #Cussing out Ще ги убивам аз тия...ама нека се оправи времето.  #2gunfire По тоя повод изпрах днеска количката. wash Еййй много борба, много чудо докат я разкача ама и видях сметката  Joy Само дето не разбрах как да махна гюрука от обръчите и хакнах цялата конструкция в пералнята....сега чакам да видя резултата.  wait

Миличката рошка...плакало детето....ама Пентаксима не се ли бие в крачето...тая педи за кви ръце гвори  newsm78

И по повод килограмите си изрових снимка от преди да забременея....като че ли съм си я правила нарочно, та сега да я гледам и да ме е яд........гледайте и вие каква фиданка съм била   cry newsm50

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 23:36 от iva-bebe

# 92
  • Варна
ами не знам хепатита ни го биха в крачето...
Найден е болен  Confused експедирах го в кухнята  Crossing Arms
на 25-ти Лора става на годинка  Blush Joy ега ти кога стана 1година  ooooh!
дано се оправи времето по-бързо

# 93
  • Варна
Явно днес всички бебоци ги е подгонил кривондела !!
Анди днес не спря с мрънкането и хленченето ! Първоначално реших че детето е криво щото вчера пропусна да напълни памперса та днес реших да и помогна , ама резултата беше само 1 час неспокоен сън ! И после продължихме мрънкащата си програма с пълна сила до 19 ч. когато заспа !  Hug
Абе започвам да си мисля , че май ни хващат зъбите , ама да видим !!!Щото ако това е подготовка не ми се мисли като почнат да никнат , какво ще става ! newsm78

# 94
troia ами аз какво да кажа като започваме с мънкането от сутринта и то всеки ден ooooh!  Тея зъби ще ме побъркат Tired

# 95
iv4ok, аз завърших 99 год. РФ и Журналистика към Свободния факултет. Може да сме се виждали.
Помниш ли изпита по Езикознание? Ужас!

venira, къде се загуби?

# 96
Добро утро, Варна! То с този вятър не е много добро, но аз си имам батко да ми върши куриерската дейност, така че ми остава да се вайкам само от скуката.
Троя за мрънкане не ми говори, защото аз вчера изпях с пълно гърло 21 песнички заедно с кастфона и едновременно с това танцувах различни танци с поне 8 килограмов юнак на ръце! Ама му взех акъла и после спа 1 час, че се вихрих и в кухнята. Бях потна и под езика и се надявам все някой ден да отслабна. Та в тази връзка, Вержи, аз бях 72 кг като забременях и имам още 4 да свалям, което не значи, че ще замязам на човек, защото се освиних след 1 хапчета още преди 4 години. Тогава талията ми приличаше на Ивината. Има надежда, кураж!!! Само не се теглете всеки ден, че депресията не ви мърда. Виви-Ан и да сме се виждали, не се помним. Не само езикознанието е ужас. Ами старобългарския?! А и аз се ожених 3 курс и дундурках баткото, така че бях на 50 % и не се вестявах много. Като се стопли ще се запознаем.
Вержи, ти нали води малката при Живков в Майчин дом? Него го знам къде се намира, няма да се лутам,че сватите се разправят тука за друго място.

# 97
Добър ден! Пред вкъщи ветровете са си заформили една оргия стой та гледай!
И ние си имам кривотия вкъщи вие какво си мислите? Ще останем назад?! ДА ДА! Снощи преди баня такъв рев му дръпна, че чак се уплаших! До задух и лилаво взехме да стигаме, а аз така и не разбрах какъв беше проблема. Като го сложихме в коритото да се къпе и започна да пуска леки усмивки на баща си. Нахраних го и заспа като къпано бебе към 9. Стана чак в 7 сутринта с усмивка на уста. Сега ръмжи в шезлонга и дърпа играчките. Какво ли беше това чудо снощи един Господ знае.

# 98
какъв е тоя д-р Живков от Май4ин дом?

# 99
Добър ден и от нас!
Аз пък да похвля мойта послушка. Снощи заспа в 22.30 и стана тази сутрин/обяд/ в 11.00, хапна поигра и сега пак спи. Пу Пу

vessi78 Др.Живков е детски ортопед, много внимателен и преглежда обстойно. Много съм доволна от него

Честито бебче на toni6a!!!

# 100
vessi78 Др.Живков е детски ортопед, много внимателен и преглежда обстойно. Много съм доволна от него

Ние ще ходим на преглед при него др. месец.

# 101
Честито бебче на Тони6а   bouquet да й е жив и здрав малкия юнак.
ger4e мерси за инфото, сега си запазих час за 30-ти при д-р Райков, а мислех че още е извън страната. iva-bebe ти не си ли на преглед при д-р Живков в Майчин дом  newsm78

# 102
аз миналия месец бях при Райков и също съм много доволна-много е внимателен!
благодаря за просвещението newsm10

# 103
Здравейте и от нас Hug.Нямам много време напоследък да пиша,но редовно ви чета.Мартин спи едва по 30-40минути м/у храненията и едва успявам да свърша по нещичко.Баткото го водя през ден на зъболекар,че откакто му падна пломбата му се счупи зъба ,а после и абцес ми направи. ooooh!Мартин нещо взе да ака по 2-3 пъти на ден,но със всяко следващо акане акото му става все по-рядко Thinking.Водих го на доктор,но той каза,че нищо му няма и пием само ентерол.Мен от една седмица ме боли глава,а от два дена гърло.Чакам мъжо да се върне от работа да отида до доки,че ме е страх да не заряза децата.Нямам търпение да се оправи времето и да излем малко навън.Побъркваме се всички да стоим в къщи #Sniper smile3514
Честито бебе на Тони6а. newsm51Да ти е жив и здрав,и само да те радва

# 104
  • Варна
ЧЕСТИТА РОЖБА НА Тони6а !!!
ЗДРАВ, СИЛЕН И УМЕН ДА РАСТЕ ЮНАК КАЛОЯН!!!

Общи условия

Активация на акаунт