"Варна" 19 епизод

• 20 146
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
АНИКА75 и в предни теми бях писала за доктор,но щом се налага пак ще препоръчам д-р Румен Христов.Работи  там където ще водиш малкия бебок.Давам ти и телефоните му:
дом-61 39 57
детска хирургия/ОБ-2136/вътр.361,и 712
GSM:0888/272 817
От много познати знам,че е добър Naughty.Дано да съм ти помогнала.
Какви са ви симптомите,че подозирате херния newsm78
Забравих да кажа-питай за всеки случай дали се е върнал д-р Бенчев/замина за чужбина/За него пък нямам думи колко е добър.Ако не беше той жална ми майка.Iv4ok аз за това казах*кой го каза само*не мога да му си наситя да го целувам,но като имам съмниния за евентуална болест,гледам да го целувам по крачетата.А той толкова обича до го целувам и *пърдя*на гушката.М/у другото и батко му беше така ама ела гледай сега.Само по челото в много редки случаи

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 09:59 от kirkorova80

# 151
  • Варна
Какви престилки имате вие, аз си имам възглавничка, тумбе цяло. 

Душко, какви престилки, бе? Или аз съм в гъбите и не хващам... newsm78

# 152
Какви престилки имате вие, аз си имам възглавничка, тумбе цяло. 

Душко, какви престилки, бе? Или аз съм в гъбите и не хващам... newsm78
В гъбите си, в гъбите си  Joy За шкембетата след раждането иде реч! Някои си ги имаме в промишлени количества.
Ох да ви се оплача: малкия е със запек. Трети ден вече пропуска! Газове има много, а и миризливи вече, но пълнеж в памперса никакъв  Sad Явно го боли коремчето, защото пак спи върху мен, а дори и да не спи ляга и се отпуска. Преди малко му дадох 5 мл дуфалак и ще чакаме развитие по въпроса. Айде до скоро!
Кабинетите на Веска Илиева и Пламенка Атанасова в МЦ Младост са един до друг.

# 153
Добър ден!Уж печеше сутринта ма сега май се отказа което ме прави малко ленива и нервна.Май пак ще ходим на кратка разходка из квартала.
С часовата разлика както и първия път се справяме отлично.Резултата е:сложих го да спи в 20.30ч. и стана в 7.50ч. и сега в 10.30ч. отново спинкаме,което може само да ме радва.Нямаме и проблем с яденето в по ранни часове,но то това какъв проблем да е за моя прасчо.
Кали айде качи снимките от ония ден да го видя моето отроче дали е излязъл фотогеничен Laughing

# 154
  • Откъм Варната
megita_84 ето снимките от последните разходки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=49

# 155
О, и мен ме има! Само няма актуални снимки, ама ще оправим пропуска!

# 156
Днес ходих да правя контролно и в резултат на това сега единие ми пръст зверски ме боли Crazy Снощи мъжо ми ми прави превръзка и на двата палеца имам подва шева Joy

# 157
  • Варна
За матрачето - и нашето е Пенолатекс и го купихме от магазин Бебчо , там също има и Кокосови матрачета !

Пентаксим в Марешки няма !!! Вчера ходих да купувам , а днес говорих с фармацевтката по телефона и тя ми каза , че ваксината я няма в склада ! Каза , че към края на месеца обещали да доставят , ама аз нещо не вярвам !  Close Когато се колебаех в аптеката дали да купя 3 дози навъднъж оттам ме увериха че имат в наличност и да не се притеснавам , а и не била толкова търсена !!!На 5.04. сме на втори прием и незнам откъде ще я търся сега !

Ди кажи моля те ти откъде я намери ? Няма значение че ще е с 10 лв. по-скъпа , важно е да осигуря втория прием !!!

# 158
Здравейте мами, много се забавлявам с вас и немога да седна да уча, а имам още 4 изпита да вземам smile3515Но въпреки това чакам с нетърпение да се пооправи малко времето и на разходки, нали ДА НЕ МЕ ЗАБРАВИТЕ ей smile3516

# 159
  • Варна
ооох ще се побъркам вече - снощи пак имаше рев до 3 часа  smile3511
и на стола не щя да спи,нищо не я успокоява,сгъвахме крачетата - пръцка, но про дължава да реве,кво беше тва нещо....не знам....и в 3 часа заспа от раз. сякаш има копче on/off  Crazy
събуди се към 9, хапнахме и поспахме до обяд.акахме,играхме, папкахме и сега пак спим  Rolling Eyes

аз още не съм се оциклила.... Confused

# 160
Здравейте и от мен с днешна дата.
Какво правят вашите бебчета. Аз имам голям проблем с Александра - не иска в количката да стои повече от 1 час. Голям кошмар - не можем да излизаме на разходка за повече от час. Започва се едно пищене - ужас.  smile3511
А преди толкоа беше хубаво - стои си, лежи си, спи си, мърмори си, пак спи и си СТОИ МИРНА. А сега  smile3518

# 161
Здравейте и от нас от  седмици наред се занимавам само с болни smile3511, оздравя мъника сега е баткото.Ако чуя още някой да прокиха от домашните и ще се хвърля през терасата, не че ще има ефект живеем на първия етаж.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Малко със закъснение но няма как Mr. Green

# 162
Virginity, какво става с вашите зъби??? Показа ли се вече първия? От това ли е кисела момата? Ама как да и се сърдиш? Виж я само каква е сладка!!!
Мой човек напълни памперса и сега спинка за почивка след мъките. Аз да ви кажа ръчкам из устата да видя дали и от там не идва кривотията ама няма нищо сякаш. Вие сте на втори Пентаксим, а ние още нито една не сме сложили. Седим си на една хепатитна и толкоз! Дано се оправи от тоя антибиотик и да влезем в крак! Пък и за Великден ще го водим на сгледа с баба и дядо почти на другия край на страната, трябва да е здрав.
Та какво казвате за кокосовите матраци?  Joy Аз съм доволна честно казано! Нямаме проблем до момента. Разказвах преди време на Ива-бебе, Вержи и Ди (ако не бъркам състава), че имам кокосов матрак правен за мене и вече 7-ма година не е мръднал. Тогава те ме парираха, че е ПРАВЕН, а не купуван и може от това да има разлика. Може и да са прави. След няколко години ще ви кажа Wink
И аз искам на разходкаааааааааааааааааааааааааааааааа!

# 163
И аз искам разходка, ама съм една бавна!
Докато стигна до Морската и може да сте си тръгнали  ooooh!

Олинце, хайде да ме заведеш при педиатърката тази седмица!
Сама хич не ми се ходи
 Tired

Венира къде се скри? Някой да я е виждал скоро?

# 164
  • Между гори и планини
Виви_Ан, ти обади ли й се?
Нама проблем, ще те заведа ако искаш, първо й се обади, да ти каже кога й е удобно и ще отидем. И аз имам да я питам кога ни е консултацията, че съм забравила  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт