"Варна" 19 епизод

• 20 270
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
....купих си семена от копър и си сварих чай - по-добро е и от ХИП  bombs

Аз от кога ти разправям за тез вълшебни семенца, няма да те излъжа я

# 136
Добре дошли на Mama Vlad i Jenq RM виждам че сме горе долу съседки, аз живея до зимно кино тракия, някой път може да се уговорим за среща  Grinning  bouquet

# 137
  • Варна
Здравейте, искам да попитам на какви матрачета спят вашите бебета и от къде сте ги купили , предстои ми такава покупка и искам да направя добър избор ?
Ние купихме на Magniflex цената му е 99 лв.Много съм доволна от материята.
Здравей, ще ми кажеш ли от къде купихте вашето матраче ?
Oт София,но после разбрахме че имат дистрибутори и във Варна.За съжаление нямам координати.Наистина съм доволна и обмисляме да купим такъв и за нас.Когато видиш матрака,ще разбереш какво имам предвид.За фирмата научих от реклама в "Моето бебе и аз".Телефонът в София е 0700 11 117.Само да допълня - 5 години гаранция.Не искам да прозвучи като реклама,но мисля че когато човек попадне на нещо качествено сред море от боклуци,е нормално да сподели с другите.

# 138
Искам да попитам колко време преди да родите говорихте с педиатър и да ми препоръчате някой тук на близо живея в Трошево ? Мерси предварително !

# 139
Момичета, набързо минавам, само да попитам. Има ли във Варна Пентаксим и в коя аптека?
 Hug
в Марешки има - 53 лв е дозата  Peace

Благодаря, Вержи Simple Smile

# 140
Вержи, що не се сетих да те питам преди да я купя  Banghead Аз дадох 63, но втората доза ще я взема от там Hug Иииии да оздравявате по-скоро  Naughty
Честит празник, мами! Hug
Добре дошли на новите мами  Hug

# 141
Добре дошли на новите мами Mama Vlad i Jenq RM  Hug

Вержи човек имам добра новина престилката се махала чрез операциика само за 1800 лева.Направо без пари.Но помисли от добрата страна на нещата поне като готвим и вършим домакинска работа не ни се налага да си слагаме престилки хаха Joy

# 142
# 143
Клер, и аз живея в Трошево, но не съм възхитена от моя педиатър. герчето е доволна от нейната и тя приема в МЦ"Младост", утре ще ти пише името.
 newsm08Лека вечер на всички. Отивам да нанкам, за да се запазя все така млада и красива>

# 144
  • Откъм Варната
 #Cussing out Ей ши ва бия, стига сте ма разсмивали по нощите че си събудих детето от хилеж, аре сига някой да идва да го приспива  Crossing Arms

# 145
Добре дошли на двете мами!  Hug
kler, наистина съм доволна от нашето педи. Казва се Пламенка Атанасова. Млада, много приветлива и усмихната жена. Всеки път на консултация преслушва, пипа корема, фонтанелите, гледа гънките и т.н. Абе една консултация ни отива поне 30 мин ако бързаме! Винаги е много внимателна и съсредоточена и отговаря на всички въпроси изчерпателно, дори да и звънна в неделя следобяд! Не обича антибиотиците, а за направления не сме имали проблем. Като реших, че искам да го водя на очен веднага ми го пусна без дума въпреки. Освен традиционната медицина е и хомеопат-ка  Laughing На втория етаж в МЦ Младост и е кабинета, 216 се води. Тел там е 555 619. Нечетна дата 13:30-18:00, четна 8:00-12:30. Визитациите ги измести по обяд и ги планира с часове, за да не се налага да се чака или да се тъпчем с бебоците сред болните. Малееее, аз като рекламна агеннция го раздадох тоя път!
megita_84, то дребни стотинки бе!  Joy Почвам от сега да си събирам от закуските, та като родя второто след 3 години и стане и то на годинка да се подложа. Все за 4,5 години ще събера 1800 лв от закуски  newsm78 Особено ако почна да закусвам!
Вержи, да се оправяте бързо!
Аййййййй щях да забравя да поканя сватята на вечеря! Само кажи кога да слагам масата!  Hug

# 146
Клер,аз освен че съм на зимно Тракия ходя от време на време и към Трошево,защото свекъра ми живее там.Въпреки това нашата педка преглежда в МК Младост казва се Веска Илиева.Много съм доволна от нея.На нечетна дата е следобед на четна дата сутрин.Ще ти оставя и тел.0888504006 На мен ми я препоръчаха от родилното.

# 147
Добро утро!
Няколко дни не съм влизала, защото в събота имах изпит, последния за този семестър - взех го newsm44 и вече нямам такива грижи.
Искам да ви питам някой може ли да ми препоръча детски хирург, че дребния май е с херния  newsm45, баткото и той имаше и го оперира доц.Шейтанов, но той е много възрастен и ми се струва много издухан, но въпреки това му записах час при него в детския център до ОБ. Ако някой е доволен от друг лекар моля да ми пише Praynig

# 148
Добро утро и от нас. newsm51Снощи,както и предната вечер Мартин като заспи  в 18,се събужда към 23,30 яде и пак заспива.Нестига,че си пропуска вечерните бани,ами като кукне в 5,30-6  наспан събужда цялата къща с викове и гукане. smile3511Играе му се на човека...Преди пак ставаше към 6,30-7 и си правих сметките че след смяната на времето ще става към 7,30-8,ама таратанци. smile3516Днес съм решила към 19,30 да го събуждам за баня.ПРоблема е че някой път и с топ не можеш до го събудиш.От друга страна вече съм почти наготвила/след 30 мин изключвам фурната/ и ако благоволи времето да се оправи мисля да поизлезем. smile3508А трябва и да водя Алекс на зъболекар към 14 часа.Вержи дано Лорка се оправи по-бързо. Praynig PeaceАма  като се усетите че се разболявате слагайте си маски на лицето и ограничавайте целувките/ако е възможно/ Naughty  love001Кой го каза само... smile3532

# 149
Добро утро! Това с ограничаването на целувките е много трудна работа!Нашто педи не ми дава заради пъпките, ама кой я слуша! Аз днес май няма да хойкам, че е студено, но вечерта сме на преглед при Живков. Сега трябжа да скрехна обяда и вечерята, че довечера ще гледаме кой ще се излага на ВИП Брадъра.Какви престилки имате вие, аз си имам възглавничка, тумбе цяло. Айде, че ме викат настойчиво от другата стая.

Общи условия

Активация на акаунт