Аз от кога ти разправям за тез вълшебни семенца, няма да те излъжа я

Почвам от сега да си събирам от закуските, та като родя второто след 3 години и стане и то на годинка да се подложа. Все за 4,5 години ще събера 1800 лв от закуски
Особено ако почна да закусвам!
и вече нямам такива грижи.
, баткото и той имаше и го оперира доц.Шейтанов, но той е много възрастен и ми се струва много издухан, но въпреки това му записах час при него в детския център до ОБ. Ако някой е доволен от друг лекар моля да ми пише
Снощи,както и предната вечер Мартин като заспи в 18,се събужда към 23,30 яде и пак заспива.Нестига,че си пропуска вечерните бани,ами като кукне в 5,30-6 наспан събужда цялата къща с викове и гукане.
Играе му се на човека...Преди пак ставаше към 6,30-7 и си правих сметките че след смяната на времето ще става към 7,30-8,ама таратанци.
Днес съм решила към 19,30 да го събуждам за баня.ПРоблема е че някой път и с топ не можеш до го събудиш.От друга страна вече съм почти наготвила/след 30 мин изключвам фурната/ и ако благоволи времето да се оправи мисля да поизлезем.
А трябва и да водя Алекс на зъболекар към 14 часа.Вержи дано Лорка се оправи по-бързо.
Ама като се усетите че се разболявате слагайте си маски на лицето и ограничавайте целувките/ако е възможно/
Кой го каза само...