"Варна" 19 епизод

• 20 275
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • Откъм Варната
Опа ние днеска отразихме хубава разходка, тъкмо сега се прибрахме

DVV казвай ко стана при дофтора, да не ти клъцнаха пръстите на ръцете

# 121
Все си мислех, че съм забравила да пиша нещо одеве и чак сега се усетих! Дилянка дай отчет как е минало всичко и добре ли си вече?
Аз да ви се похваля нашите гости НЕ ДОЙДОХА!!! Само летях на метлата и се юрках да чистя, оправям и готвя за норматив, а дечко да си седи сам и да мрънка! Добре поне, че вкарах всичко в ред, че то си беше полево положението. Останаха ми само чиниите от днес за миене  Tired и си имаме ядене за 3 дни напред! Абе от цялата работа най-ме е яд, че пропиляхме хубавия ден вътре вкъщи, а можеше да се разходим и ние като всички бели хора.

# 122
Привет и от нас!
Ние днес също бяхме на разходка.Дъждът не успя да ни изплаши и цял следобяд бяхме на Дружба.Затова малко поокъсняхме с почерпката,но все пак...Днес преполовяваме годинкатаи по случая: beer2  Wine Glass newsm38 Popcorn Coffee cook а за мъниците:  breastfeeding Misc Baby Bottle smile3504.
Съжаляваме за скромната почерпка,ама мама е виновна-така и не се научи да качка "специалитети".
Айде чао от нас,че ни чака   bath1

# 123
Момичета, набързо минавам, само да попитам. Има ли във Варна Пентаксим и в коя аптека?
 Hug

# 124
Ох , жива съм ама много боли Cry
Кълцаха ме чак 18ч. Докито коза че още малко и единия пръст -чао ooooh!
За разходки незнам колко време няма да съм на линия ooooh!
Ох много боли Cry и трябва да си държа краката на високо такаче чао за сега  Grinning

# 125
  • варна
ние днес бяхме на една голяма разходка чак в Балчик. бяхме с едни приятели с детето им. та нашто голямото, и тяхното, направо ни спряха тока #Cussing outчувствам се като разглобена. малкият заспа още в 18часът като се прибрахме. мислех, че ще се събуди, но още спи. преди малко го преоблякох без да мръдне. направо е като пън. аз ако легна ще съм същата. ще го направя след малко, като преспа дъщерята.
миналата седмица бяхме на консултация и да се отчета: 7.400кг и 65см.
Дилянка, поне е минала и вървиш към оправяне. стискаме палци и ти желаем бързо оздравяване. да кажеш на Никито да слуша тези дни Naughty

# 126
  • Варна
Момичета, набързо минавам, само да попитам. Има ли във Варна Пентаксим и в коя аптека?
 Hug
в Марешки има - 53 лв е дозата  Peace

# 127
  • Варна
Здравейте, искам да попитам на какви матрачета спят вашите бебета и от къде сте ги купили , предстои ми такава покупка и искам да направя добър избор ?
Ние купихме на Magniflex цената му е 99 лв.Много съм доволна от материята.

# 128
Хайде и аз да се включа в тази страхотна темичка.Живея на зимно кино Тракия.Казвам се Владимира и съм на 27г.Имам малък принц роден на 21.12.2006г.Ще се радвам да се запознаем мили мами от Варна Hug

# 129
Здравейте и от мен мили мами,аз също съм новичка BlushКазвам се Женя, на 21г съм, живея на Колхозния пазар и имам една прекрасна дъщеричка на 3месеца и 10дни. Ще се радвам да се запознаем newsm03

# 130
Привет на новите мами.....къде се крихте до сега  newsm53

kler и ние сме с пенолатекс, защото казаха, че след време кокоса започвал да се рони и причинявал алергии (ей ся Герчето ма изяди)
Та кат споменах свекито....аз не съм готвила и май и утре няма да готвя......ша ни приютите ли за едно бързо хапванеее newsm64

И ние днес с мъжо цял ден се шматкахме навън. Много ми е добър милия. Гък не каза, че обиколихме цяла Варна за чорапогащник на малката. И естествено не намерихме. Rage Навсякъде ми казваха: Ааааа знам за какво говорите ама нямаме такива (димек с рисунка на дупето)   cry Давайте съвет моля. По забавното беше, че и обувчици и търсихме....и такова животно трудно се намира, но накрая купихме. А като се върнахме в къщи се сетих, че са ни подарили 4 чифта.......но беше вече късно  smile3538

# 131
ЧЕСТИТО бЛАГОВЕщЕНИЕ - ХРИСТИЯНСКИЯ ДЕН НА МАЙКАТА! дОБРЕ ДОшЛА НА жЕНЯ! иЖА-БЕБЕ - НА НАшЕТО ПАЗАРчЕ - ДО пИКАДИЛИ мЛАДОСТ ИМА МАГАЗИНчЕ С ТАКИВА чОРАПОГАщНИЦИ. еЛА!

# 132
  • Варна
Мами, нека ви попитам вие носили сте колан след като родихте, за да ви се прибере корема по- бързо?

# 133
  • Варна
caisa носих ама ефект - тц  Crossing Arms кожата ми виси като престилка...
фризьорката ми каза да не се изсилвам много, нейния се прибирал една година и двата пъти
АГ-то ми каза до лятото би трябвало да се прибере....а така ми се ходи на плаж  cry

сега да се оплача - ние сме болни - всичките...тати Найден настина и си пръсна бацилите в къщи  #2gunfire аз съм с възпалена носоглътка само,но Лора от снощи е хремава и кашля  smile3511
днес сутринта спринтирах до аптеката за лекарства. поне to нямаме и сме весели и игриви Praynig

купих си семена от копър и си сварих чай - по-добро е и от ХИП  bombs

# 134
Здравейте, искам да попитам на какви матрачета спят вашите бебета и от къде сте ги купили , предстои ми такава покупка и искам да направя добър избор ?
Ние купихме на Magniflex цената му е 99 лв.Много съм доволна от материята.
Здравей, ще ми кажеш ли от къде купихте вашето матраче ?

Общи условия

Активация на акаунт