-ама няма кой да ме набий С тея два мой болни крака днес се метнах да чистя щот вече не се издържаше
И познайте сега как ме боли
Да се пазиш!
толкова е изморен че яде и ляга

Пу-пу, да не му е уроки
Гледам, че си била при Давидков...доволна ли си? Аз бях при Цветкова - там съм и на ЖК и на прегледите с ехограф, но следващия ми час е чак към 27-ма г.с. и си мислех към 23-24г.с. да го посетя въпросния доктор. Чувам много противоречиви мнения за него, та затова питам. 

Проблема е в лениви черва, не в млякото
. Незнам какво ще го правим занапред. Днес педи му се чуди, че хората от антибиотици с диариа се чудят как да се отървават, а моя синковец се запече!
абе удоволствие за 27 лв
, на което майната му, ама да вземе да му мине! Утре се уговорихме с леля докторка да се мерим и теглим, та после ще докладвам.
Дано след тази година спре да пътува и да остане постоянно при вас!
Добра майка си! Сигурна съм! 
та и ние се храним легнали, хем и аз не се гърбя и не си натоварвам ръцете,че ми е противопоказно
кой каза че не е правилно ? че то аз понякога си взимам чинията в спалнята и ям седнала на земята,пред телевизора... къде да я храня ? на масата в кухнята ли? то аз не ям там дет се вика
Олинце всъщност и аз това исках да ти кажа-ти ще си до Стиви в най прекрасните моменти ,а таткото ще ги пропусне.На тях им е още по-зле бъди сигурна.Ама такъв е живота-тез пусти пари никога не стигат
,а ние естествено искаме само най-доброто за децата ни.Стегни се и се наслаждавай на оставащите мигове заедно,докато си дойде отново и всичко ще бъде ОК.Прегръдка голяма от мен

Както напоследък се случва отново сме първи за деня
.За мен утрото хич не е добро,но се надявам денят ми да е хубав.
Сега да се оплача.Вчера ходих вечерта да купувам храна на Мартин и спрях колата точно пред блока.По принцип избягвам да я спирам там,защото се налага странично паркиране,което не е в стихията ми.Имаме и паркинг на който спирам винаги,назаден за по-лесно.Та ставам сутринта и цялото предно стъкло натрошено,но нямя ударено по колата,което навява мисълта,че някой нарочно е ударил стъклото
.Дали някой е хвълил нещо от блока или минавайки някой нарочно го е счупил незнам
.Мъжами ми е бесен.Скарахме се
и го пратих да отива на работа.Сега и с полицията трябва да се занимавам