"Варна" 19 епизод

• 20 125
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Варна
Здравейте!
Ние все още сме 2 в 1.
Бих се радвала ако има момичета,раждали в ОБ,които могат да споделят мнения.
Аз ще съм при д-р Скочев и най-вероятно раждането ще бъде предизвикано съвсем скоро,поради високото ми кръвно налягане!
Мерси

# 196
Здравей христина к
Аз раждах при Скочев. Бях с уговорка и съм много доволна.
Раждах при него секцио - 25 дена по - рано преди термина поради здравословни причини. Много съм доволна от него и целия екип. Ако имаш някакви въпроси пиши на лични ако искаш.

Успех с раждането.

# 197
Момичета имате ли информация какво мляко да давам на бебечо . От началото е на Нутрилон и непрекъсната е със запек.Пробвах с НАН и Фризолак но ефекта е същия. Чувала съм че Омнео и Фризовом действат срещу запек но не съм сигурна. Не ми се ще да сменям храната непрекъснато. newsm78Чувала съм че не е хубаво.

# 198
  • Варна
Благодаря ви за отговорите.Бебето се  казва Преслава,а голямата ми дъщеря Стефания.Живеем на "Цимерман" и вече редовно сме в морска градина.
   А може ли да ми кажете как се казва тази полио ваксина,за да зная когато отида да питам в "Марешки",ако още не са я доставили по здравна каса при педиатърката ни.

казва се Пентаксим  Peace

мерси за мненията, днес се събудихме без сополи и не сме кашляли до сега,дано е оздравяла  Praynig и аз съм забелязала че навън дишам по-добре, а тя все пак ще е в количката и завита и облечена  Wink ама днес май е кофти времето  Confused
снощи пак избухна в 12 та до 2:30  Crazy ако не са зъби аз си режа туй дет го нямам  Crossing Arms

# 199
bela и аз първоначално давах нутрилон и много се запече от него, смених го с аптамил и не ми се е запичала нито веднъж, така че ти препоръчвам да пробваш аптамил  Peace

# 200
Забравих да ви почерпя послучай тримесечието ни.И тъй като незнам как слагате онези прекрасни картинки с торти,кафета и т.н.,ще ви почерпя с това smile3510 beer

# 201
bela И ние бяхме на Нутрилон и се запекохме страхотно. На мен педи ми каза да го сменя с Фризовом и до сега също нямам проблеми.
Киркорова честито........най-сетне и вие пораснахте.   bouquet

# 202
Привет момичета   bouquet
kirkorova честита ви месечинка   bouquet
Мойта Буба днес има имен ден  Grinning  Та почерпете се по случая и честито на всички именници   bouquet

# 203
Дилянка, оправяй се и да бягаме из Морската! Sunglasses
Мерси  bouquet

Дилянка, да се възстановяваш бързо! Не знам какво са ти рязали, но на мен преди години ми оперираха палците на двата крака и беше доста гадно и болезнено, брррр  Shocked

Мерси  Hug точно палците ми кълцаха Laughing Айде като се оправя да се видим ,че не съм те виждала от 100 години  Crazy

# 204
Муцанка верно ,че Боянчето днес има имен ден.Едно голямо четито от нас  bouquet и целувки за момата  love001,че аз много я харесах.ТЯ може и да избира м/у двамата ми сина.Тя и свекито ми има имен ден ,ама надали ще се сети да почерпи newsm78

# 205
Вероятно аз съм най-лошата майка на света. newsm45След като си поплаках самостоятелно да го споделя и с вас.Мартин неще да яде когато е в мен newsm45.Пищи дърпасе,реве и като го оставя в леглото легнал тогава яде. smile3515Знам,че не е правилно и се отрича такова хранене,но какво да направя. smile3518Колко да го държа гладен.Чудесен подарък за тримесечето ни no.Сигурно след още три още като ме види и ще реве. ooooh! newsm78

# 206
Е хайде стига де Киркорова, лоша майка била.  #Shocked Та за Теодора я храня на кревата от повече от месец. И тя така пищеше........а и чак наскоро разбрах, че не е правилно. Ама нали яде! Аз и държа ръчичката и и пея песничка за да се успокои.
Муцанка честит ви имен ден  Tada Да сте умни и щастливи и мнооого послушни. Жалко, че е лошо времето и не можахме да излезем и да го отпразнуваме  smile3539

# 207
Честит имен ден на Бояна!  bouquet

# 208
Здравейте майчета !
На мен още сигурно ми е рано но искам да питам за тея курсове за бьдещи майки кога е добре да се отиде - коя седмица от бременността ?
Иначе с нас всичко е наред - растем и дебелеем ...

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 15:50 от норка

# 209
Честито на именниците!!! Не знаех че днес е празник,но вече знам и пожелавам много здраве,щастие и усмивки на празнуващите!
kirkorova80  чак пък лоша майка???Стига глупости аз колко съм си ги мислила тия работи,файда няма.Всяко дете си е индивидуално.
Днес ходихме на кратка разходка за храната пеша без количката и нашичкия се изтарикати да го нося.Сега спи и към пет часа юруш при баба си да гледаме мача на спокойствие.Българи юнаци!!!

Общи условия

Активация на акаунт