"Варна" 19 епизод

• 20 128
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Я да задам едно въпрос4е-Ивонне от Стойко Пеев ли е?И Ива ли се казва?

# 181
Здравейте мами.
Какви са тези ваксини за които говорите?
Ваксините на бебетата не се ли поемат от здравната каса? newsm78

# 182
Здравейте момичета!
Ние днес ходихме на разходка и преди малко се прибрахме, Марти орева света след като влязохме в къщи, а навън е като ангелче.
kirkorova80 благодаря ти за информацията, при нас все още няма никакво развитие, утре сме на лекар, чак в 17.15 ч. сме записани, като се приберем ще докладвам.

# 183
Здравейте момичета ,за пръв път се включвам при вас и надявам се не за последен ,но сега имам едно въпросче към вас.Имам дъщеричка на 40 дни и ни предстои следващият месец да поставим полио и ДТК ваксините първи прием ,но педиатърката ни каза( в Курортна поликлиника),че ще е капковата и аз се изненадах ,защото нали вече трябва да е инжекционната .Все още във Варна поставя ли се тази капкова ваксина ? Трябва ли да чакам за новата ваксина или да си я купя от някъде .Вие как постъпихте?

# 184
Juliet, добре си дошла. Не сте ли много малки за полиомиелит. Първо е ДТК-то, а след месец полиото. Може да забавиш, чух че от юни задължително влиза умъртвената, освен ако не греша нещо.  Rolling EyesIva-bebe, ходих по всички бебешки магазини в махлата. Имало е (и има) чорапогащници с картинка на дупето, но са за по-големи деца и са много дебели. Сега очакват памучни и силонови. Като мерна, ще ти кажа. Дебелите са по 4,50 лв, но не са с животинка, а с разперена ръчичка, все едно те пляскат по дупето. Embarassed ivros,Всички са пощурели да си купуват ваксините от аптеките. Аз смятам да остана на тези от здравната каса. На баткото (14 год.) нищо си му няма от тях, така чие и малкият ще ги преживее. kirkorova80 призовавам малките мацки да нападат ергена, редовен е!  newsm48

# 185
  • Варна
и в окръжна лекциите са хубави и са около 5-6 теми4ки.
на мен най ми хареса Грижи за новороденото и Как протича раждането
от 9месеца много съм доволна също  Peace
Гер4е закарай го малкия в някоя лаборатория да му вземат проба за стафилококова инфекция, щом от антибиотик не минава  Thinking
ние сме по-добре , за сметка на това разболяхме дядо свекър  Rolling Eyes не смея да я изкарам .
вие изкарвате ли ги като са болни? щото тя не се разболя навън а татко и я зарази,бациликус съпружикус  #2gunfire
кашляме много рядко, но още и давам сиропче .
иврос тея от здравна каса са живи ваксини и на запад са забранени.плюс това Пентаксима има и вирусен менингит Peace
джулиет докато не изчерпат старата ваксина няма да пуснат новата по ЗК,затова все още се купува.По принцип в Марешки я има за 53лв, но е изчерпано к-вото. Някой спомена че ще пускат пак в началото на Април месец  Thinking
Меги, зависи какъв формат са ти клипчетата, ако можеш да ги пуснеш през BSplayer или DVD X player, те имат бутонче за снимане на кадър  Peace
Ива много гадно това за фотото Sad нашия е Практика и струва към 300лв май Thinking

# 186
Това с ваксините си е сериозна работа,така че не умъртвени по-добре не особено щом са забранени в цивилизованите страни.
Вержи аз тоя бутон съм го открила ма не вдявам къде се запаметява снимката.
Добре дошла на juliet ! HugСамо пусни малко повече данни как се казва бебето ти.Идеален вариант са лентичките от мама и бебе.
Днес Р.Д. на който бяхме беше истински хаос.Никола около 10 минути седя и гледа като втрещен,но после се окопити и се метна в лудницата.Беше весело,но мама я заболяха крачката да обикаля като луда след него.

# 187
Ехо ходите ли поразходки  Grinning Какво правят хората навън Crazy Ау аз след като като се пребрах в понеделник с ужасни болки не се навивам скоро да изляза, може би като ми махнат конците  newsm78 След малко отивам да спинкам ,че зъбите доста ни мъчат -снощи пак през 1,30ч се събуждахме и естествено се събудих с главоболие ooooh! Добре че майчето ми днес беше при мен че инъче с Ники ще изкукаме вече Crazy Иска на вън ама нема Tired

# 188
  • Варна
Меги запаметяват се в папката на програмата  Peace
днес излязох на обяд с кумичката Party
баба свеки си дойде вчера и днес й зачислихме бебата за 4 часа  Whistling

# 189
Цял ден кръстосвах улиците с майка ми. Влезнах във всяко магазинче и развносметката е: 2 блузи за мен (вчера си купик още две), лятно комплектче за малката, а също и панталонки, блузка и жилетка с пухена яка (вече не се говори с нас, таквиз сме мадами),  smile3534 блуза за тати, а и червило, което е по-скъпо от цената на три от четирите блузи (по единично де) ама мама каза, че иска да ми го купи, няма да се дърпам я.  newsm47 Сега съм една доволна фалирала жена. smile3521 Щерката от толкова много пазар, като се прибрахме заспа без баня и без храна.  smile3524

Ивчок мерси, че така живо се заинтригува от моя проблем.....явно ще си ходим по гол памперс.   newsm53 А за апартамента и за мен е една химера. Родителските тела очакват един от друг да ни закупят дом.  blahblah Аве купон  да става.

Герче айде съвземете се, та да покажа зетя на майка ми.     surpriseuu

Киркорова за прахосмукачката си представям какво ти е защото лятото изгоря нашата и си спомням какъв ад беше. А свеки не поиска да ми  даде нейната дори за ден, въпреки, че този ден бе нашия свадбен ден. smile3544

Вержи мила мерси за инфото.   bouquet

Аз съм се метнала на Тетраксим, за да не претоварвам организма на бебка с петвалентната ваксина.

А фотоапарата не мога да го прежаля, но след толкова много рев мама и мъжо се замислиха дали да не ме ощастливат за рождения ми ден, т.е. след седмица. Да ми стискате палци ей.  newsm17

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 23:30 от iva-bebe

# 190
  • Варна
vessi78 - Да , Ивонне е ИВА и преди живееше в " Стойко Пеев " !  smile3521Сега незнам ! Тя ще каже ! Често пише тук .

# 191
Вержи, на мен педито ми беше казала, като беше сополив, да проветрявам нон стоп и по-добре навън, отколкото вътре в бациларника, но ти си решаваш. Ива-бебе, потрай душко, ще заредят летни чорапогащници! Скочи им на врата на 2-те фамилии, няма такива филми, да се кооперират. Заради това надхващане ние, дърто семейство, сме още на квартира. По-евтино няма да стане! Ние днес сме на консултация и ваксина. Ще бъде рев и чудо! Стискайте палци! Дилянка, оправяй се и да бягаме из Морската! Sunglasses

# 192
Благодаря ви за отговорите.Бебето се  казва Преслава,а голямата ми дъщеря Стефания.Живеем на "Цимерман" и вече редовно сме в морска градина.
   А може ли да ми кажете как се казва тази полио ваксина,за да зная когато отида да питам в "Марешки",ако още не са я доставили по здравна каса при педиатърката ни.

# 193
Привет и от нас. Hug.Тази нощ станах луда гъба.От 2 до 4,30 сутринта съм ставала на всеки  пет десет минути.Като легна на бебефона рев,а като отида при Мартин спи. ShockedОсвен рев се чува и едно пращене.Викам си то е дето рита завивката.И накрая установих,че бебето дето реве нее моето.То не плаче и така.Казвали са ми че се мешат честотите,но кой да се сети EmbarassedСмених канала на бебефона и всичко приключи.Заспах блажено и станах чак в 7.Иве благодаря за съчувствието.Ив4ок безпроблемно ваксиниране ти пожелавам.Вержи подкрепям Ив4ок,че е по-добре да изкарваш Лорка навън.Аз Алекс навремето го изкарвах на терасата като беше болен и вали.Но тя беше остъклена.Всъщност той почти е отгледан по улиците.гледах всеки ден да е навън,и по малко боледуваше като малък

# 194
  • Варна
svetli, лекциите в кабинета на Цветкова са 10 лв двете! Поне така беше преди 4 месеца. За там се хващайте под мишница и отивайте според мен! Бяха ми много приятни и полезни.
Може и аз да не съм разбрала, но момичето, което беше ходило, спомена нещо за промяна на цените след нова година  Blush А Диана - акушерката, която ги води, ми каза да ида чак като вляза в 9 м., че много се забравяло  Thinking

Дилянка, да се възстановяваш бързо! Не знам какво са ти рязали, но на мен преди години ми оперираха палците на двата крака и беше доста гадно и болезнено, брррр  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт