но пък така безутешно да реве ...ако не са зъби какво може да е 
и ние сме с кокосов матрак и засега нищо му няма

Виви Ан и ние не сме много бързи с тез колички е голям зор да се докопаш до центъра
но пък така безутешно да реве ...ако не са зъби какво може да е 

И ние сме само с хепатитна ваксина за сега.
.Както и предните дни,моя Мартин вчера като заспа към 17,30 никво мърдане и признаци за ставане към 20 часа.Обаче аз нали съм упорито теле го събудих за баня
.Няма пак да ми бърка кога е нощ кога ден
.Та след като си дигнах нервите с мъжо
,го изкъпахме благополучно.Не стига,че едва го събудих ами да сме го измиели над легена,понеже му се спяло на детето.А то милото като го сложихме в коритото умря от кеф.Напапка се и заспа блажено,за радост на мама,която искаше да гледа вип брадър.
.Малко след това стана и Марти,наяде се и пак заспа.Вече го чакам да става,че ние спим по малко-около 40мин до час.
за и стискам
за жилището
,за да мааме гащи
.IV4OK какво да нападаме бе мила,аз нещо не разбрах.Радвам се че при вас всико е наред 

Гадост! Ще си вземете нов! Междувременно взимай лентов и снимай! Ако нямаш обади се, ще ти дам!
Тази нощ почти не ме остави да спя и сега умирам за сън! Няма да ходим на разходка, че ми се струва студено, А МАЛКИЯ ОЩЕ КАШЛЯ! Въпреки антибиотика! Незнам вече какво му е и какво ще му давам да му мине. Утре сме пак на педи. Препоръчани теми