"Варна" 19 епизод

• 20 145
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
абе не ги знам тея зъби...не е зачервен венеца,малко е надут сякаш, ама бяло връхче не виждам  newsm78 но пък така безутешно да реве ...ако не са зъби какво може да е  Thinking
и ние сме с кокосов матрак и засега нищо му няма  Peace
Виви Ан и ние не сме много бързи с тез колички е голям зор да се докопаш до центъра  ooooh!

# 166
Здравейте пишете и мен от Младост съм на 25г., термина ми е на 9 август и ми казаха че е момче.

# 167
Пентаксим в Марешки няма !!! Вчера ходих да купувам , а днес говорих с фармацевтката по телефона и тя ми каза , че ваксината я няма в склада ! Каза , че към края на месеца обещали да доставят , ама аз нещо не вярвам ! 

Пентаксим в момента във Варна НЯМА. В началото на април ще има. Информация от познат фармацевт. И аз я чакам. Simple Smile

# 168
Ивчок я кажи моля те къде е тоз магазин, че свеки живее там....та да се снабдя. С чорапогащника де.  Mr. Green
Герче мама дойде на гости, та следващите две седмици ще има какво да ядем.  newsm44 И ние сме само с хепатитна ваксина за сега.
На мен колана ми помогна за корема, но той като начало си бе много стегнат, а и постоянството си казва думата(т.е не го сваляй).
Вержи стига се разболявахте де. Я бързо да се оправяте. И един личен въпрос: Да питаш мъжо колко фърфят 2-стайните, че уж пак ще ни купуват хапартамент.  fingerscrossed
Анджелина познатия фатмацефт знае ли от къде е най-добре да си купя Тетраксим?  newsm78

# 169

Забравих да се оплача че ни откраднаха фотоапарата, а сега вече не разполагам с 500 лв. да си купя нов. Това беше единственото нещо, което си купихме от сватбата, а и сега няма да имам снимки на малката. Няма да я имам как расте.  newsm45

# 170
  • Откъм Варната
iva-bebe каде успяха да ви го прецапат, мръсници  #Cussing out

# 171
Привет  bouquet.Както и предните дни,моя Мартин вчера като заспа към 17,30 никво мърдане и признаци за ставане към 20 часа.Обаче аз нали съм упорито теле го събудих за баня newsm48.Няма пак да ми бърка кога е нощ кога ден Naughty.Та след като си дигнах нервите с мъжо fight,го изкъпахме благополучно.Не стига,че едва го събудих ами да сме го измиели над легена,понеже му се спяло на детето.А то милото като го сложихме в коритото умря от кеф.Напапка се и заспа блажено,за радост на мама,която искаше да гледа вип брадър. Mr. GreenНали съм сърдита на таткото,днес не станах в 6 да му правя кафе,а пък той да ми го върне ме събуди уж случайно в 7 gydi.Малко след това стана и Марти,наяде се и пак заспа.Вече го чакам да става,че ние спим по малко-около 40мин до час.
ИВА много съжалявам  smile3509за и стискам  fingerscrossed за жилището
Лек ден на всички с пожелание за топло време  Nature Sunny  Nature Sun With Face,за да мааме гащи 1stroller 1swing

# 172
Добрютро! iva-bebe, кой ги купува тези апартамемти, че да се наредим на опашката! На нас на времето ни казаха:"Вие се оженете, пък ще му миским.". вече 15 година мислят и нищо не им идва на ум! Майтап, СТИСКАМ ПАЛЦИ<М ЗАЩОТО Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО! А апарат се купува.Магазинът е на пазарчето, до химическото чистене и плодовете. До химическото има дом.потреби и до тях - бебешки магазин. там е! Успех!
Добре дошла на ili81! Ние с Герчето се разхождаме по пазарчето като е лошо времето за МГ! Ще се видим някой път!
Вчера бяг при Д-р Живков в МД-пирфектен е човекът ми! Само за кривата му тиква трябжа да проявим родителски инат и да го мъчим, ако трябва да го вържем с глава на ляво, но няма никакъв физиологичен дефект. Пирфектен, бе! Хайде, малки мацки, нападайте! newsm47

# 173
Ооох събудихме се в 9 и такъв рев му дръпнахме,чак се уплаших Shocked.Сега каталяса и заспа.Аз забравих да ви се оплача че ми се счупи прахосмукачката и сега я караме с метлата.голям зор ми е,ама ще стискам зъби докато взема майчинските.Вече почвам да се замислям дали да не изпращам мъжо да заминава пак да работи в чужбин Thinking.IV4OK какво да нападаме бе мила,аз нещо не разбрах.Радвам се че при вас всико е наред Peace
АНИКА75 какво става с вас

# 174
За бъдещите мами от Варна. Проверех за курса в АГ. Провежда се всяка сряда от 15.00 часа. Плаща се 50 лева като депозит, като тези пари ти ги връщат като влезеш в болницата да раждаш. Така ми казаха по телефона на информацията. Аз лично няма да ходя. Някой знае ли темата за окръжна болница на 29.03?

# 175
Кали страхотни снимки си направила.Имаш ония скрит талант на фотографа.Един професионален апарат и се мятай по сватби и кръщенета.
Добре дошла на ili81! Hug
kirkorova80 и ние бяхме така като малки с топ да гръмнеш няма събуждане за къпане и ядене,но аз не пропусках да го събудя за любимата му баня.Отнемаше ми повече време да го събудя от колкото да го изкъпя,слагах го почти заспал в коритцето.
iva-bebe съжалявам за апарата.Ако имаш от старите лентови мятай се с него.Цифрови или не спомените са важно нещо.Аз нямам цифров апарат и съм на подаяния.Взимам от сестра ми или някой друг и снимам ако не с лентовия.Все пак имам камера което малко улеснява събирането на спомени,а и с подходяща програмка бих могла от записите да си правя снимка,но все още не съм открила как става тая магия нали съм си куц кон.
Времето е хубаво мятайте се по количките и вън!Ние днес пропускаме дългите разходки защото сме на Р.Д. на една приятелка на детето.

# 176
  • Варна
За бъдещите мами от Варна. Проверех за курса в АГ. Провежда се всяка сряда от 15.00 часа. Плаща се 50 лева като депозит, като тези пари ти ги връщат като влезеш в болницата да раждаш. Така ми казаха по телефона на информацията. Аз лично няма да ходя. Някой знае ли темата за окръжна болница на 29.03?
На лекцията на "9 месеца" една бъдеща мама каза, че лекцията в Окръжна е една и съща всеки път, по-скоро е практическа, акушерки обяснявали с макет как протича раждането, какво се прави и т.н. Прави се на 15-то и 30-то число в мазето под входа на спешния център от 17.30 ч.
Говорихме и за лекциите в кабинета на д-р Цветкова. Те са в съботен ден, със записване седмица преди това, едната от 14 ч. е за безболезнено раждане и обяснявали как да се диша, напъва и т.н., другата е от 17.30 и е за първи грижи за новороденото, препоръчват да се отиде с таткото  Mr. Green Всяка лекция струва 10 лв.

# 177
Ходете да се учите да дишате, много помага. Мен дихателните упражнения ми помогнаха и родих без никаква упойка (не остана време да ми поставят епидуралната) Grinning

# 178
Анджелина познатия фатмацефт знае ли от къде е най-добре да си купя Тетраксим?  newsm78

Трябва да питам. Мъжът ми говорил с него и той казал, че най-добре било да се постави Пентаксим.

А мойто диване само 500 гр е наддало, а аз си мисля, че яде по много - 6 пъти по 150 - 170 гр.

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 13:22 от Анджелина

# 179
svetli, лекциите в кабинета на Цветкова са 10 лв двете! Поне така беше преди 4 месеца. За там се хващайте под мишница и отивайте според мен! Бяха ми много приятни и полезни.
iva-bebe, как ма сватя ви прекарха  #Cussing out Гадост! Ще си вземете нов! Междувременно взимай лентов и снимай! Ако нямаш обади се, ще ти дам!
Аз преди малко почерпих Никито един дуфалак. Не му хареса особено, ама няма как. Сега си е в легълцето и мрънка, тоест трябва да ида да го взема  Tired Тази нощ почти не ме остави да спя и сега умирам за сън! Няма да ходим на разходка, че ми се струва студено, А МАЛКИЯ ОЩЕ КАШЛЯ! Въпреки антибиотика! Незнам вече какво му е и какво ще му давам да му мине. Утре сме пак на педи.

Общи условия

Активация на акаунт