Витамини за деца

• 304
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами.Давате ли някакви витамини или пробиотици за подсилване на имунната система?Аз давах рибено масло на росита,но като си го изпиеше се разболяваше 🤷♂.Ходим и на детска.

# 1
Давам на Аквасорс, те са храни в капсулки. Вече една година давам.
Здравейте мами.Давате ли някакви витамини или пробиотици за подсилване на имунната система?Аз давах рибено масло на росита,но като си го изпиеше се разболяваше 🤷♂.Ходим и на детска.

# 2
  • София/Севлиево
На баткото давах на Форевър,на малкия давам Саностол и домашен сироп от черен бъз, защото не иска хапчета,а само течни,но мисля от есента и него да го почна с тези на Форевър (само се надявам за 6 години да не са ги развалили).

# 3
  • София
Честно казано вече нищо. Имам препоръка да давам пробиотик вечер преди лягане. Давах Резиста сироп по схема и просто накрая прибегнахме до хомеопатия.
Сироп от бъз ни е забранила ендокриноложката, а продуктите на Форевър ги пия аз (Алоето де), но за децата не знам дали е удачно.

# 4
  • Банско
Синът ми е почти на 6 давам марсианци или някакви други жилирани, поне два,три плода на ден. Редувам и сок от бъз, витамини или мед с пчелен прашец. От декември почвам да давам до май месец.

Общи условия

Активация на акаунт