Поредната БУРГАСКА тема

• 18 257
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Галхен  като го отвориха минах през Coccodrillo- нищо не ме грабна, но може би защото стоката им беше по-скоро зимна-очакваха и ново зареждане всеки момент

# 136
Честит рожден ден на benna! bigdance2 smile3525
Много здраве,щастие,късмет и любов!

# 137
  • Бургас
Уишче Гамишев ще преглежда по здравната каса, това ми го каза още миналия месец. Но тогава не беше ясно дали ще остава в Ел Масри.
Лилита ами аз бях с час за 3,30 и направо отидохме и влязохме. Просто имах късмет като се обадих по телефона имаше един единствен свободен час. Иначе Гамишев на прегледа ми каза че може да ме прегледа с видеозона, но е развален и само ще ми вземе парите и пак няма да му видим пола на бебето. Вероятно за другите "мерки и теглилки" върши работа.
За домашни посещения на детски лекар мога да предложа Маврова. Но пък тя работи и в неделя от 10 до 14 часа, така че може и направо в кабинета и. С тази подробност че не работи със здравната каса. Цената на първичния преглед в кабинета е 15 лв, а 20 или 25 не съм сигурна за дом.посещение.

Мама21 тестовете за алергичност, поне преди 10 години, бяха на място. Драскат ти на ръката и следят за алергична реакция. Аз раждах секцио. Тогава също ми правиха и тест за кървене и съсирване и кръвна група. Успех.

# 138
Снежи 20, на мен ми се наложи да викам линейка от Св.София в неделя сутринта -  детски лекар. След 9 часа идва дежурния лекар ,към 10 без нещо дойдоха,40 лева струваше.По отговора на Миленика разбирам,че вечер не може да се разчита.

Галхен, напиши тогава телефона за спешното на Св.София, please!

# 139
  • Бургас
Здравейте!
Преди 3 години ходих при Калчева на профилактични прегледи. Много внимателно преглежда, обаче много обичаше да изписва противозачатъчни хапчета и затова започнах да ходя при Георгиев. Но неговата апаратура май ми е набор така като гледам. Калчева има най-хубавите ехографи в Бургас и нормалния - двуизмерен и 4 Д - тоест триизмерен, който дава образа в реално време. Миналата година ходи на обучение в Германия как да гледа на 4 Д-то, и след това и на курсове в бг. Така че предполагам, че вече се е научила. Но аз мога да Ви кажа, че нормалния й видеозон е толкова по-добър от другите, че разликата е от земята до небето. Но всеки си решва сам. Все трябва да има доктор, на когото да се довериш при проблеми. Не може непрекъснато да тичаш до София или Варна.
Лек ден Ви желая, до скоро

# 140
Но аз мога да Ви кажа, че нормалния й видеозон е толкова по-добър от другите, че разликата е от земята до небето.
Да вметна само, че когато ходих при нея на обикновенния ехограф, бременна в 3-4 месец видяхме, че Ицко ще е мъж  Mr. Green Никой не ми повярва и всички викаха "Те докторите бъркат", но тя не обърка  Wink. Ние ходихме цяла делегация - аз, майка  и брата. Брат ми може да потвърди, че се видяха на бебешора топченцата Joy  И после като излязохме от кабинета разправяше "Баси работата  newsm78, все едно научнфантастичен филм гледаш"  hahaha

# 141
  • На морето!
Това,което казвате за Калчева е чудесно.НО как да се възползва от него човек,като никога няма часове  newsm78

# 142
..............
Галхен, напиши тогава телефона за спешното на Св.София, please!

056 / 845 083
056 / 845 081
0888 / 74 12 95 /управител/ 
8000 Бургас, ул. "Възраждане" 13
/зад кино Септември/
делник: 8:00 - 24:00 събота и неделя: 9:00 - 24:00

това им е работното време, но явно има дежурни денонощно на същите телефони  Peace

p.s. изпреварих Галхен, ако ти трябва спешно...
по-късно може и тя да се включи, да потвърди и ако има други телефони да напише

# 143
влизам за малко, после ще чета

СРЕЩАТА ОСТАВА
СЪБОТА, 19.30ч. НА АДОНИСА

оставих им капаро, макар и много да ме ядосаха, ама после ще обяснавам, че нямам сега време
....... ако нямаше толкова ентусиазирани за това заведение щях да им тегля една......

ааа и забравих да кажа - резервацията е на името на Камелия

пускам го пак, защото току що ме питаха по ICQ-то какво е станало...
така че - специално за пропусналите  Hug

# 144
  • Бургас
Да същите са телефоните на Св.София  Peace

6u6on4eto дай координатите на Маврова  Praynig

Калчева се слави ,че е "най-безгрешна" в познаването на пола.На мен като ми каза Ризова  в 8 мия месец,че ще е момче , а не момиче и аз ходих при нея да потвърди промяната. 

# 145
Здравейте бургаски мами.
Приятно ми е.
  bouquet

# 146
  • По света и У нас
 Hug Добре дошла Кливия

# 147
  • вкъщи
момичета  спешно ми трябва мобилния телефон на д-р гамишев!

# 148
  • Бургас
Има ли сме си рожденичка днес  Laughing

bigdance2 benna честит празник ! Пожелавам ти много щастие, хармония и усмивки! Успехи във всички начинания ! bigdance2

# 149
Здравейте Бургаски мами! И аз се запсивам тук.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт