Гипсова отливка за бебе - къде?

• 238
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Една от колежките в офиса стана мама преди 3 месеца и сега ни кани в тях да се запознаем с бебчето. Аз реших да подаря на детенцето такъв подарък - гипсова отливка за ръчичка и краче. Представям си го да има място и за ръчичката, крачето и по възможност снимка. Понеже до сега не съм подарявала такова нещо, моля за помощ ощи препоръка тези от вас, които са подарявали или на които е било подарено: къде мога да поръчам нещо, което е наистина качествено и красиво, защото в Интернет има много различни и сигурно има хора с опит в това тук; другото ми питане е: виждам, че на повечето места са около 70-80 лева (не си обяснявам защо), моят бюджет е максимум 50 лева. Ще съм Ви много благодарна за препоръки, линкове, споделени от вашия личен опит.

# 1
  • София
В детските магазини като Хиполенд съм виждала такова. Предполагам във всек ипо-голям детски магазин ще има.  Вече цената зависи от производител и какво ще включва вътре.

# 2
Отливка не, но отпечатък в глина с място за снимка до него (разгъва се като книга) има в Джъмбо за 10 лв. Може и да се е актуализирала цената малко, но е разумна и остава бюджет и за още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт