Препоръчайте ел. техник за град София

• 282
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми ел. техник (за град София), който би се заел със смяна на ел. инсталация на кухня. Инсталацията е стара, а сме поръчали нова кухня и ел. уреди. За монтажа ни казаха да има 4 квадрата кабел и други кабели по тяхна схема.
До момента идваха 2- ма ел. техници. Първият обясни подробно какво ще направи, колко ще струва и след 2-3 седмици отлагане, така и не започна работа. Съгласиме се на всичко, което предложи като работа и цена.
Вторият дойде уж за тази работа и чрез познати. Смени само таблото и до там. Каза да му изкъртим и направим всички каналчета и той ще изтегли кабелите 😁
Ми вече нямам думи, честно.
Мисля, че всички искат да правят цял апартамент за хиляди левове, и не се захващат само с кухня. Или пък искат всичко друг да направи и те само да прекарат 2-3 кабела.
Кухнята и ел. уредите са поръчани и времето си минава. Моля за препоръка на ел. техник, който ще свърши работата. Благодаря 😇😇😇

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 15:36 от Не се сърди, човече

# 1
Познавам един добър в Тъпчилещово. Дали ще свърши работа?
Шегувам се - напиши град.
Да ти се смени инсталацията не е просто ей така и изисква къртене, прекарване на гофра, в която се пускат кабелите и после връзване на кабелите към таблото. Намирам го за нормално да искат някой да подготви и те да изтеглят кабелите и да ги свържат.
Успех!

# 2
  • София
Дааа, пропуснах града 😁 София 😇

По принцип ел. техниците, които сменят инсталация, сами си къртят и прекарват кабелите. Четох много обяви и разгледах много сайтове за подобни услуги. Те правят всичко. Но всеки иска да прави целия апартамент.

# 3
  • Варна
Работя в съвсем различна сфера, но пак с техници и искам да ви кажа, че може да не е само проблемът в това, че е една кухня вместо целия апартамент, а самото къртене. Моите техници също отказват да къртят кабелни канали. Нямат проблем да окабеляват само една стая, но къртенето не желаят. Разказвали са ми достатъчно и аз лично споделям мнението им. Когато има повече от метър-два къртене, ние също изискваме клиента да го свърши, а после идват нашите техници, които си пускат кабелите и монтират техниката.

# 4
  • София
HighSpeed, да, това го разбирам 😇 Техниците, които ще монтират новата кухня и ел. уредите, точно това искат - готови канали и даже кабелите да са изтеглени. С това съм ок. Затова търся ел.техници, които сменят стара инсталация. Във всеки сайт на ел. техници, които сменят инсталация, пише че правят всичко - къртенето, каналчетата за кабелите и след това изтеглянето на кабелите. Тези ел. техници обаче не се съгласяват да дойдат само за кухня, а искат да е целият апартамент 😇 Надявам се, че ме разбрахте 😇
Та аз търся такива, които правят всичко и не държат да е целият апартамент 😇

# 5
Здравейте, намерихте ли си ел. техник, ако да можете ли да споделите дали сте доволни и координатите на ел. техник понеже и аз се чудя същото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт