Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 383
  • 164
  •   1
Отговори
С най-добрата ми приятелка си говорехме днес какво точно ни привлича в един мъж, и естествено стигнахме до темата за ръста. Та ми стана любопитно – вас би ли ви привлякъл даден мъж само защото е висок? Да кажем 190 см, стърчи над всички, хваща окото на улицата или на някое събитие.

Да приемем, че човекът се държи нормално – не е груб, не е тъп, не е грозен, просто няма нищо кой знае колко специално, освен... височината (не е и красавец съответно).
Ще ви грабне ли от пръв поглед само защото е висок? Или ръстът е просто допълнение – стига само да не е по-нисък от вас.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 21:27 от Elina Marinova

# 1
# 2
# 3
Отговорът се съдържа във въпроса. Много ясно, че не.

# 4
За мен това е едно от най-важните неща във външния вид, както и да не е плешив. Но за да излезна с него ще трябва да се постарае.

# 5
Отговорът се съдържа във въпроса. Много ясно, че не.

Може би го зададох неправилно. Би ли ви привлякъл такъв човек?

# 6
Аз съм дребна, ММ е висок около 1.90. Първият път като го видях, точно това си помислих "леле, този колко е висок". Но не беше любов от пръв поглед и определено не се влюбих заради височината само. Спечели ме постепенно с поведение, с хумор, с грижа. Според мен, не може да харесаме някого само по едно единствено качество.

# 7
Значи ако трябва да се качвам на столче за целувка.....Joy

# 8
# 9
  • София/Севлиево
Не.Аз съм 163 см,никога не съм се заглеждала по много високи.Мъжът ми е 175, големият ми син е 185 и вероятно още малко ще порасне -направо се губя покрай него.
За мен това е едно от най-важните неща във външния вид, както и да не е плешив. Но за да излезна с него ще трябва да се постарае.

Защо пък да не е плешив?Те са големи чаровници и възрастта не им личи(ММ беше на 26 като се "взехме" и му бе опадала косата,сега е на 47 ,но никой не му дава повече от 30-31-32).

# 10
  • Далечният изток
Мен определено в най най най самото начало ще ми направи впечатление това, че е висок, но привличането е нещо съвсем различно от първоначалното възприятие. Иначе харесвам високи мъже и ръстът ми е важен, защото и аз съм висока, но не това е единственото разбира се.

# 11
Да
Много харесвам високи мъже Simple Smile Не е достатъчно да бъде избран, но е забелязан веднага.

# 12
  • Paris, France
Не. Не харесвам много високи мъже и не съм имала връзка с мъж над 1.82м. Гледам пропорции и харесвам атлетични и слаби тела. Шишо не би ми харесал.

За майка ми и дъщеря ми високият ръст е задължителен, но те са нисички и вероятно търсят мъж с гени за височина, та да имат дете със средна височина. И за тях е важно мъжът да е елегантен и слаб, а не само висок.

# 13
Нормално е при този ръст да привлече внимание. Обаче ако освен висок е и кльощав, то няма никакъв шанс за привличане. Нищо не предизвиква такъв смях у мен, както анимационната гледка на висок и слаб мъж 🤣🤣🤣🤣 Съжалявам.

Само височината не е достатъчна.

# 14
Ако говорим за романтични отношения - държа на височината, определено.  Чисто първично, това е, което ме привлича най-много. След това давам шанс за останалите качества.
Но аз не съм критерии - никога не съм била привлечена от нисък мъж така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт