Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 385
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
  • Paris, France
Няма лошо да бягам от дебели. Дебелите мъже ми приличат на жени. Не харесвам и много мускулести като културистите. Привличат ме елегантни мъже с добра дефиниция на мускулите и без подкожна мазнина. Дебелите също са дискриминирани (ужасно тук) и печелят по-малко от елегантните и по-трудно си намират работа.

https://www.bbc.com/worklife/article/20161130-fat-people-earn-le … time-finding-work

В Англия 50% от жените са много дебели, но само 5% от жените на висок пост.

От двама ниски не може да дедуцираме, че всичките са злобни. Също, нисък е относително понятие. За майка ми мъж, висок 1.68-1.70 е нисък, а за мене е със среден ръст.

Във Франция виждам доста мъже с ръст под 1 70м, които са женени и имат и деца. В блока ни е пълно. Съседът срещу нас е около моя ръст. 1.66-1.68м го преценям. Много хубаво тяло има, дълбок глас, атлетичен е и с широки рамене. Женен и с дете, че и хубава работа си има и много красива жена. Жена му отслабна, за съжаление. Повече и отиваше да е с голям задник и бедра.

# 151
  • Далечният изток
Ми именно де, защото никой не е казал, че всички са злобни, а лично аз казах, че всички, които познавам, са злобни. Що не четете, не знам...

# 152
То пък тия "всички" се оказаха само двама Simple Smile

Съгласна съм, че в темата се писаха неприятни и пресилени твърдения. От друга страна, всеки има право на вкус, дори и лош.

Височината самостоятелно не е качество, което би ме привлякло, но ако е закачена за тъмни коса и очи и широка усмивка, шансът значително нараства.

# 153
Дебеланковците са добродушни.

# 154
  • Paris, France
Като дете съм живяла по места, където хората са ниски повечето, макар и да има и гиганти. Ниските ми съученици са си нормални мъже 40г по-късно. Повечето даже са женени и имат деца. Имах и нисък, грозен съученик в гимназията, който пръв се ожени. Най-ниската ми съученичка и тя се ожени първа. Те може би са знаели, че не са уау и са си намерили човек рано. В гимназията и двамата имаха гаджета, също съученици. Един от ниските не е женен и няма дете, но той пък е от много богато семейство и е добре в живота и винаги е бил щедър.

# 155
Измислиха хората ботокса. Добро решение за такива хора.

# 156
  • пустинята Гоби
Аз лично познавам няколко двойки - хубави и високи жени (едната над 180), женени за направо ниски мъже. Това, че 5 човека тук писаха, че ниските са злобни и какво беше, нищо не означава.

# 157
  • Пловдив
И при мъжете. Може би отвращението от дебели хора е, защото на подсъзнателно ниво искаме здрав партньор и здраво потомство. 100 килограмовият си е точно запуснат и с ниска хигиена на живот.
На 195 см - 100 кг стоят страхотно. Познавам такъв мъж, очи пълни, страхотен е. На 170 см - 100 кг - не стоят добре.

# 158
И на 165 см жена, 55 кг може да стоят добре и зле, същото се отнася и за 75 кг на същата височина. Нелепи неща се пишат от уж интелигентни хора Simple Smile))

# 159
  • Paris, France
На 195 см - 100 кг стоят страхотно. Познавам такъв мъж, очи пълни, страхотен е. На 170 см - 100 кг - не стоят добре.
С мъж над 75 или 80 кила не съм излизала. Бившият ми беше 1.78м висок и 62 кила и му стояха страхотно. За мене мъж над 1.95м си е чудовище и без да е 100 кила. Познавам и мъж, който е висок 1.90м и тежи под 55 кила и не изглежда зле. Има много фини кости и видими мускули, с тънка кожа без грам мазнина.

Не са само килата, а дали са сланина или мускул и каква е костната структура.

От Леонардо Ди Каприо ме е гнус. Грозен ми беше като млад. Сега, с месестото и сланинесто лице и коремчето съвсем не ми харесва.

# 160
  • Пловдив
Познавам и мъж, който е висок 1.90м и тежи под 55 кила и не изглежда зле. Има много фини кости и видими мускули, с тънка кожа без грам мазнина.
Вкуса ти не е наред. Няма как на 1,90 да тежи 55 и да изглежда добре - жалко недохранено недоносче. И няма как това да е мускул, мускулите тежат.
Изобщо мъж под 75 кг не ми го хвали, на каквато и да е височина.

# 161
Слабите ще ядат малко. А това е добре, и за бюджета също.

# 162
  • София
Как 55 кг на 190 см? То ще се счупи!
Дъщерята беше 55 на 173 - клечо.

# 163
Много се извинявам, че трябва да ви обърна внимание, но съвсем не си правите услуга като говорите неща, които не бихте искали мъжете да говорят за вас (и за жените като цяло).

Всяко едно “претенциозно” тяло става отблъскващо в момента, в който загуби човещината си.

# 164
  • Sofia
Темата стана отчетна.
Излишните "благовония" са разчистени.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт