Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 388
  • 164
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Много често, особено при жени, които са си слаби принципно, качването на килограмите до 100 съвсем не е от запуснатост и от плюскане, а е от здравословен проблем, така че хайде малко по-умерено с обидите.

# 136
Много често, особено при жени, които са си слаби принципно, качването на килограмите до 100 съвсем не е от запуснатост и от плюскане, а е от здравословен проблем, така че хайде малко по-умерено с обидите.

И аз пак да захапя за "горките дебели мъже".
А е посмяла жена да го зареже по тази причина, а са я линчували публично.
Ама мъж да го направи там е приемливо.

Не мога да си представя да се разболея и да напълнея и мъжът да ме разкара заради това.
Ебаси повърхностните отношения.

# 137
  • Пловдив
А някои ни взимат дебели, и ставаме ОЩЕ по-дебели. Баси.

# 138
Кой каза, че всички мъже харесват слаби жени? Обратното също не е вярно.

# 139
  • Столичанин ама не в повече :D
Така си е. С възрастта летвата на търпимост се вдига все повече и повече. С външният вид бих допуснала някакви компромиси, въпреки че дори недостатъците му трябва да са по мой вкус. Но за някои модели на поведение съм сложила твърди граници и не давам да се преминават.

Ето за това си говорим жените все пак бихме допуснали компромис на тема външен вид.
Какви точно ще са тези компромиси зависи от жената.
Аз например никога не съм се интересувала дали партньора ми има или няма коса - била съм и с почти плешиви и с такива с много коса. Никога не ме е интересувало това.
Телосложение също - била съм и със слаби и с мъже с някой излишен килограм отгоре. Пак не ме е интересувало.
Всеки се интересува от външния вид, но при мъжете и при жените той е от различна по степен важност. В темата дето беше пуснала имаше обяснения, че е нормално жена да напусне мъжа, щот не можел да си намери хубава работа, защото за вас жените това е по-важното, за нас мъжете пък по-важното е друго. Природа и като се замисля може би е добре, че е така, защото ако всички искахме еднакви неща, най-вероятно не би имало човечество.

# 140
Много ясно, че ми е по- важно мъжа колко харчии по мен и дали ме обича от това, дали има коса, брада, или е 2 метра лонгур.
Джеръми, открива топлата вода.

# 141
  • Paris, France
Ама заплатите според ръста ли ги раздават?
Май да. Високите мъже печелели повече:
https://www.apa.org/monitor/julaug04/standing
И при мъжете. Може би отвращението от дебели хора е, защото на подсъзнателно ниво искаме здрав партньор и здраво потомство. 100 килограмовият си е точно запуснат и с ниска хигиена на живот.

# 142
  • Далечният изток
И никаква вероятност да има някакво ендокринно заболяване?

# 143
  • Paris, France
Според майка ми обезитетът е болест и много високо тегло, над 80-90 кила върви задължително с ендокринни нарушения. Аз нямам лаборатория в главата си. Виждам дебел и бягам. И да има ендокринни проблеми, има лечение, а докато ги има е пълен с разни бактерии и гъби, защото понижената му телесна температура или дълбоките кожни гънки предразполагат към такива инфекции. След като нехае и не се е излекувал, не може да очаква същото отношение като към нормален човек.

Във Франция грософобията (непоносимост към дебели хора) е по-често срещана и много по-жестока от расизма и хомофобията.

Не е ненормално да харесваме здрави хора.

# 144
  • Далечният изток
Така де, вече се коментира назад, ама айде отново. Жената е била млада, красива, слаба И здрава, ама с напредването на годините се разболява и надебелява. Не е задължително по гънките ѝ да се въдят бактерии, но най-малкото се е разболяла и качила килограми.
Това питам - като надебелее партньорът ти, който е бил слаб като млад, ли бягаш?

# 145
Колко интересно! На ръст може обиди и мъжете са злобни и комплексирани, на килограми не може обиди, при положение, че зависи от самия човек.
Иначе съм абсолютно съгласна, че всеки говори от лични възприятия, по това няма как да се спори!
Например, всички мъже, които вие познавате и са до 170са злобни и комплекси рани.
Всички жени, но и мъже, които аз познавам с наднормено тегло са лакоми и неспособни да се грижат за здравето си. Тук има пресечна точка с дамите, които споделиха възприятия, че всичко е лично и въпрос на наблюдения С това няма как да не се съглася.

# 146
Светкавица, абсолютно подкрепям, в шок съм от писанията на някои дами в темата.

# 147
  • Далечният изток
Ами не знам, питай Невена, тя направо бяга от дебели.

За мъже до 170 не съм казвала, че са злобни, но те не са и ниски. Въобще в сантиметри не съм говорила. Споделих личното си мнение за хора, които познавам.
Ти не си ли чувала, че присъстващите са изключение?! Не съм коментирала твоя син, защото не го познавам, спокойно.
Коментирах двамата дребосъка, които лично познавам.

# 148
Да се припозная и аз в темата. Баща ми е сравнително нисък за мъж, а аз съм сравнително висока за жена, както и майка ми Grinning

Мисля, че това колко е висок един мъж не го прави по-малко или повече прекрасен или отвратителен, както и привлекателен за жените.

# 149
Значи, повечето хора не са дебели, а ръстът им е нисък., за което нямат вина.😆
100кг на 2 метра, не е като 100 кг. на 1.60.

Общи условия

Активация на акаунт