Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 728
  • 164
  •   1
Отговори
# 45
Аз, например не бих била привлечена по никакъв начин от дебел мъж. Каквито и качества да има. За нисък, стига да не е по-нисък от мен, бих се замислила, за плешив-вече на моите години виждам много приятни плешиви мъже. Но дебел ми е не и не. Докато за ръст и плешивост не може нищо да направиш, да си дебел е личен избор и то неправилен личен избор. Знсм, че звучи закостеняло, но това са моите усещания по въпроса.

# 46
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен е шок някой да мисли с такива категории.
И за мен, но за  сестра ми задължително мъжа трябва да е висок, рус и синеок, гаджетата и преди да се омъжи бяха такива, мъжа и също е в тази категория, висок, спортист, рус и със сини очи. Лично за мен е безумно, но ...

# 47
Чак пък безумно - по хората ходи😅 виж и Борис Бекер все какви жени намира.

# 48
Човек не може да се насили да бъде привлечен от нещо, което го отблъсква. Обикновено мъжете имат хиляди критерии за външен вид, жените имат 1 или поне повечето.

# 49
Не. Според мен всичко е до предпочитания. За мен са къде къде по-важни други неща, като отношението, например, и това що за човек е. И да, важно ми е само да не е по-нисък от мен. Досега мъжете с които съм имала връзка са били винаги по-високи от мен. Аз самата съм почти 1.70 см. Имала съм и две гаджета, които бяха по 185-90 високи, но изобщо не се хванах с тях заради височината. Останалите са били под 1.80., вкл. и настоящият ми мъж. Всъщност бих казала, че не ми допадат твърде високи мъже. Достатъчно ми е един мъж да е малко по-висок от мен, с няколко санта. Всъщност не разбирам каква е идеята на темата!? Какво значение имат нашите предпочитанията като авторката най-вероятно си има нейни си предпочитания. Това ние какви мъже харесваме не смятам, че има някакво отношение към това какви мъже харесва тя. Не разбирам защо й е толкова важно кой какво ще каже!

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 11:43 от Borqna Sto 771419

# 50
"само защото" - категорично не.
Ръстът е бонус, но привличане само по един признак не води до нищо добро.

# 51
Само защото е висок, дори и да е красив, не.

# 52
Привличат ме физически дадености у един мъж, височината е една от тях, но нито са ми задължителни, нито само заради тях ще харесам някого.Харрсвам и мъже с хубави коси, но ММ е плешив и среден ръст, така че за мен привличането е съвкупност от физика и емоционален товар на половинката, затова само физиката няма как да ме задържи около един мъж.

# 53
Аз забелязвам, че и някои мъже харесват високи жени. Не визирам мъже, които са високи и предпочитат жената да е висока колкото тях. Говоря за мъже, които харесват жени по-високи от тях. Лично за мен е странно.

# 54
Да, това и аз съм забелязала - че доста ниски (според мен), или средни на ръст мъже (около 1,7м), харесват дългокраки и по-високи от тях самите жени, тип манекенки.
А високите мъже често си падат по миньончета.
Явно за да се уравновеси височината на поколението има някакво причличане на генетично ниво по тази характеристика.

# 55
Не съм от най високите, 1.80 съм и малко ми е странно тва с една две глави разлика в ръста. Не че не съм си падал и по миньончета, но имах едно много ниско гадже около 1.55 май беше, ми странно си ми беше да се катери по мен. Ако има достатъчно привличане ясно, че тва са бели дертове, но все пак големите разлики в ръста са ми малко странни.

# 56
С най-добрата ми приятелка си говорехме днес какво точно ни привлича в един мъж, и естествено стигнахме до темата за ръста. Та ми стана любопитно – вас би ли ви привлякъл даден мъж само защото е висок? Да кажем 190 см, стърчи над всички, хваща окото на улицата или на някое събитие.

Да приемем, че човекът се държи нормално – не е груб, не е тъп, не е грозен, просто няма нищо кой знае колко специално, освен... височината (не е и красавец съответно).
Ще ви грабне ли от пръв поглед само защото е висок? Или ръстът е просто допълнение – стига само да не е по-нисък от вас.
Ръстът за мен е задължително условие, защото съм 170см. Но ако е скучен, грозен, и безперспективен, не, не ме вълнува ако ще и да е Шакил О'нил на ръст.

# 57
Не! Това,че е висок би било +само ако има и други добри качества.
Иначе да,би ме привлекло ако е висок,но не е достатъчно .
Ако е висок пък е хилав,не е моето 🤣

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:00 от Radii❤️

# 58
Аз не харесвам високи мъже, даже всички, които са ми привличали погледа, са били средни на ръст. Аз самата съм ниска.
За мен важното е мъжът да е с красиви, правилни черти и да има добро телосложение, жилав, изваяни мускули, да не е затлъстял, космясал и с охранен врат или някоя вейка.

# 59
Не. Аз си падам по леопарди, не тигри. 190 и нагоре ми е даже анти. Най ми харесват в диапазона 175-185, идеално около 180 (+/- 1-2 см.). За мен е по-важно тялото да е пъргаво, атлетично и стегнато, движенията да са елегантни и ефикасни, контролирани, структурата — хармонична и пропорционална. След една височина (и тегло) дори професионални спортисти стават тромави и тежки, просто физика, и не е моето.

Абе, гърците са го измислили, както повечето неща, и общо взето са изчерпали въпроса. А те, знаем, са разбирали от мъже.

Но това са просто естетически предпочитания. В реала съм била привлечена и от ниски, и от доста високи.

Общи условия

Активация на акаунт