Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

• 25 123
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Влизам да нахокам Несса...оная същата дето одъртя вчера Twisted Evil Да пише и в нашата тема такива разказчета...не да ходя да я чета из чужбинските теми Mr. Green
Мен няма ли да нахокаш? Mr. Green
Ти се поочиташ...от време на време...ама туй дъртото... Mr. Green

# 76
Сърфи, това май се води бут, както и да го сучеш. Отдето вадят за шунките на прасетата.
Дезита, аз имам и друга рецепта - моята е по рейнски.
Аз веднъж се опитах да го правя по нормалния начин, обаче.... след това беше бойното поле на Ватерло около печката.
Затова и аз само под налягане го готвя. Гулаша също и ролбратените.
Между другото вместо да си го киснеш в марината в къщи и да ти се вмирисва хладилника, можеш да си вземеш от месарница готово наложено или от Алди, Лидл и тн (имат в хладилниците вече).

# 77
  • Germany
Да ви кажа ще послушам Сърфи за ресторанта, определено. То сложно било ooooh! аз на такива сложнотии не се хващам Crossing Arms Но тенкс за рецептите все пак Peace

bouquet

# 78
Влизам да нахокам Несса...оная същата дето одъртя вчера Twisted Evil Да пише и в нашата тема такива разказчета...не да ходя да я чета из чужбинските теми Mr. Green
Мен няма ли да нахокаш? Mr. Green
Ти се поочиташ...от време на време...ама туй дъртото... Mr. Green
Ooooo,Хери4 WinkКак сме?? Wink
А да видим помни6 ли ме? Blush

# 79
Приятелке, като се пооправиш да ми метнеш на лични данните на силистренската козметичка.  Heart Eyes Благодаря!
Чико, просто ми стана интересно как сме строени отпред.  hahaha Нямам против. Аз имах идеята да си направим рожденните дни и на децата в архивче някъде. Или в интернет органайзер. Или 'де  да знам.  Joy
А сърфлайн толкова пъти го е написала това  Ю в маникЮр и т.н. , че си прочетох поне 3 пъти постинга да не съм написала маниКУР нейде, да съм я одървила.
Отивам във ваната. Доскоро. И понеже този постинг го пиша от 3 часа има 18 отговора на темата междувременоо, да ме извините, ако не съм актуална.
Виждам , че сърфи е пуснала рецепта. Ще я копна в готварската. Нали това й беше идеята на готварската тема , брей! Wink

# 80
Приятелке, като се пооправиш да ми метнеш на лични данните на силистренската козметичка.  Heart Eyes Благодаря!
Няма проблеми! Едно време по БГ радио все търсеха най-добрия в нещо си. Като търсеха най-добрата козметичка, драснах един имейл да си похваля моята. И я избраха, разбира се  Mr. Green Жалко, че в Силистра не хващаха БГ радио по това време /а може и още да не го хващат/.
Благодаря за пожеланията за оздравяване. И аз не знам дали е настинка или някое вирусче съм лепнала. Прилича по-скоро на вирус и го моря с чайове и хомеопатия.

# 81
въпрос към майките на по големки деца - до кога пият от SIGG Trinkflasche ? Маликия има 2, но така ги отъркаля и олющи  ooooh! и се чудя да му купувам ли нови или няма нужда и да оставя тези на доизживяване?
По повод магиите - специално ходих да погледна календара - момичета 2007 година е, всичко може да се обясни логично  Hug

# 82
Ах, забравих да споделя за предаванията за България. Онези баби в предаването дето пееха и танцуваха ги видяхме на живо в Банско. Изиграха една сватба, облякоха един колега и една колежка като булка и младоженец, беше много колоритно. Не знам, споменаха ли в предаването, че Бистришките баби са включени в шедьоврите на Юнеско. Моят немски е все още твърде лош и не можах да разбера дали го казаха. Много са прави за застрояването, наистина голям проблем.

# 83

Ма май в изтока няма ДМ, хихихи.
Казвах ви аз, че Весито е Оси.

Да, а ние всичките сме Ауслендер.
Има и в "Иzтока" ДМ както раzбирам, zа твое голямо съжаление.
Това делене на оси и веси вече не е на мода.
Мъжът ти да не би да е веси, който мраzи оситата? 
Ausslaenderfeindigkeit (ненавист и нетърпимост към чужденците) съм срещала доста често тук, а и няма да ми е zа последен път.

# 84

Ausslaenderfeindigkeit (ненавист и нетърпимост към чужденците) съм срещала доста често тук, а и няма да ми е zа последен път.

Вени, Лиска се шегува. По постингите и към Весито ми се струва , че даже много я харесва. С 2 думи, останала съм с впечатлението, че Весито е симпатична на Лиска и според мен просто се шегува с прякора и  Hug

# 85

и е специфично за хората с ниска култура, от които няма нужда да ти пука! Ауслендери сме били, нали живеем на една планета и в една вселена ... какво сме се разделили и си мислим, че голяма работа сме свършили... глупости и половина хорски.

# 86
Да ти кажа на мене ми пука и вече дори и не си трайкам.
А доста от тях дори и нищо да не каzват, пренебрежението и чувството zа превъzходство от тяхна страна се усеща.

# 87
Вени,теб не съм те среЩала до сега тук,не съм одавна обаче.Да те вклÜча ли в първата страниzа?
Риен,и това си мислех.Те са писали рожденните дати на деzата и собствените.Но тук са много мами,дето не са си направили и подпис,та не zнам,дали Ще има интерес.Аz често се питам на някои на колко са им дечиzата  newsm78
ЗИГГ 6и6ета не съм полzвала,zаЩото моите пият само сокове.но съЩата работа е да полzва6 6и6е от фрухттигер,удобни,zдрави и като се zатвори докрай не тече.А и го вижда6 от вътре.На zиг не ги харесвам zаради това.Пробвай първо такова,преди да набута6 толкова пари zа zиг.
mopssy ,каква 6апка вzе?

# 88
чико, не са толкова скъпи SIGG, малкия с удоволствие пие от тях, но се чудя до кога пият децата от такова шише? носят ли го в училище  newsm78 или вече са големи за такова  newsm78
Вени, повечето неща , които усещаме и мислим, са в нашите глави, нашите предубеждения и нашите страхове. А ти замисляла ли си се, те какво си мислят, че мислиш за тях (имам в предвид тези, които могат да мислят, за останалите не си струва да говорим изобщо, за мен някой или ме кефи или не съществува ... ).

# 89

Вени, това с Весито е стара закачка.
Не го приемай болезнено и лично.
Мъжът ми не е нито веси, нито оси,
не е и германец дори. Нито той, нито
аз се чувстваме Ausländer-и, не сме и
усещали омраза от германци. Може би
защото сме блондини, знам ли. Впрочем
това деление на осита и весите може и
да не е на мода, но го има. Има го, и още
как. Има хора, дето дори обичат повече
чужденците, отколкото своите си. Чувала
съм коментари и от двете страни на тая