Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

• 25 129
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Виви,да ти кажа,че на мен ми се струват 14? много.Един фрухттигер е 69 Цт.и то с пиенето,вижда6 го вътре,капачките им стават и zа миялната,zавиват се на всички други 6и6ета.
Иначе дълго се полzват.За училиЩе съЩо трябва 6и6е,но повечето родители вzемат теzи,zа които аz говоря.
Ако си доволна от Зиг вzемай тях.Но не zабравяй,че в училиЩе почват да губят.В градината поне като иzчеzне неЩо може6 да го намери6,като иде6 там.  Peace

# 91
 Joy  Joy  Joy Ooo, НЕ! Умрях от смях. Вени нещо се разпалила, сериозна работата.., а Чико- да те включа ли в началната страница? Ще ме убие тази жена!
А в готварската са ме взели на мушка. Как си позволявам да има друга тема за нас?!  Shocked  newsm78
Имам един идиотски въпрос-  каква е тази титла "джедай" . Почувствах се като един истински Лорд Сид - усетих джедайския меч. Да не казвам къде  Laughing  Mr. Green

И накрая - прости ми, мопси , копнах от теб идея за подпис! Heart Eyes

# 92
Чико, една лятна шапка, като рибарска е... ама на Есприт  Laughing нали само за 5евро я взех, та няма да я мисля много....
ето я:

Риен, простено ти е   bouquet

# 93
Риен,да не те убия Ще си мълча вече  Crossing Arms

# 94
чико, не са толкова скъпи SIGG, малкия с удоволствие пие от тях, но се чудя до кога пият децата от такова шише? носят ли го в училище  newsm78 или вече са големи за такова  newsm78
Неzнам дали ги носят в училиЩе, ама ти мислиШ ли, че ако купиШ сега едно Ще те иzкара до училиЩе Simple Smile Щом до сега сте очукали 2 Laughing Така че вzимай смело, докато дойде време zа даскало и то няма да е съвсем читаво Wink
Ние имаме едно, полzваме го когато сме навън/в колата или zа преz ноЩа ако й се допие, zа да не се олее сънена. Ще го полzваме докато е добре (или не го zагубим), но при всички положения Ще ни е последното предполагам, друго няма да се купува...

Това делене на оси и веси вече не е на мода.
То може да не е на мода, но е винаги на дневен ред  Wink
 Peace
Хехе, Вени, не се впрягай така, особено пък zа това как се деляли германците помежду си... ами да се делят, нас к´во ни пука, ние нали сме ауслендери Laughing
Мъж ми е оси, а живеем сред весита, ама той е много горд от факта и не съм zабеляzала да се zасяга ако някой му каже оси, пък ти се zасягаШ.... , че чак пък и от Лиска Wink

# 95
Чакай и аз да попитам за тези шишета, че се чудех... А от кога почнаха да пият от тях? Малкият сега пие от Magic cup на Нук,  обаче много се чупят... вече три сменихме, той ги хвърля постоянно... а тези на Зиг нали не се чупят  newsm78 И как се научиха дечицата да пият от тях? Абе не са малко 15 евро, ако ще стои само в шкафа и никой няма да го ползва...

# 96

Вени, това с Весито е стара закачка.
Не го приемай болезнено и лично.
Мъжът ми не е нито веси, нито оси,
не е и германец дори. Нито той, нито
аз се чувстваме Ausländer-и, не сме и
усещали омраза от германци. Може би
защото сме блондини, знам ли. Впрочем
това деление на осита и весите може и
да не е на мода, но го има. Има го, и още
как. Има хора, дето дори обичат повече
чужденците, отколкото своите си. Чувала
съм коментари и от двете страни на тая
барикада. На свой гръб обаче никога не
съм го изпитвала. Съжалявам, ако с нещо
те засегна постът ми към Весито. Радвам се,
че и отвъд Фридрихщрасе има ДМ!

Няма нищо, щом е така. Wink
Да, и на мен не ми харесва много деленето, въпреки че го има, а и негативиzма, който носят теzи думи, особено думата Außländer, то това се превръща в мръсна дума.
Не мога да повярвам, че не си се сблъсквала с такова пренебрежение, на мен ми се случва доста често, понякога почти всяка седмица. В началото на престоя ми тук не беше така или поне аz не го zабеляzвах.

# 97
Венцииииииимила ми дружке,къде се zагуби?? WinkАй каква морална подкрепа ми удари от Кума Лиска.. Wink WinkТей е то,Лиска много ме глоЗга мене. GrinningОби4а си ме и това е.. Partyаz сам нейния оси талисман.
Какво стана с курса ти,не свър6и ли най после?Та да се видим като хората. Wink

Лиске Писке имаме ДМ...В аркадите ни например.. Peace

Аz се 4удя,6о ми пламнаха у6ите след ве4ерята със zайко байко...то zа6тото съм на по4ит сега.. Joy

# 98
 Cry Cry Cry
Един час преди сватбата си Ивена Некитова загубва живота си в тежка катастрофа миналата събота.
     33-годишната жена се връща от фризьор с колата си, когато се врязва челно в идващия отсреща автомобил на околовръстното в Разград. По неясни засега причини тя е била в насрещното платно. В другата кола са се возили 5-има души, които са ранени.
     “Толкова е хубава, с бели цветчета в косите”, проплаква мъжът, за когото Ивена е щяла да се омъжи, след като я вижда в моргата.

Ивена вече я няма.... Нелепа катастрофа отне живота на младата майка.....
Мир на душата й       

Виртуална любов по интернет води до раждането на дете в "Такъв е животът - Кърмачета"

"Тази събота зрителите на "Такъв е животът- Кърмачета" ще станат свидетели на първата и дългоочаквана среща между баща и син. Индиецът Сеш за първи път ще види своя новороден син Александър, плод на интернационална и виртуална любов на Сеш и българката Ивена. Историята на младите родители започва със запознанство в Интернет, но истинската любов помежду им пламва при първата жива среща. Едва пристигнал на летището във Варна обаче, Сеш се втурва към Разград, за да види своя първороден син, който за нещастие е получил инфекция на пъпчето .

"Такъв е животът - Кърмачета" ще запознае зрителите на bTV с младия индийски компютърен специалист по време на неговото притеснено пътуване от Варна до Разград, а той ще разкаже защо неговото първо дете носи името на бившия съпруг на майката и как си представя бебето, ще опита да намери отговор на въпроса дали има бъдеще съвместен живот по линията Копенхаген - Разград… Емоциите отново ще бъдат истински и неподправени, а зрителите ще съпреживеят тревогите и страховете, които изпитват младите родители - сълзите от радост при първата среща и сълзите от тревога при вида на системите, обслужващи малкия Александър."

Предаването е от 17 март.. Sad

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 22:52 от Vessito

# 99
Прелитайки из едната стая у нас,
го видях този баща. Това ли е?
Брей, че гадна история.
Горкото малко човече.

# 100
Хелоу, мадамами! Е то не беше зауербратен, не бяха спорове, магесници, колички, шапки, маникюри-педикюрки,  титли-митли, диети-миети и етцетера. Не може Мамуната да ви изчете! А все пак и в час искам да съм Mr. Green

Берлинчанки. Имам най-добрата маникюристка под ръка. Даже идва до вас - мобилно студио. Имам и гутшйни. Казвайте, кой иска, да пращам Laughing Цени с гутшайн: Маникюр 8, педикюр 13, гел-моделаж ръце 20, крака 35. Който иска подробности, те му тука страничка.

Вени, с риск и срещу мен да "скочиш", според моите скромни многогодишни наблюдения Оситата са по-зле настроени към чужденците. Проблемът е дълбоко народо-психологически и безработно-философски. Живот и здраве, бих ти споделила мнението си, на маса, на разходка, на кафе Laughing Ако пък искат, другите мада(ма)ми да се включат с мнение, защо не и тук Laughing

Филмите, или както баба ми казваше, "филмовете". Grinning Аз не ги намерих негативни. Не ги намерих и патетични. Не съм и разочарована, че и чужденците не се отнасят с патетика към България. Намерих ги достоверни.
Факт е, че по време на комунизма ни трябваха врзъки, даже за да отидем на лечение на Запад. И на мен ми текнаха сълзите за детенцето. Факт е, че демокрацията започна с трабантчета и те вече са в музея, макар и тя да не е настъпила. Факт е, мутрите управляват. Факт е, че има около 200 неразкрити публични убийства. Факт е, че от няколко лета черноморието ни плува във фекалии заради мутренския им бароков стил на строителство и строене. Факт е, че Корупция е второто име на България. Факт е, че Симеон (въпреки всичките му кусури) е по-добре приет в останалата Европа от наследника му Станишев. Затова не се издразних, а се поласках, че него интервюираха.
Според мен,  даже страната ни беше представена от много по-добър ъгъл, отколкото беше в действителност пътят ú към ЕУ. А ако бяха показали не само част от прозорците на панелката, а целия ж.к.? Ако бяха придружили примерно една млада майка, да кажем софиянка от "Обеля", през един неин ден с градския транспорт или бутайки количката по тротоарите, пазаруването в "Била" и ходенето по няколко институции? Това в най-груби линии. Останалото и вие добре го знаете.
Хубаво беше, че показаха Ст. Върбанов и мадамата с плажа. Поне малко будни из многото спящи. Досрамя ме, като видях само шепата хора на протестните им действия. За немския, няма какво да я критикуваме - все пак само стипендиантка е била (т.е 6 месеца престой в ДЕ), а и 100% знае поне още един чужд език.
Представянето на историята също не беше лошо. А ако бяха показали не реставрирания Рилски манастир и Боянската черква, а многото повече занемарени исторически паметници или разграбените разкопки? Колко красиви места и ландшафти, макар и кратко, представиха.
За да не ставам съвсем досадна, ще завърша с лъскавите заведения и магазини. Добре, че на техен фон не показаха ровещите в кофите пенсионери или фиша със заплатата на някой научен сътрудник към БАН.
Имало е къде-къде по-тенденциозни предавания за нашата татковина. Така че, свиркайте си и се радвайте, че имате поне една тема на разговор с родата, която е гледала филмовете. Laughing

П.С Риен, плийз искам и аз копие от филмите, че нямаше как да ги запиша Grinning

# 101
Мамунке, ами и теб докато те изчета  Mr. Green

Лека ви нощ, мацки! Отивам да спинкам, че утре ще ставам рано да водя с бан-а малкият на Крабелгрупе... Мъжо ми заяви, че го мързи да кара мотора, че щяло да вали  Twisted Evil

# 102
Мамунке, ами и теб докато те изчета  Mr. Green

Чшш, мопси!  Laughing
Каквото повикало - такова отвърнало.
Международна поговорка Mr. Green

# 103
Хелоу, мадамами! Е то не беше зауербратен, не бяха спорове, магесници, колички, шапки, маникюри-педикюрки,  титли-митли, диети-миети и етцетера. Не може Мамуната да ви изчете! А все пак и в час искам да съм Mr. Green
ААААААААААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

# 104
ААААААААААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Ти, ти, ти
ти, ти, ти
ти, ти, ти
моя любов
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт