💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Алек е този дето крещи на рекламата

# 16
  • София
Така ли ми се видя или на промото за новия епизод в четвъртък Алек си изпуска нервите и нещо крещи? Или това беше Радо? Докато погледна телевизора и смениха кадъра.
И от двамата няма да е изненадващо. 😂

# 17
  • Враца
За сега, неприятни отбелязвам Алек и Моника, Стела и Никол на Радо.

# 18
  • софия
Гласувах за Алек и Стела. Изпуснах миналата седмица епизода в събота, ако е имало такъв. Все не е ясно колко дни ще ги дават.

# 19
Алек е направо страшен като пищи така, не се ли замисля колко народ ще гледа това? Моника ми е много странна с тия притворени очички, и някак позната, участвала ли е някъде тя? Като видях задника на Ивелина и се успокоих, демек симпатична ми стана

# 20
Гласувах за Алек и жена и Радо и жена, Краси и Валери също. Стела дори не ми е толкова противна колкото тези примати. Изключително агресивни са Алек и Радо и не искам да ги гледам. Краси и Валери са ми анти заради вярата и всички молитви. Ако мюсюлмани правеха подобно нещо, щеше да е скандал и да има протести срещу предаването. Надявам се и трите двойки да отпаднат скоро и да вземат Стела, Да̀ниел може да остане сам.

# 21
  • София
Благодаря за новата тема!

Преди малко съобщиха, че Ивелина и Герман за трета поредна седмица са любимата двойка на България в гласуването, което се провежда в платформата Нова Плей.

От седмица 17.03 - 23.03, шоуто отново ще се излъчва два дни в седмицата. Само в петък и събота. И май, май ще е така доста дълго време, ако не целия сезон, то минимум 1 месец.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 02:41 от Diavolo

# 22
Напълно съгласна съм за Красимира и Валери. Страшно е досадно всяка втора дума да е за Бог, молитви, Библия и т.н. Достатъчно е да носиш вярата в сърцето си (ако носиш такава разбира се), без да я натрапваш непременно, всички останали паради са безкрайно излишни. Ама пък ако наистина са си сектанти може и да са влязли за да се промотират... всеки десятък е важен все пак.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:25 от Rusty15

# 23
Ивелина и Герман стигнат ли финал явно няма да имат проблеми с вота на зрителите Joy

# 24
Не разбирам каква е идеята на този зрителски вот, когато предаването се снима седмици напред и не се излъчва в реално (или с до ден-два закъснение от заснетото)? С какво зрителският вот може да повлияе на ставащото в къщата, след като ние гледаме още първите епизоди?

# 25
Джулия и Рада са като близначки, обърквам се коя коя е като са една до друга!

# 26
  • София
Джулия и Рада са като близначки, обърквам се коя коя е като са една до друга!
Това и аз го установих още във втори епизод, да...

Радвам се за Габи и Десо, тя много искаше малки дечита Heart Eyes

# 27
Габи тази ли беше,която овикваше Десо постоянно?Или друга е?
Емо и той стана женомразец"пфуу какво ѝ е с една кашлица,жените са машини"!Я да я опнат неговата жена там!Е*аси неприятника юхуууу.Малко че е високо и трябва да се набираш и да гледаш, да четеш..

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:52 от *Амбър*

# 28
  • София
Чудя се как е възможно Герман и жена му да са отново любима двойка. Във фейсбук почти не съм видяла положително мнение за тях. Аз всеки път гласувам за Марияна и Боби.

# 29
  • София
Залия все едно е на разходка, не бърза за никъде, яваш-яваш се мъкне по трасето и няма да й стигне времето..

Габи тази ли беше,която овикваше Десо постоянно?Или друга е?
Не ,тя си го обожаваше..

Общи условия

Активация на акаунт