💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • Враца
Малките, ако не бяха одържали на напъна, а именно Стела и после Залия, сега развоят щеше да е съвсем друг.

Между другото, момчетата - Деян, Боби, Цецо и Даниел, страшно много ми харесват. Добри, подкрепящи, възпитани, с чувство за хумор. Искам светът да е пълен с такива хора, а не с "тъпи гъдулки", обременени с излишно самочувствие.Зли, но пък "мачнати" , като дворни петли.

# 736
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като отровни змии са бе, не спират да плюят до последно. На по-малките момиченца не им харесала директната Моника, видиш ли ти. Ама много и увисна носа на Моника, иначе беше много ербап преди няколко дни.
Радо и Никол и те доста кротки станаха изведнъж.

# 737
  • София
И на мен ми направи впечатление колко са тихи Радо и Никол. Тя вече не крещи, едвам говори. Той ръси майтапи и явно ги забавлява вътре. Промениха се определено.
Сега кои ще са лошите, залагам на Герман и Ивелина. Тя е злобничка и ще започне да ги обработва.

# 738
Не мога да спра да мисля, че Цецо ми прилича на Шелдън от Теория за големия взрив 😂😂😂

# 739
На мен Цецо много ми харесва ,не показва емоции и е тих ,но когато има включвания са на място ,често показва и приятно чувство за хумор. Страшно сладки са с Ники,тя го  гледа толкова мило и с обожание ,въпреки че е малко глуповата двамата са ми  много чисти и приятни.

# 740
Аз все се заричам да не харесвам никого окончателно. Бях с огромни резерви към Залия,сега ми е любимка. Не харесвах и не харесвам Моника и подкрепях Рада, но последната падна в очите ми, когато единствена по време на речта на Алекс буквално тъпчеше храна в устата си и дъвчеше. Всички останали бяха спряли да ядат и проявиха уважение. Много малко е нужно, за да се покажеш възпитан и деликатен човек.

# 741
Залия непрекъснато ходи все с някакви дълбоки деколтета или къси потничета ,то и другите жени има какво да покажат ,ама не правят демонстрации винаги така ала Виктория /на Рачков сега/.

# 742
Предния ден Алек каза "Лицемерието си има име и се казва Рада". На извинението два пъти ги нарече Здравка и Радо, а като го чух как се изказва по време на прегръдките,като нищо извинението им ще е било "извинявайте,ама не сте прави". В тая ситуация и аз бих реагирала сходно на Рада и Здравко. Уважението се заслужава, а само на предната игра мис Манипулация доста я уязви, посочвайки колко зле се е справила на тръбите,а уж много знаела.

# 743
  • До морето
Не мисля, че го направи защото е невъзпитана, напротив съвсем умишлено демонстрира пълен игнор на речите му. (За Рада това)

Залия ми направи много хубаво впечатление как тя започна разговора предната вечер и с няколко добре формулирани изречения ги закова. Приятно ме изненада.

# 744
Алек и накрая не избяга от себе си, то едни обяснения, репетирани обръщения, опит да предизвика съчувствие, но за мен като зрител беше изключително досадно и изкуствено.
Същата работа и като се изправи да изнася реч, докато вечеряха.
Много ме изкефи как Рада и Здравко си хапваха и не го отразяваха, а на елиминацията Залия се чудеше накъде да се извърти, за да не го гледа.
Не харесвам Моника, но в случая беше права да не говори и да не задълбава, а просто да си мълчи и да се усмихва престорено.

Не съм гледала Фермата, за пръв път чух от вас за Алек и че там прякорът му бил "Сълзата",  ами заслужен е, но според трябва да се промени на "Изкуствената сълза", защото това неговото са абсолютно нарочно режисирани сценки тип "Сега ще се представя в най-жалостивата си светлина, че яко си о***х и не знам как да оправя нещата".

# 745
Днес ще има нова тема. Последен шанс за гласуване в анкетата.... за тези, които още не са дали своя вот Wink

# 746
Залия и Стела вече са ми любимки в предаването Grinning

Продължавам да симпатизирам най-много на Марияна и Боби обаче, които най-добре изразиха своите аргументи защо не гласуваха за Сълзата и Моника. А те бяха, че последните явно са разчитали на гърба на всички останали да добутат до финала.

# 747
НОВА ТЕМА И АНКЕТА

ЗАПОВЯДАЙТЕ! Wink

Резултати от анкета: "Най-досаден и неприятен участник:"
Алек 19.2%
Моника 16.5%
Стела 15.9%
Никол (на Радо) 10.8%
Радослав 7.7%
Ивелина 6.5%
Рада 3.9%
Христо 3.6%