💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Гечо ми е много лигаво инфантилен- то годишнини, то месечинки отбелязва, буквичките им били написани... детска работа-шарени бонбонки..

# 706
Гечо ми е много лигаво инфантилен- то годишнини, то месечинки отбелязва, буквичките им били написани... детска работа-шарени бонбонки..

Ако беше в Двама мъже и половина, чичо Чарли щеше да го обяви за гей.
Много време отделиха за Моника и Алек, сигурно ще ги оставят за духове.

# 707
О,не. Явно Моника и Алек няма да си ходят днес. Жалко.

# 708
  • София
А, не. Не може да ги оставят тези противни Алек и Моника.

# 709
Каква е тая игра в деня за елиминация? Аванта ли ще им пускат на тия прошляци ненаядени? Предните епизоди нямаше такива игри,или поне не помня?

# 710
Каква е тая игра в деня за елиминация? Аванта ли ще им пускат на тия прошляци ненаядени? Предните епизоди нямаше такива игри,или поне не помня?

Явно в този сезон са решили да превъзпитават. Оставиха Радо и жена му, сега ще оставят и Алек и жена му.
Радо клекнА, сега и Алек и жена му ще клекнат и воала, доброто побеждава! Wink

# 711
Сигурно сега трябва да видим колко добри хора са двамата стратези ,за да не ги псуваме много като ги оставят Rage

# 712
  • София
Сакън...дано са им свършили квотите за призраци, духове и тем подобни и да си ходят..

# 713
Мноооого са усмихнати и весели!
нЕма да си ходят за мой ужасТ!

# 714
Приликата била "неузнаваема"... Добре. Тя е и глупава, освен всичко останало.
Язък, че в началото го харесвах тоя Коци, ама да ... надушиха се.

# 715
Олеле мале...Моника: Приликата между нашия син Георги и Герман е....наузнаваема!
Освен, че кръщават децата си МариА, някои от младите българи не умеят и да говоят български! Ужас!

# 716
Алек до последно плюе отрова. Ужасни са с жена му.

# 717
Рада ме дразни с това "ела, сладурче", "елате, бебчета". Сякаш се мазни на тези, които ги прегръщат. Не я харесвам, не знам защо. Моника неузнаваемата и нейния поне знам защо.

# 718
Е, много са неприятни Алекови, изумявам се колко е много, затова за пореден път го пиша! Наистина няма по-противна двойка от всички сезони до сега.
На полицаите от миналия сезон, мъжа някак беше мааалко по поносим, ама тези и двамата са отврат!
Да, бе, интелигентни били. Ако бяха, сега нямаше да са на телевизора и да си ходят.

# 719
Сега ако каже Емо,че няма да напуснат ще хвърля нещо по телевизора Joy

Общи условия

Активация на акаунт