💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Големите манипулатори и стратези,дето могат да водят парада и го правят, явно все пак ги събори вчерашната ситуация. Дано си тръгнат днес.

Едит: не мога да повярвам Алек колко е гнусен и как се лизга и опитва да се измъкне. Боже,опази.

# 691
Е, не е ли з@дник Алеко - Радо и Здравка! Два пъти повторено. Тъпанар! Imp

# 692
Алек говори , всички слушат в захлас, а джейситата си хапват Joy

# 693
Сега се мазни, за да трупа съжаление ли? И да ги оставят!
Дано не.

# 694
Е, не е ли з@дник Алеко - Радо и Здравка! Два пъти повторено. Тъпанар! Imp
Завършен такъв!
До вчера бяха много силни,а сега реши да лази  ,защото жена му не знае кога да си затвори голямата уста и не може да си крие злобата

# 695
Ами на мен брада ми поникна докато се изкаже тоя. Мисълта му тече като слуз от охлюв.
Помислихме си го, Монике! Аха, разбира се, че не е виновна тя. Споделена е вината. Мишоци.
Това па Никол колко е глупаво, милото. Искрен бил. Айде и тоя Гечо се разчуствал. Разплачи се и ще ти повярвам! О, разплака се! Ти луд ли си, верно!? Луд си...

# 696
Алек докато се извиняваше и казваше, че са си изяснили отношенията с Рада и Здравко, самите Рада и Здравко си похапваха и дори не го гледаха. Ако от мнозинството зависи, Моника и Алек са аут.

# 697
Тоз какви глупости говори Rolling Eyes
Дано следващите са Гечови, ама едва ли...

# 698
Ивето пък горката и тя си повярвала, щяла да прави нещо по въпроса Joy

# 699
Алек докато се извиняваше и казваше, че са си изяснили отношенията с Рада и Здравко, самите Рада и Здравко си похапваха и дори не го гледаха. Ако от мнозинството зависи, Моника и Алек са аут.

Казва Алек, че са се изяснили, а в същия момент ги обижда отново. С право ги игнорираха Рада и Здравко.

# 700
На мен пък ми беше много криндж Емо и как се казваше този, дето гледа като истукан, победителя в играта. Жена му Ники се казва. Емо иска някакви емоции от онзи, а онзи бил си ги преживявал вътрешно, но доста люто се опъна на водещия. Всъщност Емо доста си позволи в този случай, малко се самозабрави, че тези хора, участниците, не са му подвластни и той не им е някакъв началник.

# 701
Гечо много разстроен, жина му разтревожена за  занапред, ама снощи мълчаха като... Отиде финала, както го бяха решили големите стратези.

# 702
Ехааа палачинки вместо филии. Да не сънувам Joy

# 703
Гечо много разстроен, жина му разтревожена за  занапред, ама снощи мълчаха като... Отиде финала, както го бяха решили големите стратези.

Дано,че като чух това наивното до тъпота Ники как му станало тъжно след на Алек речта...

# 704
Лелееее, тез и трапеза си спретнаха по повода Simple Smile
Ами, ааако не им се получи и си тръгнат други?

Общи условия

Активация на акаунт