Отговори
Здравейте. Наскоро почина моята майчица. Преди време бях чула за начин чрез който можел да се види образа на починал близък човек на 40-ия  ден след смъртта. Само че незнам как се прави? Има ли точни правила как да се направи този ритуал? Кога се ходи на гробището? Във колко часа, рано ли? Какво се носи? Една жена ми каза че се носи бяло вино, а друга жена ми каза че се носи червено вино. Кое е вярно? Бяло вино ли се носи или червено. Виното от вечер ли трябва да се занесе или точно на 40-ия ден? Друго освен вино (бяло или червено), какво се носи за този ритуал? Ами ако нямам домашно вино и трябва да купя от магазина, само че на купешката бутилка със вино има етикет? Трябва ли да махна етикета от бутилката или не? В смисъл за да може светлината да се отразява по добре. Маха ли се етикета? Къде трябва да поставя бутилката на гроба? Гроба прикадява ли се със тамян? И къде трябва да гледам, за да видя образа на мама? Който има насока във тази област и го е правил, моля да сподели. Благодаря Ви че ме изчетохте.

# 1
  • По света и у нас
Да, отвори фейсбука, напиши името на близкия и ще видиш образа му.

Моите съболезнования за майка ти обаче не вярвам да я видиш в бутилка или с други средства.

Общи условия

Активация на акаунт