Раждане

• 393
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам дали има някой, на който му се е случвало. Родих нормално преди 5 месеца, след което лохите вървяха около 50 дни, но проблема е там, че течението не е спирало за повече от седмица. В началото не следях за колко време спира, но исках да проверя дали не ми се възстановяват месечните, като дойде за 11 дни и спря за 8! Има момент в който е доста силно и момент в който не е. Кърмя често и точно заради това реших да попитам. Много благодаря предварително!

# 1
Обезателно трябва да посетите лекар и да ъдете консултирана и прегледана.
Не е редно по приказки във форум да ниглежирате здравето си.

# 2
Вече бях при гинеколожката ми и тя ми каза, че няма нищо притеснително и е заради кърменето. Заради това попитах и тук!

# 3
Хм, убедена съм, че това не е нормално и как ще си така. Нали ще развиеш анемия!
Дали е вариант за консултация с друг гинеколог?
Тук във форума дали няма консултация с гиноколог или ендокринолог?

# 4
Хм, убедена съм, че това не е нормално и как ще си така. Нали ще развиеш анемия!
Дали е вариант за консултация с друг гинеколог?
Тук във форума дали няма консултация с гиноколог или ендокринолог?
Благодаря, по принцип съм много доволна от гинеколожката ми, но явно ще потърся някоя друга.

# 5
  • София
Вече бях при гинеколожката ми и тя ми каза, че няма нищо притеснително и е заради кърменето. Заради това попитах и тук!

Ама това не е нормално. Възможно е чисто хормонално нещо да става и да спирате и да почвате да кървите (щом е изключен друг проблем, разбира се).

# 6
Аз имах сходен проблем с първата бременност. Лохиите ми не спираха повече от месец и се оказа, че имам задържани плацентарни частици. Да не те подведа, но доколкото си спомням АГ ми беше казал, че не трябва да има съсиреци по време на лохиите, а аз имах при кървенето.
Та, така, направиха ми кюретаж, след което кървенето спря и после ми дойде чак на 8 месец. Сега със сина ми ми дойде на 10 месец. По принцип при кърмене, МЦ идва след захранването 😅

# 7
Аз имах сходен проблем с първата бременност. Лохиите ми не спираха повече от месец и се оказа, че имам задържани плацентарни частици. Да не те подведа, но доколкото си спомням АГ ми беше казал, че не трябва да има съсиреци по време на лохиите, а аз имах при кървенето.
Та, така, направиха ми кюретаж, след което кървенето спря и после ми дойде чак на 8 месец. Сега със сина ми ми дойде на 10 месец. По принцип при кърмене, МЦ идва след захранването 😅
Аз също мислех че имам, но още в самото начало отидох при гинеколожката и ми показа, че е чисто. Захранвам детето ми от 4ти месец, предстои ми да потърся друга гонеколожка. Благодаря!😀

# 8
  • София

На мен си ми дойде още на вторият месец и кърмех тогава.... Това, че не идва ако кърмиш е отживелица вече.

# 9
Странно, и при мен и при всичките ми познати с екслузивно кърмене (без дохранване) ни дойде поне 6+ месеца след раждането. Как нещо на хормонална основа може да е отживелица? Сега, винаги има изключения, но чак пък отживелица Flushed

# 10
  • София
Това е същото като “Ако кърмя няма да забременея”… съжелявам, но нито едното е вярно нито другото.

# 11
  • Sofia
Задължително лекар и то добър. Лекаря при който сте раждали обикновено не признава проблем, а може състоянието да е спешно без да подозирате. Ако нямате цикъл пак и проблем, на има начин да се предизвика. Не губете време.

# 12
Може да има период, в който тялото да регулира хормоните, но това, което разбирам, е че при теб има почти непрекъснато течение. Според мен е редно да отидеш на лекар. Никой тук не може да ти каже какво ти има.

# 13
Може да има период, в който тялото да регулира хормоните, но това, което разбирам, е че при теб има почти непрекъснато течение. Според мен е редно да отидеш на лекар. Никой тук не може да ти каже какво ти има.
Когато писах поста все още имах кървене, но то продължи 6 дни, смятам, че може би ми се възстановиха месечните. Скоро съм на гинеколог. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт