Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 469
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Наистина е хаотичен. Втори сезон започва наколко месеца по-късно, а децата на главната са с години напред Simple Smile Мен ме дразни мудността. отделно стоях със спуснати щори доста време заради тъмните сцени, които не са хич малко.

# 181
  • Berlin
Тед Ласо наистина ли? Яко!

# 182
Загледали сме "Безсрамниците" в тази суша..как съм го пропуснала, много добър и истински, вече сме на 7 сезон

# 183
Running Point /Netflix на баскетболна тематика и как се управлява един отбор от НБА.
Участват Кейт Хъдсън, Джъстин Тиру, Бренда Сонг .. хубав кастинг.
Въобще не се интересувам от баскетбол и си мислих,че ще е нещо глуповато,обаче се оказа много забавно сериалче/комедийка. Без да се усетя изгледах първите 3 епизода.
Страхотен е - лек,забавен.Разказва се от гледната точка на главната героиня.

Подновен за сезон 2,доколкото разбрах. Препоръчвам!

# 184
Догледах си за Чакала -
Скрит текст:
хареса ми, радвам се, че агентката няма да бъде в следващия сезон. Тоя Уле (Уве?) в един момент така ми омръзна, че стисках палци да го убие по-скоро. Изобретението му ми изглежда тъпо - иска да разруши паричната система ли? Аз не съм богата, но съм против - до какво ще доведе това - преразпределение на благата, някаква форма на комунизъм? Аз съм за пазарна икономика.
Братът на Нурия беше уникално тъп. Също и майка й - трябва да си голям боклук, за да мислиш, че е ок възрастният ти син да вземе "назаем" 40 000 долара от стая трезор, защото иска да инвестира.
Наистина не си е обмислил нещата, като се е оженил за нея и семейството й.

Жалко за обикновените хора,
Скрит текст:
но не и за онази сган от неговия отряд.

Стар издаваха всички епизоди на Убийства в Рая до края на 13-ти сезон, браво на тях! И Невил имаше хубав край - доволна съм.
Сега мисля да изгледам 14-ти - има излезли 8 епизода и мога да ги дръпна от Пиратите.

# 185
  • София
И аз изгледах Adolescence . Страхотна актьорска игра, няма спор. Но ми убягва смисъла, какво е искал да каже авторът. Ще сложа в спойлер, сигурно има хора, които не са го гледали.
Скрит текст:
Като че ли авторите наблягат на пагубното влияние на интернет, социалните мрежи върху крехката тийнерджърска психика, bullying. И драмата, която преживява семейството.
Мисля, че по-важно беше да наблегнат на това, че Джейми е малко психопатче, което се призна за виновен, за да му намалят присъдата и след някоя година ще излезе голям психопат. В UK присъдите май не са много строги, дори и за убийство. Това някой да те засегне, обиди или дори нарани и ти да го убиеш, е станало масова практика. И то не само сред американските тийнейджъри, които направо стрелят без да гледат, ислямските фундаменталисти в името на аллах. Май се превръща в нова мода - някой ме засегне и го намушквам, защото имам право, той е лош. Или се качвам в колата и карам през невинни хора. Или като онзи Луиджи, който застреля шефа на Healthcare - Луиджи може да е симпатяга, а онзи да е гадняр, но не се прави така. Това ми се искаше да видя. Иначе драмата за семейство е ясна.

# 186
  • Галифрей
Видях,че качват “ Интернатът: Черната лагуна” и то с бг аудио надявам се да качат всички епизоди. Аз съм го гледала преди време с ае субтрити.  Страхотен испански сериал държи в напрежение и е мистичен. Испанците са крале на това. ❤
Препоръчвам ако не сте го гледали.

# 187
  • UK
Може ли,заглавието на английски или испански език, моля?

# 188
  • Галифрей
Може ли,заглавието на английски или испански език, моля?

Да ето го https://www.imdb.com/es/title/tt1024810/ на английски е The Boarding School

# 189
  • UK
Благодаря! Ще го погледна.

Аз изгледах два епизода на Small town , big story , ирландска комедия  с Кристина Хендрикс. За сега ми харесва, единствения недостатък е акцента, трябва внимателно да чета субтитри те че нищо не разбирам

# 190
  • Sofia
Изгледах и аз “Adolescence” и не мога да спра да мисля за него. Като майка на тийн, се потресох дълбоко и страшно много ми въздейства. Особено последният епизод ме смаза, сякаш усетих всяка емоция на това вече разбито семейство от нормални, добри хора, които са мислели, че правят всичко най-добро за децата си.
Възхитена съм за пореден път от британските актьори, невероятни! А фактът, че всеки епизод е заснет в един дубъл, направо ме разби... Как се прави това и с такъв невероятен резултат, ума ми не го побира, абсолютни професионалисти. Давам два източника, в които е разказано по-подробно, на мен ми беше много интересно.

https://variety.com/2025/artisans/news/adolescence-one-take-epis … tflix-1236339292/

https://www.reddit.com/r/netflix/comments/1jchy01/adolescence_on … hot_qa/?rdt=32868

Колкото до темата - болезнена, актуална, тежка, чувствам се виновна, като родител и се моля детето ми да расте добър човек с чувство на емпатия и отворен за света... Давам всичко от себе си и знам, че пак не е достатъчно.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:09 от cutesmallcat

# 191
  • София
Adolescence.
Това е първа роля за момчето Owen Cooper. Интересното е, че първо заснемат брилянтния 3-ти епизод, което означава, че феноменалното му изпълнение е първото му актьорско превъплъщение, какъв огромен талант само.

# 192
Да ви питам, макар че въпросът ми ще излезе малко неясен -
Скрит текст:
върви една реклама на криминален сериал (не помня заглавието, но имаше някакво женско име), не мога да разбера на мен ли ми се причува, или наистина има два варианта - веднъж главната героиня казва "Убиха годеника ми пред очите ми.", а друг път я чувам да казва "Убиха годеницата ми пред очите ми" ?... Не знам дали си въобразявам, но наистина го чувам по двата начина?

# 193
Да ви питам, макар че въпросът ми ще излезе малко неясен -
Скрит текст:
върви една реклама на криминален сериал (не помня заглавието, но имаше някакво женско име), не мога да разбера на мен ли ми се причува, или наистина има два варианта - веднъж главната героиня казва "Убиха годеника ми пред очите ми.", а друг път я чувам да казва "Убиха годеницата ми пред очите ми" ?... Не знам дали си въобразявам, но наистина го чувам по двата начина?

Спокойно. И аз чувам ту годеника, ту годеницата. Май се повтаря два пъти и единият е сгрешен. Мистериите на Хайли Бийн май е сериалът.

# 194
Благодаря за отговора - успокоих се, че не ми се причува Joy
Това сигурно е някаква нова форма на пропаганда.Flushed

Общи условия

Активация на акаунт