Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 473
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
По Vivacom Arena излъчват Интернатът - Черната лагуна с бг аудио.

# 196
# 197
Два шведски сериала, които бих препоръчала: Deliver me и Young Wallander. Не са от тази година, но са сред успешните и интересни проекти на Netflix.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:39 от Аня

# 198
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Изгледах "Денят на Чакала", какво да кажа перфектен Еди Редмейн.
Прекрасно пресъздава ролята на Чакала, през цялото време стисках палци на
героя му, а Бианка много ме дразнеше. За мен тя си беше чисто психо, чакам си втори сезон.
"Found", много рядко вече попадам на сериал, който да гледам като хипнотизирана и на
един дъх. Буквално от първа серия се залепих за екрана и докато не изгледах всичко излязло не мирясах.
Сър ми е много интересен и любопитен персонаж, за втори път след Чакала симпатизирам на антагониста,
за мен сериал 10/10.
"Корморан Страйк - Мастилено сърце", не съм впечатлена, сякаш очаквах повече. Беше ми леко муден,
протяжен и на моменти скучен, но съм фен на книгите и сериалът и си чакам вече новия сезон.
Доста положителни отзиви прочетох за Adolescence, да видим дали наистина е толкова добър.

# 199
  • София
Да се запиша и аз с няколко неща, които гледам и един въпрос Simple Smile

Гледах The Running point - буквално за един уикенд го извъртях, хареса ми, лековат, приятен, забавен. Много харесвам Кейт Хъдсън и тук също много ми хареса.
Започнах да гледам The Americans - не знам моите очаквания ли бяха прекалено високи, но за момента не ме грабва. Изгледах 3 епизода, ще пробвам  да догледам поне първи сезон, но ми върви малко бавно (поне за момента).
Някой знае ли кога излиза новият сезон на Slow Horses?

# 200
Мисля, че в края на лятото ще излезе Slow Horses, но не съм сигурна.

П.п. Между другото, забелязахте ли, че компютърният специалист в Чакала изглеждаше като Роди Хо? Чудя се дали е умишлено Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:30 от pppqqq

# 201
  • Бургас
Гласувах за ,,Денят на Чакала,,. Много ми хареса сериала! Чакам с нетърпение и втори сезон!

Записах си всичко, което сте препоръчали. Започнах да търся къде да ги гледам, за сега без успех.

# 202
Гледам 14 сезон на Убийства в Рая (сезонът от тази година) - новият инспектор е Марвин (той го произнася Мървин). Май е първият тъмнокож инспектор в сериала, но пак е англичанин със странности (и май пак ше има влюбване в колежка).
Само до 4-ти епизод съм (с Коледния са 5), вече има три случая на предварително убийство - т.е. жертвата е убита или умира, но поради различни причини изглежда, че убийството е извършено доста по-късно, което подвежда полицаите.
Преди пък имаше (според мен във всеки трети случай, още от времето на Хъмфри) отложено убийство - т.е. намират труп, но се оказва, че човекът не е бил съвсем умрял или се е преструвал, но после някой го довършва, което отново обърква разследването.

Само на мен ли ми се струва, че инспекторите имат зубърски имена - Мървин, Невил, Хъмфри...

Предполагам, че следващият ще е жена. Нямам против, но искам да е съвременен вариант на мис Марпъл и да лови убийци, докато те я подценяват, мислейки я за изкуфяла бабка.

# 203
  • В Космоса
Изгледах 'Constellation' и 'Before'. И двата ми хасресаха, като първият ми беше малко муден, но пък втория изгледах за два дена.

# 204
Скрит текст:
Гледам 14 сезон на Убийства в Рая (сезонът от тази година) - новият инспектор е Марвин (той го произнася Мървин). Май е първият тъмнокож инспектор в сериала, но пак е англичанин със странности (и май пак ше има влюбване в колежка).
Само до 4-ти епизод съм (с Коледния са 5), вече има три случая на предварително убийство - т.е. жертвата е убита или умира, но поради различни причини изглежда, че убийството е извършено доста по-късно, което подвежда полицаите.
Преди пък имаше (според мен във всеки трети случай, още от времето на Хъмфри) отложено убийство - т.е. намират труп, но се оказва, че човекът не е бил съвсем умрял или се е преструвал, но после някой го довършва, което отново обърква разследването.

Само на мен ли ми се струва, че инспекторите имат зубърски имена - Мървин, Невил, Хъмфри...

Предполагам, че следващият ще е жена. Нямам против, но искам да е съвременен вариант на мис Марпъл и да лови убийци, докато те я подценяват, мислейки я за изкуфяла бабка.

Внушаваш си. Имахме и Ричард и Джак. Даже Джак не си спомням да имаше странности.

И не е Марвин инспектора - Мървин си е (Mervin). Simple Smile

Сега се чудя Завръщане в рая дали има връзка с другите два. Все пак детектив Джак Муни се появи в два епизода.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:50 от pticasprujina

# 205
Може да е Мървин, но останалите го произнасят доста по-отворено. Харесва ми карибският акцент - няма как да се чуе, когато епизодите са дублирани, затова чак сега го оцених.

Джак беше този с дъщерята, нали така? Когато го представиха изглеждаше странен, даже Хъмфри коментира, че това е нещо положително. Но действително той беше най-нормалният от всички.
Всъщност, Мървин не е много ексцентричен, само е припрян и малко груб... А и това, че иска да поддържа 18 градуса в бунгалото (купи си охлаждащ уред), не ми изглежда нормално.

# 206
Завръщане в рая е австралийската версия, нали? Да, от една вселена са. Колко епизода има излезли? Аз гледах 5-6 , и в тях го нямаше Джак.

# 207
  • UK
. А и това, че иска да поддържа 18 градуса в бунгалото (купи си охлаждащ уред), не ми изглежда нормално.
Как да не е, типично по английско му , хич не издържат на такава жега. Моите деца са същите. А, това със сателитната беше голяма шега.
 В Австралийските серии имаше една сцена в първи или втори епизод, където полицайката гледаше през лаптопа  камери от дъждовен Лондон и въздишаше, а зад нея се виждаше слънце и океан.
  Шест епизода май беше Завръщане в рая.

Този петък ще излъчат последният епизод от Убийства в рая, както винаги детектива е събрал куфарите, да видим дали ще го убедят да остане на Сейнт Мари.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 20:38 от GreenP

# 208
  • Варна
 Зa три дена ,,изгълтах" ,,A Thousand Blows"        https://www.imdb.com/title/tt21874900/  и чакам С2, дано до лятото го пуснат.
 Благодаря за ,,Found" -почвам го, много харесах Шанола Хемптън в ,,Shameless".

# 209
  • Варна

Като беше Хъмфри, взех в повечето случаи, да познавам кой е  убиеца. Същото ми се случи в последния сезон на мис Марпъл.

Общи условия

Активация на акаунт